17 Nisan 2009, Cuma 08:47:04

Kilolu yolculara kötü haber!

Amerikalı havayolu şirketi United Airlines, bir koltuğa sığmakta güçlük çeken yolculardan iki bilet parası alacak.
  • SEVGILI GUZIN ABLA HEM KILOLUYUM HEMDE PARAM YOK USTUNE USTLUK ACIM VE KOCAMDAN HERGUN AYI OKUZ GIBI GORIL GIBI LAFLAR ISITIYORUM BIRDE AMERIKAN HAVYOLLARIYLA UCAMIYORUM BU BANA DAHA COK KOYUYOR ESKIDEN UCAN GORILDIM SIMDI OTURACAK KOLTUK BULAMIYORUM LUTFEN YARDIMCI OLUN BIRDE SIZDEN RICAM OLACAK UCAK FIRMAARINA RICA EDIN GORILLER ICINDE GENIS KOLTUK YAPSINLAR
  • Benim böyle bir derdim yok, ben flinta gibi bir fokbaligiyim.. kilo sorunu olanlar düsünsün!
  • kilolu olanlar erzuruma gelsin zayıfllasınlar. masrafa girmesinler uçak biletler için...
  • havacilikta zaten uygulanmakta olan bir kuraldir. cok normal ve olmasi gerekn bir tutumdur. tek koltuga sigmayan sismanlikta bir insanin yanindaki koltuk dolu oldugunda yaninda oturan insanin hakki cignenmis olmaktadir. bu habere bazi sivri zekalilar cok zayiflar da 3er beser otursunlar diyebilir , onlar ortaligi bulandirmaya calisan sig insanlardir. bilginiz olsun.
  • mantıgına hayran kaldım. o zaman solede bir mantık kurarsın heralde cok zayıf olanlar 3lu koltuga 4-5 kısı oturur. koltuk kemeri yerinede pantalon kemeri kullanırlar. yazık .!
  • Türkiye'de de bazı "cin" fikirli, "ballı damat"lar yolculara liposakşın yaptıracakmış, tabi ücreti mukabili...
  • Bodur bir laleyim herseye naneyim .. nolucak niye gülüyorsunuzki ?
  • bu mantığa göre çok zayıflara da extra indirim yapmaları gerekir
  • Acaba boy kilo kriteri koymuşlar mı? :) Benim boy 1.54 kilo 87, şimdi obez miyim değil miyim, her koltuğa rahat sığıyorum....
  • 80 kiloluk biri yanında 25 kilo bagaj taşıdığında toplamda 105 kilo ile uçağa girmesine karşılık 10 kilo fazla bagaj parası ödüyorsa,110 kiloluk bir yolcu 15 kilo bagajla toplamda 125 kilo ile seyahat etmesine karşın neden para ödemesin?aradaki fark bir zahmet yansıtılsın kendisine..hem limit üstü ol,hem binişinden inişine kadar herkesi rahatsız et hemde ardından bu işten karlı çıkan ol..İyi yapmışlar,tebrik ediyorum..

Aşırı kilolu yolcuların yanında oturanlardan geçtiğimiz yıl 700 şikayet alındığı söyleyen havayolu şirketi, bu nedenle böyle bir karar alındığını açıkladı.

Firmanın sözcüsü Robin Urbanski, uçağın dolu olma durumunda obez yolcu sadece bir bilet aldıysa, uçaktan indirileceğini açıkladı.

Kilolu yolculara kötü haber!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
SEVGILI GUZIN ABLA HEM KILOLUYUM HEMDE PARAM YOK USTUNE USTLUK ACIM VE KOCAMDAN HERGUN AYI OKUZ GIBI GORIL GIBI LAFLAR ISITIYORUM BIRDE AMERIKAN HAVYOLLARIYLA UCAMIYORUM BU BANA DAHA COK KOYUYOR ESKIDEN UCAN GORILDIM SIMDI OTURACAK KOLTUK BULAMIYORUM LUTFEN YARDIMCI OLUN BIRDE SIZDEN RICAM OLACAK UCAK FIRMAARINA RICA EDIN GORILLER ICINDE GENIS KOLTUK YAPSINLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Benim böyle bir derdim yok, ben flinta gibi bir fokbaligiyim.. kilo sorunu olanlar düsünsün!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kilolu olanlar erzuruma gelsin zayıfllasınlar. masrafa girmesinler uçak biletler için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havacilikta zaten uygulanmakta olan bir kuraldir. cok normal ve olmasi gerekn bir tutumdur. tek koltuga sigmayan sismanlikta bir insanin yanindaki koltuk dolu oldugunda yaninda oturan insanin hakki cignenmis olmaktadir. bu habere bazi sivri zekalilar cok zayiflar da 3er beser otursunlar diyebilir , onlar ortaligi bulandirmaya calisan sig insanlardir. bilginiz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mantıgına hayran kaldım. o zaman solede bir mantık kurarsın heralde cok zayıf olanlar 3lu koltuga 4-5 kısı oturur. koltuk kemeri yerinede pantalon kemeri kullanırlar. yazık .!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'de de bazı "cin" fikirli, "ballı damat"lar yolculara liposakşın yaptıracakmış, tabi ücreti mukabili...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bodur bir laleyim herseye naneyim .. nolucak niye gülüyorsunuzki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu mantığa göre çok zayıflara da extra indirim yapmaları gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba boy kilo kriteri koymuşlar mı? :) Benim boy 1.54 kilo 87, şimdi obez miyim değil miyim, her koltuğa rahat sığıyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
80 kiloluk biri yanında 25 kilo bagaj taşıdığında toplamda 105 kilo ile uçağa girmesine karşılık 10 kilo fazla bagaj parası ödüyorsa,110 kiloluk bir yolcu 15 kilo bagajla toplamda 125 kilo ile seyahat etmesine karşın neden para ödemesin?aradaki fark bir zahmet yansıtılsın kendisine..hem limit üstü ol,hem binişinden inişine kadar herkesi rahatsız et hemde ardından bu işten karlı çıkan ol..İyi yapmışlar,tebrik ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000