21 Şubat 2012, Salı 13:20:55

DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ İSTANBUL'A GELİYOR...

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan United Airlines, İstanbul-New York arasında direkt uçuşlara 2 Temmuz 2012 tarihinden itibaren başlayacağını açıkladı...
  • bence united in istanbula gelmesiyle bu hatta en iyi sirket thy dir thy yuksek dolulukla new yorka sefer yapmaktadir
  • THY hali hazırda günlük 2 uçuş yapıyor, yaz sezonunda 3 uçuş olacak. Delta günlük 1 uçuş yapıyor yaz sezonu ve United da başlayınca bu hatta günlük 5 uçuş yapılıyor olacak. Kaba hesapla ist nyc arası günlük gidiş geliş 2400 kişilik kapasiteye ulaşacak. Ayrıca Newark hava limanı NYC merkezine uzak değil, tren ya da otobüsle 20-25 dk uzaklıkta. Zaten JFK de 15-20 dk uzaklıkta.
  • United'i o kadar gozunuzde buyutmeyin. Servis, kalite ve ucak imkanlari cok zayif. Hala koridorda ortak bir TV ekrani var ucaklarinda.
  • Dünyanin en büyük sirketinin Türkiye´ye gönderdigi ucaga bakin 767-300 !!! 747-100 yok mu acaba ellerinde ??? Hatta 727-100 de olabilir... Bravo...tek kelime ile bravo !!! Hatta bizim eski DEUTZ minibüsler bile olabilir !!
  • 1. Birleşik şirketin adı United Continental Holdings, Inc'dir. 2. Borsada UAL Corporation'un devamı olarak işlem görür. 3. Uçaklarda yazı olarak United yazar, buna karşılık Continental logosu kullanılır. 4. United Continental Holdings Inc, "birleşme anlaşması" yapılarak kurulmuştur. 5. Ortak şirket, uçuş sertifikası olarak Continental'ınkini, uçak bakım sertifikası olarak ise United'inkini kullanmaktadır.
  • Jfk varken Newarka uculmaz. Cok berbat bir havaalanidir.
  • Newark Liberty International havalimanı newjersey eyaletinde olmaktadır ama Newyork eyaleti ile de sınırdır.. zaten newyork jfk havalimanına giderken yolda newark havalimanı tabelasını görürsünüz orada yaşayanlar bilir... united continentalı satın aldı birleşme klasik bir laftır ama satın aldı ve continental tarih oldu kapandı bitti. United airlines olarak devam ..
  • United'in 36 tane 787 siparisi bulunuyor, bu yildan itibaren filoya dahil edilmeye baslanicak bu ucaklar.Dreamlinerlari 767 ler ile degistirecekler filoya dahil oldukca.Bakalim Istanbul'a ne zaman getirirler dreamlinerlari.En son United ile uctugumda, ucak ici calisanlarin performansi bekledigimin uzerinde idi her ne kadar yasca yuksek insanlar olmasina ragmen, kibir yok insanlarda.Guleryuzluler, ama sirketin yolculara sundugu yemek acikcasi THY'nin yanindan gecemez.Ben onlarin yerinde olsam, DO&CO ile anlasirim, servis kalitesini arttiririm.767 eski meski ama her koltukta kisiye ozel ekran sunuluyor. Lufthansanin 747leri belediye otobusu gibi, onemli olan fiyattir bu surecte vede ulasilabilirlikte onemli tabi.
  • United airlines continentali satın aldı isim sadece united airlines olarak kaldı continental bitti gitti silindi. united airlines gelmesi iyi olur daha fazla insan gelecektir ayrıca new york newark airporttanda seçenek olacaktır yolcular için daha fazla insan gelecektir...thy transit yolcuları istanbula taşıyacaktır oradanda isteyen united ile isteyende thy ile amerikadaki şehirlere gidecektir.. bence iyi oldu zaten star alliance üyesi united ve thy karşılıklı işbiliği fayda dağlar iki havayoluna da..
  • 767 ler üretimden kalktı delta hala uçuruyor united fiat olarak daha ucuz bir fiat belirleyecek ama thy tercih edin derim. delta nedense 777 koymuyor veya 330.. THY bu konuda çok iyi jfk hattında günde 2 sefer var ve de 777 uçuyor her iki seferde istanbul-jfk hatında. chicago o hare hattında yeni airbus 330 lar var washington dc ye 340 eskiler var. ama açıkcası 777 son derece rahat geniş konforlu uçak 330 öyle yeni rahat.. 200 dolar daha pahalı olabilir thy ama değer sonuçta yeni uçaklar süper servis ve yemek kalitesi delta kusura bakmasın dondurulmuş yemeği ısıtıyor microwave de önüne koyuyor bir keresinde çatalı batırdım daha buzu erimemişti hostese söyledimde değiştirdi taş gibiydi
United Airlines, New York'taki merkezi Newark Liberty Uluslararası Havalimanı’na her gün düzenleyeceği uçuşları, Boeing 767-300 uçaklarıyla gerçekleştirecek.

İstanbul, United’ın New York-Newark’tan uçuş gerçekleştirdiği 76. uluslararası destinasyon, aynı zamanda Atlantik ötesinde uçtuğu 37. şehir olacak. United Airlines halen, Amerika, Avrupa ve Asya kıtasındaki uçuş noktalarıyla, New York’tan dünya genelinde en fazla merkeze en yüksek sayıda uçuş gerçekleştiren havayolu konumunda bulunuyor.
 
United Airlines uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan her gün yerel saatle 13:55’de havalanıp, aynı gün yine yerel saatle 18:02’de New York’a varacak. New York-İstanbul uçağı ise yerel saatle 19:27’de kalkıp, ertesi gün öğlen 12:20’de İstanbul’a inecek. Uçuş süresi İstanbul’dan New York’a yaklaşık 11 saat 5 dakika, New York’tan İstanbul’a 9 saat 55 dakika olacak. United Airlines, İstanbul – New York uçuşlarını, 183 koltuk kapasiteli Boeing 767-300 uçaklarıyla gerçekleştirecek.

Uçakta 6 United Global First, 26 United BusinessFirst ve 67’si ekonomi plus özelliğine sahip 151 ekonomi sınıfı koltuk bulunacak. 29 Ağustos'tan itibaren sefere konulacak Boeing 767-300 uçakları ise 30’u business, 184’ü ekonomi (46’sı ekonomi plus) olmak üzere, toplam 214 koltuk kapasitesine sahip olacak.
 
İstanbul ve New York arasında başlatacakları uçuşları değerlendiren United Airlines Başkan Yardımcısı Jim Compton, "İstanbul’u global uçuş ağımıza eklemekten heyecan duyuyoruz. New York uçuşlarımız, Türk yolculara, Newark Liberty Havalimanı’ndan, Birleşik Devletler’in batı kıyısına ve Amerika kıtasındaki birçok destinasyona, hızlı ve kolay bağlantılı uçuş imkanı sağlayacak. Amerikalı yolcularımız da, Avrasya’nın en önemli şehirlerinden İstanbul’a direkt uçma imkanı bulacak" dedi.
 
Uygun bağlantılı uçuşlar
 
İstanbul uçuşları, United’ın Newark Liberty Havalimanı’ndan, Amerika geneliyle Kanada ve Latin Amerika şehirlerine düzenlediği geniş uçuş ağına uygun olarak planlandı. United, Newark Liberty Uluslararası Havalimanı’nda, New York City genelindeki en büyük uçuş merkezine sahip bulunuyor. Şirket, 100’den fazlası direkt uçuş olmak üzere; Newark’tan Kuzey, Orta ve Güney Amerika ile Karayipler’deki 300’ün üzerinde noktaya sefer düzenliyor. Manhattan’a 25 km mesafede bulunan havalimanı, şehrin birçok noktasına karayoluyla hızlı ulaşım imkanı sağlıyor.
DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ İSTANBUL'A GELİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 12 yıl önce
bence united in istanbula gelmesiyle bu hatta en iyi sirket thy dir thy yuksek dolulukla new yorka sefer yapmaktadir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY hali hazırda günlük 2 uçuş yapıyor, yaz sezonunda 3 uçuş olacak. Delta günlük 1 uçuş yapıyor yaz sezonu ve United da başlayınca bu hatta günlük 5 uçuş yapılıyor olacak. Kaba hesapla ist nyc arası günlük gidiş geliş 2400 kişilik kapasiteye ulaşacak. Ayrıca Newark hava limanı NYC merkezine uzak değil, tren ya da otobüsle 20-25 dk uzaklıkta. Zaten JFK de 15-20 dk uzaklıkta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
United'i o kadar gozunuzde buyutmeyin. Servis, kalite ve ucak imkanlari cok zayif. Hala koridorda ortak bir TV ekrani var ucaklarinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dünyanin en büyük sirketinin Türkiye´ye gönderdigi ucaga bakin 767-300 !!! 747-100 yok mu acaba ellerinde ??? Hatta 727-100 de olabilir... Bravo...tek kelime ile bravo !!! Hatta bizim eski DEUTZ minibüsler bile olabilir !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1. Birleşik şirketin adı United Continental Holdings, Inc'dir. 2. Borsada UAL Corporation'un devamı olarak işlem görür. 3. Uçaklarda yazı olarak United yazar, buna karşılık Continental logosu kullanılır. 4. United Continental Holdings Inc, "birleşme anlaşması" yapılarak kurulmuştur. 5. Ortak şirket, uçuş sertifikası olarak Continental'ınkini, uçak bakım sertifikası olarak ise United'inkini kullanmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Jfk varken Newarka uculmaz. Cok berbat bir havaalanidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Newark Liberty International havalimanı newjersey eyaletinde olmaktadır ama Newyork eyaleti ile de sınırdır.. zaten newyork jfk havalimanına giderken yolda newark havalimanı tabelasını görürsünüz orada yaşayanlar bilir... united continentalı satın aldı birleşme klasik bir laftır ama satın aldı ve continental tarih oldu kapandı bitti. United airlines olarak devam ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
United'in 36 tane 787 siparisi bulunuyor, bu yildan itibaren filoya dahil edilmeye baslanicak bu ucaklar.Dreamlinerlari 767 ler ile degistirecekler filoya dahil oldukca.Bakalim Istanbul'a ne zaman getirirler dreamlinerlari.En son United ile uctugumda, ucak ici calisanlarin performansi bekledigimin uzerinde idi her ne kadar yasca yuksek insanlar olmasina ragmen, kibir yok insanlarda.Guleryuzluler, ama sirketin yolculara sundugu yemek acikcasi THY'nin yanindan gecemez.Ben onlarin yerinde olsam, DO&CO ile anlasirim, servis kalitesini arttiririm.767 eski meski ama her koltukta kisiye ozel ekran sunuluyor. Lufthansanin 747leri belediye otobusu gibi, onemli olan fiyattir bu surecte vede ulasilabilirlikte onemli tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
United airlines continentali satın aldı isim sadece united airlines olarak kaldı continental bitti gitti silindi. united airlines gelmesi iyi olur daha fazla insan gelecektir ayrıca new york newark airporttanda seçenek olacaktır yolcular için daha fazla insan gelecektir...thy transit yolcuları istanbula taşıyacaktır oradanda isteyen united ile isteyende thy ile amerikadaki şehirlere gidecektir.. bence iyi oldu zaten star alliance üyesi united ve thy karşılıklı işbiliği fayda dağlar iki havayoluna da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
767 ler üretimden kalktı delta hala uçuruyor united fiat olarak daha ucuz bir fiat belirleyecek ama thy tercih edin derim. delta nedense 777 koymuyor veya 330.. THY bu konuda çok iyi jfk hattında günde 2 sefer var ve de 777 uçuyor her iki seferde istanbul-jfk hatında. chicago o hare hattında yeni airbus 330 lar var washington dc ye 340 eskiler var. ama açıkcası 777 son derece rahat geniş konforlu uçak 330 öyle yeni rahat.. 200 dolar daha pahalı olabilir thy ama değer sonuçta yeni uçaklar süper servis ve yemek kalitesi delta kusura bakmasın dondurulmuş yemeği ısıtıyor microwave de önüne koyuyor bir keresinde çatalı batırdım daha buzu erimemişti hostese söyledimde değiştirdi taş gibiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000