10 Temmuz 2009, Cuma 08:20:47

United Airlines internete düştü!

Kanadalı müzisyen, gitarını kırdığını iddia ettiği Amerikan havayolu şirketinden hıncını, Youtube'da büyük ses getiren eleştirel şarkısıyla aldı.
  • Geri kalmis memlekette Youtube yasak.. neden ? ataturk'un 'seyhler, mollalar ulkesi degildir' dedigi memlekette Adnan Hoca gibi bir adamin borusu ottugu icin..
  • http://www.youtube.com/watch?v=5YGc4zOqozo
  • helal olsun adama yhaa.. nası da dize getirmiş.. öylelerine böle yapmak lazım aslında amaa.....
  • Keske sarkinin link'ni de koysaydiniz.
  • dave carroll verilebilecek en büyük cezayı vermiş ağzına sağlık..

Dave Carroll adlı müzisyen, siteye koyduğu klipte, United Airlines şirketinin bagaj görevlilerinin geçen sene Chicago havalimanında 3500 dolarlık özel gitarına zarar verdiğini alaycı bir dille anlatıyor.

CBC TV'sine çıkan müzisyen, "Grubumuz uçağın kuyruk kısmında oturuyordu. Bizim müzisyen olduğumuzu bilmeyen bir kadının (Aaaa gitarları fırlatıyorlar..!) dediğini duyduk. Pencereden bakınca da olanları gördük" diye konuştu.

Müzisyen, havalimanında şirket temsilcileriyle konuşmaya çalıştığını, ama şirketin hiçbir sorumluluk kabul etmediğini, zararının tazmin edilebilmesi için şirketin peşinde 9 ay koştuğunu ve fakat hiçbir sonuç elde edemediğini söyledi.

Carrol, "Baktım ki bütün çabalarım sonuçsuz kalıyor, ben de (United Gitarları Kırıyor) adını verdiğim şarkıyı yazdım" dedi.

Carroll'un pazartesi günü siteye koyduğu şarkı, dört günde yarım milyondan fazla kişi tarafından tıklanarak sansasyon yarattı.

Kuzey Amerika TV'lerinden gelen mülakat taleplerinin ardı arkasının kesilmediğini söyleyen Carrol, internetteki başarısı karşısında kendisini iki kez arayan havayolu şirketiyle konuşmaya fırsat bulamadığını anlattı.

Zaman

United Airlines internete düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Geri kalmis memlekette Youtube yasak.. neden ? ataturk'un 'seyhler, mollalar ulkesi degildir' dedigi memlekette Adnan Hoca gibi bir adamin borusu ottugu icin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
http://www.youtube.com/watch?v=5YGc4zOqozo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
helal olsun adama yhaa.. nası da dize getirmiş.. öylelerine böle yapmak lazım aslında amaa.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Keske sarkinin link'ni de koysaydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dave carroll verilebilecek en büyük cezayı vermiş ağzına sağlık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000