06 Mayıs 2012, Pazar 15:21:36

BAŞI DERTTEN KURTULMUYOR

United Havayolları'nın başı dertten kurtulmuyor. Bir haftada 2 kez kuş çarpması sonucu kalkış yapılan meydana geri dönen United Airlines, bu sefer de kırık cam nedeniyle geri dönüş yaptı.
  • Bu da iyi ki bir öğrenmiş İrlandalılar lafını
  • ortalığı karıstırmaya çalışan kiralık ruh sahibi yandaşcı arkadaşım thy milli havayolumuz sizin gibi tiplerin elinden en sonunda alınacak ve hak yenmeyen duğru bir şirket olacak sen ve senin gibiler sahne muslumanlıklarınızla ahırette asıl yorumları alıcaksınız ;)
  • Çok filo çok problem unitet airlinesin filosundan kaç tane thy çıkar e haliyle çok problem yalnız uçuş ekipleri çok yaşlı dedeler uçak kullanıyo nineler kahve dağıtıyo hahahahahhahaaaa......
  • Aramızdaki İrlandalılar hemen söyleyecek birşeyler bulurlardı. uçuş saatini yanlış ayarlıyorlar kuşlar o yüzden çarpıyor. uçakların bakımı ve kontrolü iyi yapılmıyor. thy batıyor iflas ediyor yandık bittik vah tüh

Dünyanın en çok kuş çarpma vakasının yaşandığı Amerika'da, en büyük sıkıntıyı American ve United Airlines gibi büyük firmalar yaşıyor.

Bir hafta içerisinde iki farklı kuş çarpma vakasının ardından 4 Mayıs Cuma günü de iniş takımlarının kapanmaması nedeniyle geri dönüş yapan United Airways, bu sefer de bir yolcunun camında çatlak oluşması nedeniyle havalandığı meydana geri dönmek zorunda kaldı.

B767-300 tipi uçağın Kahului - Los Angeles seferinde yaşanan olay nedeniyle 4 saat rötar meydana gelirken, uçağın bir başka B767-300 ile değiştirildiği öğrenildi.

BAŞI DERTTEN KURTULMUYOR

Yorumlar

Tencit pilavı ~ 12 yıl önce
Bu da iyi ki bir öğrenmiş İrlandalılar lafını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu airways ~ 12 yıl önce
ortalığı karıstırmaya çalışan kiralık ruh sahibi yandaşcı arkadaşım thy milli havayolumuz sizin gibi tiplerin elinden en sonunda alınacak ve hak yenmeyen duğru bir şirket olacak sen ve senin gibiler sahne muslumanlıklarınızla ahırette asıl yorumları alıcaksınız ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük hava yolu... ~ 12 yıl önce
Çok filo çok problem unitet airlinesin filosundan kaç tane thy çıkar e haliyle çok problem yalnız uçuş ekipleri çok yaşlı dedeler uçak kullanıyo nineler kahve dağıtıyo hahahahahhahaaaa......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya THY olsaydı. ~ 12 yıl önce
Aramızdaki İrlandalılar hemen söyleyecek birşeyler bulurlardı. uçuş saatini yanlış ayarlıyorlar kuşlar o yüzden çarpıyor. uçakların bakımı ve kontrolü iyi yapılmıyor. thy batıyor iflas ediyor yandık bittik vah tüh

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000