09 Kasım 2012, Cuma 12:05:20

NAMAZ KILAN YOLCU KELEPÇELENDİ!

Washington'a gitmekte olan uçakta namaz kılmak isteyen yolcu, uçaktan elleri kelepçelenerek çıkarıldı.
  • Zeka kitlenmesi denen şey herhalde bu . Uçak koridorunda namaz kılmak için ya çok bencil olmak ya da kötü niyetle kasten yapmak lazım. Yolcular ihtiyacı olduğunda veya kabin ekibi servis yapmak için,birine yardım etmek için vs nasıl geçecek. Ayrıca uçakta zaruri haller dışında muhakkak emniyet kemerini bağlamak gerek. Gerçek müslüman başkalarına rahatsızlık vermez ve bulunduğu yerin kanunlarına , kaidelerine uyar.
  • sorsan hayatında kaç kitap okudun , hangi köşe yazarlarını takip edersin , sinemeya tiyatroya gider misin , hobilerin nelerdir... TIK YOK ! yat kalk namaz kıl.. OTsunuz OT.. Şu dünyada boş yaşıyorsununz.
  • O zaten orada namaza niyetlenirken hele de amerikan ucaginda bunun boyle sonuclanacagini biliyordu.
  • herkes bildiği konuda yorum yapsınki cahilliği ortaya çıkmasın arkadaşlar
  • Seferisin be adam uçakta namazda ne hemde koridorda,islam gösterişe hayır der nerede olursa olsun ama senin derdin başka imiş, islamın yüzkaralığı işte böyle olunur.
  • yaptıkları tam bir din dümanlığı krasdonar dan ki arkadaş kendini müslümanım zannediyor ama önce namaz kılmamanın ne kadar günah olduğunu öğrensin
  • Iyi olmus tutuklanmasi..Sanki ucakta namaz kilmasa gunaha gircek.Oysa o ucaktan indigi zaman kimbilir ne kadar hayatta isledigi suc var.Tamamen reklam yolcunun yaptigi..Keske tutuklandigi ile kalmasa,birazda joplasalar fena olmaz.
  • bizde böyle birşey yaparsan:)) tam tersi olur:))
  • bir tarihte bizzat şahit olmuştum, hastanenin o mikroplu ortamında tuvaletin 2 m önünde gazete kağıdı üzerinde namaz kılan birisi görevlinin yukarıda mescit olduğunu hatırlatması üzerine kızmıştı; bu da öyle, ne diyelim dini vecibenizi allah kabul etsin...
  • Illa namazimi kilcam diyorsaydi oturarak kilsaydi hic böyle olmazdi :-( ne gerek var böyle provokasyonlara anlamiyorum.

Denver’dan Washington’a gitmekte olan United Airlines uçağı Dulles Washington Uluslar arası Havaalanına Salı günü acil iniş yaptı. Yetkililer, acil inişin sebebinin, erkek bir yolcunun uçağın koridorunda namaz kılmaya başlaması olduğunu belirtti.

UA662 sefer sayılı uçak, böylece havaalanına öngörülenden 13 dakika erken inmiş oldu. Boeing 757 tipi uçağın inişi askeri eskortla gerçekleştirdi. Koridorda ibadet eden yolcu dışında herkesin inmesine izin verilirken, bu yolcu dışarı polis eşliğinde, elleri kelepçelenerek çıkartıldı.

United şirketinden yapılan açıklamada, acil inişin sebebi, namaz kılan yolcunun kabin görevlisinin talimatlarına uymaması olarak bildirildi.

NAMAZ KILAN YOLCU KELEPÇELENDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Zeka kitlenmesi denen şey herhalde bu . Uçak koridorunda namaz kılmak için ya çok bencil olmak ya da kötü niyetle kasten yapmak lazım. Yolcular ihtiyacı olduğunda veya kabin ekibi servis yapmak için,birine yardım etmek için vs nasıl geçecek. Ayrıca uçakta zaruri haller dışında muhakkak emniyet kemerini bağlamak gerek. Gerçek müslüman başkalarına rahatsızlık vermez ve bulunduğu yerin kanunlarına , kaidelerine uyar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne yobaz bir millet olduk ~ 11 yıl önce
sorsan hayatında kaç kitap okudun , hangi köşe yazarlarını takip edersin , sinemeya tiyatroya gider misin , hobilerin nelerdir... TIK YOK ! yat kalk namaz kıl.. OTsunuz OT.. Şu dünyada boş yaşıyorsununz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerim ~ 8 yıl önce
Biz bu dünya da Allah için Ot da oluruz Robot da oluruz ama biz o dünya da yeşeren meyvelerimizi yerken sen de "keşke toprak olsaydım diye bagirirsan " o zaman derler ... olursun
O simdi ünlü! ~ 11 yıl önce
O zaten orada namaza niyetlenirken hele de amerikan ucaginda bunun boyle sonuclanacagini biliyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 11 yıl önce
herkes bildiği konuda yorum yapsınki cahilliği ortaya çıkmasın arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seferi ~ 11 yıl önce
Seferisin be adam uçakta namazda ne hemde koridorda,islam gösterişe hayır der nerede olursa olsun ama senin derdin başka imiş, islamın yüzkaralığı işte böyle olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seferilik ~ 11 yıl önce
Seferi kisi,namazını kılmayacak diye birşey yoktur. Namazı kazaya bırakmanın 3 mazereti var (Uyuyakalmak, savaşta düşmandan hiç fırsat bulamamak, unutmak) Seferilikte 4 rekatlık farzlar 2 rekat kılınır,fark budur. Namazını her halukarda kılmalı insan, USA'de uçaktaki gibi uygunsuz bir yerdeyse koltuğunda oturup tahmini kıbleye yönelip kılabilir, ama namaz ertelenmez. Bi ev-araba almaka için işyerinde senelerce taklalar atıyor insanlar. Cennette koskler, huriler ve sonsuz mutluluk için de azcık imtihan olacak elbet..... Tamamen paranoyakça davranılmış müslüman kardeşimize.
misafir ~ 11 yıl önce
yaptıkları tam bir din dümanlığı krasdonar dan ki arkadaş kendini müslümanım zannediyor ama önce namaz kılmamanın ne kadar günah olduğunu öğrensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan. ~ 11 yıl önce
Iyi olmus tutuklanmasi..Sanki ucakta namaz kilmasa gunaha gircek.Oysa o ucaktan indigi zaman kimbilir ne kadar hayatta isledigi suc var.Tamamen reklam yolcunun yaptigi..Keske tutuklandigi ile kalmasa,birazda joplasalar fena olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bizde böyle birşey yaparsan:)) tam tersi olur:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bir tarihte bizzat şahit olmuştum, hastanenin o mikroplu ortamında tuvaletin 2 m önünde gazete kağıdı üzerinde namaz kılan birisi görevlinin yukarıda mescit olduğunu hatırlatması üzerine kızmıştı; bu da öyle, ne diyelim dini vecibenizi allah kabul etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abartilmaya gerek yok ~ 11 yıl önce
Illa namazimi kilcam diyorsaydi oturarak kilsaydi hic böyle olmazdi :-( ne gerek var böyle provokasyonlara anlamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000