22 Ekim 2014, Çarşamba 08:15:21

YOZGAT'A HAVALİMANI MÜJDESİ

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat'ta yapılması öngörülen bölgesel havaalanı ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini, zemin etüt ve raporunun hazırlanmasının ardından yatırım programına dahil edileceğini söyledi.
  • İnşallah bir an önce yapılırsa yozgatın kaderi değişir yıllardır göç kaç kişi ekmek yer
  • hava limanımız hayırlı olsun.unutmayalımki yapılacak hizmet sadece o bölgede yaşayanlar icin değil yurt dışından yılda bu bölgeye yaklaşık 100.150 bin civarında gurbetcimiz geliyor.bu hizmet güneydoğuda bircok ilde hizmet veriyorsa bırakın vatanına hic bir zaman kalleşlik etmemiş bu bölge insanı faydalansın..saygılarımla
  • Herşey bitti, havalimani eksik kaldı, Boğazlıyanli
  • Gelissin abi, buyuyen ulkemse neresi olursa olsun! Yeter ki ulkem guzel yerlere gelsin.
  • Sadece yozgat demiyo yoresel ve ayrica pist olculeri yuksek nerdeyse pist uzunlugu 4000 metre bura a 380 bile iner simdiden o bolgeye hayirli olsun. Benim uzuldugum tek sey bizim ilcemize niye yapilmiyo biz antalya 220 km dalaman 190 km biz bu bolgenin arasinda kaldik tarihi zenginlik dersen dunyanin ilk meclis binasi bizde dunyanin ilk deniz feneri bizde likyanin baskenti bizde pilaj dersen dunyanin enbuyuk 3 pilaji bizde hepsi dolu full taym deniz dersen en temizinden doga dersen orman bol . Anlamadigim turizmiyle potansiyeli bukadar yuksek yere yapmamalari bizi uzuyor bu ulastirma bakanlarinin gozumu kpr yoksa zekasimi geri anlamadim budonem belde baskanini akp den sectik bakalim vaatleri yeri gelecekmi bi yapmasinlar nah alirlar bidaha oy. Ben gecen yaz 5 defa ist yaptim sabah 9 ucagina binmek icin evden gece 2.5 da cikiyorum aracin yoksa vay haline... Kaz gelicek yerden tavuk esirgiyolar bu bolgeye yapilan yatirimi 2 yilda karsilar havaalani....
  • il ' lerimiz gelişiyor yavaş yavaş büyük şehirlere göçleri durdurabilir belkide bugun havaalanı yarın fabrikalar iş olanakları bir düşünsenize türkiyenin heryeri yaşanabilir durumda ama ne yazıkkı brainless arkadaşlar eleştiriyor gerçekten yazık
  • Yapın yapın yakında ilçelerede havaalanı yapacak bu AKP. DURMAK YOK DEVLETİN PARASINI ÇAR ÇUR ETMEYE DEVAM
  • Trkrcan, Yozgat'lilar ile bir sorunun mu var? Sanki hafiften bir kuyruk acin varmis gibi hissettim... Birakin gelisen, kalkinan bizim ulkemiz olsun be! Edirne'den Van'a ulkemizi seven butun herkese selam olsun.
  • Bir Yozgat'li olarak boyle biseye cok gerek olmadigini dusunuyorum... Ha memleketimin gelisimi icin iyi olacaksa kesinlikle yapilmali ama cok kullanilacagini sanmiyorum! Havaalani yerine baska yatirimlar yapilsa cok daha iyi olur..? Yozgat'imin yigidine, surmelisine, bozkirina selam olsun butun herkese.
  • Ama bir A-340 inebilmeli Yozgat Havaalanı'na,öyle küçük bişey olmasın sakın...,unutmadan bi de bu sayfa senin o bildiğin teknolojik sayfalar gibi polemik sayfası değil uzatmayalım YOZGAT'LI,yorumunu yapar memleketine gidersin,yolun uzun,zaten havaalanınızda yok:))

K Parti Milletvekili Yusuf Başer, havaalanı ile ilgili olarak Yozgat Valiliği tarafından Alaca Yol ayrımı bölgesinde belirlenen alanlardan Deremum - Fakıbeyli köyleri arasındaki alanın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından uygun bulunduğunu belirtti.

Başer, Haber 3'te yer alan habere göre; yapılacak havaalanından Yozgat ile birlikte başta Çorum olmak üzere Tokat ve Nevşehir illerinin de yararlanacağını kaydetti. Başer, belirlenen alanın Çorum, Tokat ve Nevşehir illerine yakın olduğuna da vurgu yaparak, "650 metre genişliğinde, 3 bin 720 metre uzunluğunda yapılacak olan havaalanı Alacahöyük ve Hattuşşaş ile birlikte Kapadokya bölgelerinin arasında yer almaktadır. Havayolu ile Yozgat'a gelecek turist kafileleri buradan Çorum ve Kapadokya bölgelerine karayoluyla kısa sürede ulaşabileceklerdir" dedi.

Havaalanıyla ilgili ÇED raporunun alındığına vurgu yapan Milletvekili Başer, Yozgat Havalimanı halihazır haritası ile birlikte zemin etüt ve raporu hazırlanması işleriyle ilgili ayrılan 186 bin lira ödenekle çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını ifade etti. Başer, Yozgat'ta kurulacak olan bölge nitelikli havaalanı projesinin önümüzdeki yıl yatırım programına dahil edilip, inşaat çalışmalarına başlanılmasını beklediklerini kaydetti.

YOZGAT'A HAVALİMANI MÜJDESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

aydogan simsek ~ 9 yıl önce
İnşallah bir an önce yapılırsa yozgatın kaderi değişir yıllardır göç kaç kişi ekmek yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
egs yozgat ~ 9 yıl önce
hava limanımız hayırlı olsun.unutmayalımki yapılacak hizmet sadece o bölgede yaşayanlar icin değil yurt dışından yılda bu bölgeye yaklaşık 100.150 bin civarında gurbetcimiz geliyor.bu hizmet güneydoğuda bircok ilde hizmet veriyorsa bırakın vatanına hic bir zaman kalleşlik etmemiş bu bölge insanı faydalansın..saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Herşey bitti, havalimani eksik kaldı, Boğazlıyanli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gelissin abi, buyuyen ulkemse neresi olursa olsun! Yeter ki ulkem guzel yerlere gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sadece yozgat demiyo yoresel ve ayrica pist olculeri yuksek nerdeyse pist uzunlugu 4000 metre bura a 380 bile iner simdiden o bolgeye hayirli olsun. Benim uzuldugum tek sey bizim ilcemize niye yapilmiyo biz antalya 220 km dalaman 190 km biz bu bolgenin arasinda kaldik tarihi zenginlik dersen dunyanin ilk meclis binasi bizde dunyanin ilk deniz feneri bizde likyanin baskenti bizde pilaj dersen dunyanin enbuyuk 3 pilaji bizde hepsi dolu full taym deniz dersen en temizinden doga dersen orman bol . Anlamadigim turizmiyle potansiyeli bukadar yuksek yere yapmamalari bizi uzuyor bu ulastirma bakanlarinin gozumu kpr yoksa zekasimi geri anlamadim budonem belde baskanini akp den sectik bakalim vaatleri yeri gelecekmi bi yapmasinlar nah alirlar bidaha oy. Ben gecen yaz 5 defa ist yaptim sabah 9 ucagina binmek icin evden gece 2.5 da cikiyorum aracin yoksa vay haline... Kaz gelicek yerden tavuk esirgiyolar bu bolgeye yapilan yatirimi 2 yilda karsilar havaalani....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 9 yıl önce
il ' lerimiz gelişiyor yavaş yavaş büyük şehirlere göçleri durdurabilir belkide bugun havaalanı yarın fabrikalar iş olanakları bir düşünsenize türkiyenin heryeri yaşanabilir durumda ama ne yazıkkı brainless arkadaşlar eleştiriyor gerçekten yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY UZMAN ~ 9 yıl önce
Yapın yapın yakında ilçelerede havaalanı yapacak bu AKP. DURMAK YOK DEVLETİN PARASINI ÇAR ÇUR ETMEYE DEVAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Trkrcan, Yozgat'lilar ile bir sorunun mu var? Sanki hafiften bir kuyruk acin varmis gibi hissettim... Birakin gelisen, kalkinan bizim ulkemiz olsun be! Edirne'den Van'a ulkemizi seven butun herkese selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trkrcan ~ 9 yıl önce
Çok teşekkürler size de selam olsun
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir Yozgat'li olarak boyle biseye cok gerek olmadigini dusunuyorum... Ha memleketimin gelisimi icin iyi olacaksa kesinlikle yapilmali ama cok kullanilacagini sanmiyorum! Havaalani yerine baska yatirimlar yapilsa cok daha iyi olur..? Yozgat'imin yigidine, surmelisine, bozkirina selam olsun butun herkese.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trkrcan ~ 9 yıl önce
Ama bir A-340 inebilmeli Yozgat Havaalanı'na,öyle küçük bişey olmasın sakın...,unutmadan bi de bu sayfa senin o bildiğin teknolojik sayfalar gibi polemik sayfası değil uzatmayalım YOZGAT'LI,yorumunu yapar memleketine gidersin,yolun uzun,zaten havaalanınızda yok:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000