25 Nisan 2012, Çarşamba 18:48:02

UNITED AIRLINES İSTANBUL'A BAŞLIYOR

United Airlines, İstanbul-New York arasında 2 Temmuz 2012 tarihinden itibaren direkt uçuşlara başlayacak...
  • haberlerin altında çok bilmişlik, ukalalık, aşağılama yapılıyor da komiklik yapılınca mı yanlış oluyor CAPS?
  • ESPRI ANLAYIŞLARININ FARKLI OLABILECEGI DÜŞÜNCESİNİ SOSYAL HAYATTAN ÖĞRENMEK GEREK :) BIRDE HERYERDE YAPILMASIN BU TIP ESPRILER MAZALLAH DİYELİM :)HABERLERIN ALTINDA NEDEN KOMIKLIK(!) YAPILIRKİ?
  • elin oglu 4 saatte geliyor yorumuma coğrafya hocamı katan prof arkadaşım sanırım ince espriyi göremeyecek kadar sosyalleşememiş
  • 4 SAAT VE 17 SAAT BU İŞTE BİR İŞ VAR YORUMU YAPAN ARKADAŞLAR ARADAKİ SAAT FARKINI VE DÜNYANIN DÖNÜŞ YÖNÜNÜ HESABA KATMAYARAK COĞRAFYA HOCALARINIZA SAYGILARIMI SUNUYORUM
  • thy gunde 3 delta 1 unıted 1 dıger aktarmalarla gunde 2000-3000 kısı,yılda 1 mılyon bu kadar buyuk potansıyel varmı yasayan Turkler yılda 2 kere gelmelı yada 500 Bın Amerıkalı ...sadece Newyorktan
  • İstanbul çıkışlı kargo taşıyacak mı ? Taşıyacak sa GSA hangi şirket ? Avrupalı havayollarının ücret politiklaları ne olacak ?
  • AHL'ye yeni bir hat geliyor. Hayırlı olsun. Sıkışıklığa katkı gözüyle bakıyorum. İnşallah daha birçok hat açılır. AHL günde 2000 uçağa ulaşır. Sonra günde 1000 sefer iptal edilir. Ya da bakanımızın deyişiyle: "Ankara'nın araç trafiği ile İstanbul'un ki bir değil, hava trafiği de bir olmayacak haliyle, Rötarlara Alışın"
  • Dostum, airporthaber.com u takip edenler muhtemelen saat farkı olabilecek uçuşlar yapmış kişilerdir, sıkıntı yapmana gerek yok
  • 18,00 amerika saati
  • dünyanın en büyük havaoylu şirketi united istanbula sefer koyması son derece önemli. Türkiye artık ciddi olarak turist ağarlayacak, ticaret gelişecek.. United son derece sağlam finansal yapıya sahip geçen sene continental havayolu şirketini satın aldı isim united kaldı ancak logosu continental oldu..767-300 model uçakların boeing üretimini durdurdu, keşke boeing 777 ler ile uçsalar daha yeni uçaklar, daha geniş kabin rahat oluyor..
United'ın UA905 sefer sayılı uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan her gün yerel saatle 13.55'te havalanıp, yerel saatle 18.02'de New York'a varacak, UA904 sefer sayılı New York-İstanbul uçağı yerel saatle 19.27'de kalkıp, ertesi gün öğlen 12.20'de İstanbul'da olacak. 

United Airlines Avrupa Satış Direktörü Marcel Fuchs, düzenlediği basın toplantısında, şirketin uçuş ağına ve filosuna ilişkin bilgi verdi. 
 
Asya, Avrupa, Latin Amerika, Afrika, Ortadoğu ve Avusturalya'ya birinci sınıf uçuşlar gerçekleştiren United Airlines'ın ABD'nin hemen her noktasına aktarmasız veya tek aktarmalı hizmet verdiğini belirten Fuchs, New York, Los Angeles, Chicago ve Houston dahil olmak üzere 10 şehirde merkezi bulunduğunu ve yılda 144 milyon yolcuyu taşıyan 6 bine yakın günlük uçuş sayısına sahip olduğunu anlattı. 
 
Gelen yoğun talep üzerine 2 Temmuz 2012 tarihinden itibaren İstanbul'dan New York'taki merkezi Newark Liberty Havalimanı'na günlük aktarmasız uçuşlara başlanacağını bildiren Fuchs, İstanbul-Newyork/Newark uçuşlarının 13.55 kalkış, 18.02 varış, New York/Newark-İstanbul uçuşlarının kalkış 19.27 varış ertesi gün 12.20 varış şeklinde olacağını belirterek, uçuşların Boeing 767-300 uçaklarıyla gerçekleştirileceğini söyledi. 
UNITED AIRLINES İSTANBUL'A BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 12 yıl önce
haberlerin altında çok bilmişlik, ukalalık, aşağılama yapılıyor da komiklik yapılınca mı yanlış oluyor CAPS?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ESPRI ANLAYIŞLARININ FARKLI OLABILECEGI DÜŞÜNCESİNİ SOSYAL HAYATTAN ÖĞRENMEK GEREK :) BIRDE HERYERDE YAPILMASIN BU TIP ESPRILER MAZALLAH DİYELİM :)HABERLERIN ALTINDA NEDEN KOMIKLIK(!) YAPILIRKİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
elin oglu 4 saatte geliyor yorumuma coğrafya hocamı katan prof arkadaşım sanırım ince espriyi göremeyecek kadar sosyalleşememiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
4 SAAT VE 17 SAAT BU İŞTE BİR İŞ VAR YORUMU YAPAN ARKADAŞLAR ARADAKİ SAAT FARKINI VE DÜNYANIN DÖNÜŞ YÖNÜNÜ HESABA KATMAYARAK COĞRAFYA HOCALARINIZA SAYGILARIMI SUNUYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy gunde 3 delta 1 unıted 1 dıger aktarmalarla gunde 2000-3000 kısı,yılda 1 mılyon bu kadar buyuk potansıyel varmı yasayan Turkler yılda 2 kere gelmelı yada 500 Bın Amerıkalı ...sadece Newyorktan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İstanbul çıkışlı kargo taşıyacak mı ? Taşıyacak sa GSA hangi şirket ? Avrupalı havayollarının ücret politiklaları ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL'ye yeni bir hat geliyor. Hayırlı olsun. Sıkışıklığa katkı gözüyle bakıyorum. İnşallah daha birçok hat açılır. AHL günde 2000 uçağa ulaşır. Sonra günde 1000 sefer iptal edilir. Ya da bakanımızın deyişiyle: "Ankara'nın araç trafiği ile İstanbul'un ki bir değil, hava trafiği de bir olmayacak haliyle, Rötarlara Alışın"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dostum, airporthaber.com u takip edenler muhtemelen saat farkı olabilecek uçuşlar yapmış kişilerdir, sıkıntı yapmana gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
18,00 amerika saati

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dünyanın en büyük havaoylu şirketi united istanbula sefer koyması son derece önemli. Türkiye artık ciddi olarak turist ağarlayacak, ticaret gelişecek.. United son derece sağlam finansal yapıya sahip geçen sene continental havayolu şirketini satın aldı isim united kaldı ancak logosu continental oldu..767-300 model uçakların boeing üretimini durdurdu, keşke boeing 777 ler ile uçsalar daha yeni uçaklar, daha geniş kabin rahat oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000