20 Aralık 2010, Pazartesi 09:20:54

"YENİ HAVAYOLU HAFTASONUNA KADAR KURULUR"

Hükümet yeni havayolu şirketi kurma konusunda çalışmalarını sürdürürken, daha şimdiden hedeflenen tarihlerde aksamalar oluyor.
  • yeni havayoluna sadece 20- 30 hostes (zayıf ve bilgili)ve pilot alınacak o kadar diğer personel aylardır bizi işe alacaklar diye bekliyor sertifikalı ,elemanlar ,lisanslı teknisyen ve dispatch'erler ,hala sınavlarına devam eden teknisyen yardımcıları çok yazık bu insanların hepsi bu memleketin çocuğu !!!
  • Havayolu falan kurulmayacak THY 3ucagini KTHY diye ucuracak ekipler hostesler kokpit hepsi THY den olacak.Kibrislilar uzak duracak ve durmalida yine batirmasinlar diye.
  • What does this article say ?
  • GOOD LUCK !! :)
  • kuruldu.hayırlı olsun.yönetim kurulu 4 thy 2 iş adamı 1 devlet oluştu..
  • col tilkisi harika yazmıs.
  • Tarih olmuş ve güncellikten çok uzak eski yöneticileri almazlarsa iyi olur. Çünkü şirketin batmasındaki en büyük sebep basiretsiz yöneticiler ve değerli arkadaşları sendikacılardır.
  • Yeni KTHY eger ayni zihniyetlerle kurulacaksa daha iyi hic kurulmasin cunku bu defa bir trajedi ile biter. Eski KTHY yin tum profesyonelsizligi, ciddiyetsizligi ve lagbaliligine rahmen en azindan 35 yillik bir birikimi ve bir sistemi vardi. Biraz de melekler yardim ediyordu. Boylece kimsenin burnunu kanatmadan operasyonlarini tamamladi. Yeni eski KTHY her konuda adam gibi kurulmazsa bu kadar sansli olmaya bilir. IT TAKES TEN YEARS TO BUILD UP AN AIRLINE WITH A GOOD REPUTATION.....AND IT TAKES TEN SECONDS TO RUIN IT ALL !!!!
  • Umarım eski başkanlar, müdürler vs takım alınmaz. Yoksa yeni şirkette rahmetli olur 1 sene sonra.
  • ŞİMDİDEN TORPİL BAŞLADI GENE AYNI SENARYO KTHY İÇİN BENİM TANIDIĞIMI KTHYe alınsın eski düzen devam etsin herkes toplansın eskiler oraya

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın iflasının ardından yeni bir havayolu şirketi kurma konusunda hükümet tarafından başlatılan çalışmalar güvensizlik nedeniyle zorlukla devam ediyor. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner’in yeni şirketin geçtiğimiz Perşembe günü kurulacağını açıklamasına rağmen, henüz bu yönde bir adım atılmadı.

Hedeflenen 15 milyon dolarlık sermayeye ulaşmakta zorlanıldığı öğrenildi. İşadamlarının, ilk iki yıl yaklaşık 24 milyon dolar zarar edeceği söylenen yeni şirkete para yatırmakta tereddüt ettiği belirtildi.

ÜZÜMCÜOĞLU: HAFTA SONUNA ARZULADIĞIMIZ NOKTAYA ULAŞIRIZ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Mustafa Üzümcüoğlu, önümüzdeki hafta içinde konuyla ilgili toplantıların süreceğini söyledi.

İşadamlarından oluşan komitede yapılan toplantılar sonucu büyük oranda istenen hedefe ulaşıldığını ifade eden Üzümcüoğlu, ‘Hedeflenen finans miktarı olan 15 milyon dolara aşağı, yukarı ulaştık diyebiliriz. Önümüzdeki hafta içinde gerçekleşecek toplantılarda detaylara ineceğiz. Hafta sonuna doğru da arzu edilen noktaya ulaşabileceğimizi sanıyorum’ dedi. Üzümcüoğlu, büyük bir ihtimalle hafta sonuna doğru gelinen noktada kamuoyuna bilgi aktaracaklarını kaydetti.

Yeni hava yolu’nun yönetiminin ağırlığının yüzde 60 sermayeyi koyacak olan işadamlarında olmaması ve şirketin ilk iki yıl yaklaşık 24 milyon dolar zarar edeceğinin söylenmesi, hisse satın alacak işadamlarında tereddüt yaratmıştı.

(Star Kıbrıs)

"YENİ HAVAYOLU HAFTASONUNA KADAR KURULUR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
yeni havayoluna sadece 20- 30 hostes (zayıf ve bilgili)ve pilot alınacak o kadar diğer personel aylardır bizi işe alacaklar diye bekliyor sertifikalı ,elemanlar ,lisanslı teknisyen ve dispatch'erler ,hala sınavlarına devam eden teknisyen yardımcıları çok yazık bu insanların hepsi bu memleketin çocuğu !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havayolu falan kurulmayacak THY 3ucagini KTHY diye ucuracak ekipler hostesler kokpit hepsi THY den olacak.Kibrislilar uzak duracak ve durmalida yine batirmasinlar diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
What does this article say ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GOOD LUCK !! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kuruldu.hayırlı olsun.yönetim kurulu 4 thy 2 iş adamı 1 devlet oluştu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
col tilkisi harika yazmıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tarih olmuş ve güncellikten çok uzak eski yöneticileri almazlarsa iyi olur. Çünkü şirketin batmasındaki en büyük sebep basiretsiz yöneticiler ve değerli arkadaşları sendikacılardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni KTHY eger ayni zihniyetlerle kurulacaksa daha iyi hic kurulmasin cunku bu defa bir trajedi ile biter. Eski KTHY yin tum profesyonelsizligi, ciddiyetsizligi ve lagbaliligine rahmen en azindan 35 yillik bir birikimi ve bir sistemi vardi. Biraz de melekler yardim ediyordu. Boylece kimsenin burnunu kanatmadan operasyonlarini tamamladi. Yeni eski KTHY her konuda adam gibi kurulmazsa bu kadar sansli olmaya bilir. IT TAKES TEN YEARS TO BUILD UP AN AIRLINE WITH A GOOD REPUTATION.....AND IT TAKES TEN SECONDS TO RUIN IT ALL !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarım eski başkanlar, müdürler vs takım alınmaz. Yoksa yeni şirkette rahmetli olur 1 sene sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ŞİMDİDEN TORPİL BAŞLADI GENE AYNI SENARYO KTHY İÇİN BENİM TANIDIĞIMI KTHYe alınsın eski düzen devam etsin herkes toplansın eskiler oraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000