09 Nisan 2013, Salı 08:18:04

UNITED AIRLINES BU AYIPTAN NASIL KURTULACAK?

Virgin America, ABD’nin en iyi havayolu şirketi seçildi. En kötü havayolu şirketi ise United Airlines olarak açıklandı.
  • bu şirket istanbul ucuslarını baslatacagı sırada, bızım bır gazetecı, öve öve bitirememişti ya bu şirketi. yok şöyle iyiler yok şöyle tecrübeliler diye. bizim gazeteci yalan yanlış yazmayacağına göre, kesin amerikalılar yanlış degerlendirme yapıyolardır :)))). şu amerikalılarda hiç anlamayor canım havacılıktan :)))))))).
  • Bende Amerika ya ve Amerika içinde uçtum.Bizim ülkemizde hiç bir şirket bunlardan kötü değil.Bir de Atlas a,pegasus a laf atarsınız ama bence ne aradığını bilmiyor uçanlar.Öncelikle ülkemizde bilet alan herkes kendini uçağın sahibi hatta pilotu zannediyor,hatta kabin ekibinin işine bile karışıyor.Nerdeyse ayağını uzatıp,sigarasını da yakıp bir elinde de içecek ve birileride masaj yapacak ve hava şartları ne olursa olsun o uçak mutlaka kalkıp inecek.Acaba herkes bindiği otobüs şirketlerini de böyle sorguluyor mu.Biz hala 1 saatlik uçuşumuzda önümüze ziyafet serilmesini bekliyoruz.Hala daha bir şişe suyun parayla satılmasını konuşuyoruz.Önemli olan şeyin en kısa zamanda,emniyetle ve uygun bir fiyat ile bir yere ulaşmak olması gereken amacı çoğu kimse unuttu.Çünkü bu bizim yapımızda var.Uçak 15 dakika erken indi diye bıdı bıdı edip şikayet eden yolcu portföyümüz bile var.Türbülansta uçup sallanan ve bir daha ben bu şirkette uçmam diyen portföyümüzde var.İnanın bana,bizimkiler en iyisi..
  • cogu konuda deltadan bile kotu bir sirket host ve hostesleri berbat yemekleri ise fena check in leri amerikada zaten direkt olarak bilgisayarla yapiliyor hindistanli memurlarida cabasi ama dunyanin en buyuk havayolu sirketi sonuc olarak pilotlarida cok iyi yetistiriliyor
  • Ne de olsa o bir Virgin! Huysuz virjin değil.
  • istanbulsan biliyorum en az ayda bir yerde kalıyor 24 saat değişik değişk sebeplerden... istanbula başlamadan önce çok şişirmişlerdi şöyle böyle diye saolsun bizim bir şef ama 2. haftasında yerde klamaya başlayınca burda bile normaldir....

Virgin America, ABD’nin en iyi havayolu şirketi seçildi. En kötü havayolu şirketi ise United Airlines olarak açıklandı.

Airline Quality Rating (AQR) tarafından ABD’deki 14 havayolu şirketi arasında yapılan araştırmada bagaj taşıma konusunda Virgin Amerixa en iyi şirket seçilirken, Amerikan Eagle ise en az puan alarak sonuncu sırada yer aldı. Bu yıl 23.’sü yayınlanan rapora göre hava yolları şirketlerinin sadece bagaj hizmeti ve zamanında havalanma konusunda daha iyi bir performans gösterdikleri ifade edildi. Bununla birilikte müşteri şikayetleri önceki yıllara göre artış gösterdi. Wichita Devlet Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr Dean Headley, her yıl uçan yolcu ve uçak sayısında artış olduğu halde, havayolları şirketlerinin geriye gittiğini dile getirdi.

En az rötar yapan şirket Hawaiian hava yolları olurken, American Airlines rötar şampiyonu oldu. 14 havayolu şirketinden sadece 3’ü müşteri şikayetlerini dikkate alarak performanslarını yükseltmeye çalıştı. Yine aynı çalışmaya göre American Airlines en fazla şikayet alan şirket oldu.

UNITED AIRLINES BU AYIPTAN NASIL KURTULACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

:) ~ 11 yıl önce
bu şirket istanbul ucuslarını baslatacagı sırada, bızım bır gazetecı, öve öve bitirememişti ya bu şirketi. yok şöyle iyiler yok şöyle tecrübeliler diye. bizim gazeteci yalan yanlış yazmayacağına göre, kesin amerikalılar yanlış degerlendirme yapıyolardır :)))). şu amerikalılarda hiç anlamayor canım havacılıktan :)))))))).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakış açısı.. ~ 11 yıl önce
Bende Amerika ya ve Amerika içinde uçtum.Bizim ülkemizde hiç bir şirket bunlardan kötü değil.Bir de Atlas a,pegasus a laf atarsınız ama bence ne aradığını bilmiyor uçanlar.Öncelikle ülkemizde bilet alan herkes kendini uçağın sahibi hatta pilotu zannediyor,hatta kabin ekibinin işine bile karışıyor.Nerdeyse ayağını uzatıp,sigarasını da yakıp bir elinde de içecek ve birileride masaj yapacak ve hava şartları ne olursa olsun o uçak mutlaka kalkıp inecek.Acaba herkes bindiği otobüs şirketlerini de böyle sorguluyor mu.Biz hala 1 saatlik uçuşumuzda önümüze ziyafet serilmesini bekliyoruz.Hala daha bir şişe suyun parayla satılmasını konuşuyoruz.Önemli olan şeyin en kısa zamanda,emniyetle ve uygun bir fiyat ile bir yere ulaşmak olması gereken amacı çoğu kimse unuttu.Çünkü bu bizim yapımızda var.Uçak 15 dakika erken indi diye bıdı bıdı edip şikayet eden yolcu portföyümüz bile var.Türbülansta uçup sallanan ve bir daha ben bu şirkette uçmam diyen portföyümüzde var.İnanın bana,bizimkiler en iyisi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 11 yıl önce
cogu konuda deltadan bile kotu bir sirket host ve hostesleri berbat yemekleri ise fena check in leri amerikada zaten direkt olarak bilgisayarla yapiliyor hindistanli memurlarida cabasi ama dunyanin en buyuk havayolu sirketi sonuc olarak pilotlarida cok iyi yetistiriliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Ne de olsa o bir Virgin! Huysuz virjin değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
united ~ 11 yıl önce
istanbulsan biliyorum en az ayda bir yerde kalıyor 24 saat değişik değişk sebeplerden... istanbula başlamadan önce çok şişirmişlerdi şöyle böyle diye saolsun bizim bir şef ama 2. haftasında yerde klamaya başlayınca burda bile normaldir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000