07 Mart 2015, Cumartesi 13:49:25

YENİ HAVALİMANI İÇİN İNCELEMELER SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın Kaş, Finike, Kumluca ve Demre ilçelerine hizmet verecek havaalanı için incelemeler yapıldığını belirtti.
  • Kalkandaki daki adayi duzleyip oraya yapsinlar..
  • Kas in eski1992iptal edilen eski kalkan ovasindaki eski yerine yapilsin heryer seralarla doldu cohu hazine arazisi istimlak ettigi yerleri istimlak ediyorya buralarimi istimlak edemiycek Yer cok musait..
  • Kaş in havaalani problemi 1990 dan beri var. Akp geldi her secim oncesi haber saliyo valisiyle millet vekilleriyle ant akp il baskaniyla ant batisina 3 havaalani yapicaz diye.. yaw yapicanizda nezaman siz yatirimi doguya yapin tamam orayada yapinda yapilan yatirimi 1 yveya 2 yilda karsiliycak gerekli yerlere yapin once.. Tabi secim geliyorya simdi yine ayni nutuk ant batisina havaalani yapacaz bende inandim yaparsiniz da heralde bi 10 sene daha bizi oyalarsiniz. Ben kalkandan bize en yakin dalaman havalimanina sabah 08:05 ucagim icin evimden gece 03.00 cikiyorum..
  • çözüm denize dolgu havaalanı inşa etmek, adı da kaşDem olsun
  • Antalya havalimaninda kis sezonunda kc kisi isten cikartiliyor biliyormusunuz Havalimani yapacaginiza kis sezonunda antalyaya gelecek turist bulun yeri geldiginde 1 tane ucak inip klakmiyor antalya ya gazipasa zaten daha beter Ucaklarin inmeyecegi havalimani sadece bosa israfdir
  • Bence 3. Terminal yapımını da düşünmeliler. 1.terminal resmen dökülüyor. ICF bir çivi çakmak için on dereden su getirtiyor.
  • Dikkat AKP bu konu ile yine para indiriyor büyük proje ile cep doluyor
  • Sayın Türel zeki başkandır. Bakın birçoğunuz yurtdışına gitmiştir. Birçok ülkenin Havalimanından şehir merkezine metro ile taksi ile otobüs ile ulaşma imkanınız vardır. Antalya Dünyanın en güzel şehirleri arasındadır fakat hala Antalya Alanya aradı tam manasıyla duble yolu bile yoktur. Dümdüz yol bana oy verin ulaştırmadan onaylatır tren bile sokarım bu hatta. Şaka bi tarafa Türel kutlu avcı ofsete verdiği odaklanmayı artık belediyelerin sorunlarına ve çalışanların huzurunada vermeli. Kul hakkıyla ahirete gitmemeli insan. Lüks yaşamlar biftek suşi balık karides güzel ama toprağın altında bizleri yılan ve böcekler bekliyor. 3.havalimanı isteyenler biliyormusunuz arıtmalar yetersiz lara eski felaket durumda. Konyaaltı arıtma kapasitesini doldurdu.sabah işe lc37 ile gidiyorum 60 kişi ile urbanı dolduruyoruz. Türel i bi sabah davet edicem korumalarıyla birlikte binmeye çalışsın kaç durak dayanacak. Akp Chp anlamam ben Allah a ve adaletine inanırım ve sığınırım. Yakındır müdahale etmesi.
  • Geçen seçimdede aynen seçimden 3 ay evvel Antalyaya yeni havalimanı için yer tespiti yapıldı yakında ihaleye çıkacak dediler. Şimdi tekrar başa döndük. Bu ara oyları alıp duruz tabi.
  • Başkan saçmalamış. Nereye yapacakmış hava alanını ? Hikaye anlatıyor. Amacı yaklaşan seçimlerde aklı sıra AKP'ye hizmet etmek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın Kaş, Finike, Kumluca ve Demre ilçelerine hizmet verecek havaalanı için incelemeler yapıldığını belirtti.

Antalya’nın Batı ilçelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel geçtiğimiz hafta Ankara'da olduğunu, EXPO raylı sistem hattı protokolü için Ulaştırma Bakanlığı ile görüşmeler yaptığını söyledi. Türel, “Havaalanı olayı gündemimizde.Vekil arkadaşlarımız da bu konuyla yakından ilgileniyor. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de bu sürecin içindeyiz. Daha önce bir alan tespiti yapılmış Demre Kaş civarında ancak büyük uçakların inebileceği bir alan söz konusu değildir. Biz buraya büyük charter uçakların tarifeli uçaklarının inmesini arzu ediyoruz. Bununla ilgili daha uygun bir alan, havaalanı yapacak alan bulmak oldukça güç. Daha çok Torosların dik yalçın kayalıklarının olduğu bir bölge. Çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Önümüzdeki hafta bölgeye alt yapı genel müdürlüğü tarafından bir heyet gönderileceğini kaydeden Türel, “Heyet bölgedeki belediye başkanları ile görüşecek. Belediye başkanları ile yapılacak çalışmada Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı görevli olarak heyete dahil olacak. Havaalanının nereye yapılabileceğini tespit edecekler” diye konuştu.

Konunun hemen bugünden yarına sonuçlanacak bir husus olmadığını da sözlerine ekleyen Türel, şunları kaydetti:

”Uzunca yıldan beri bu hep gündemde. Büyük bir gayretle üzerinde çalışıyoruz. Havaalanını yapacak bir yer bulursak, bulacağımıza inanıyorum, havaalanını bu bölgeye kazandırmak istiyoruz.”

YENİ HAVALİMANI İÇİN İNCELEMELER SÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kalkandaki daki adayi duzleyip oraya yapsinlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kas in eski1992iptal edilen eski kalkan ovasindaki eski yerine yapilsin heryer seralarla doldu cohu hazine arazisi istimlak ettigi yerleri istimlak ediyorya buralarimi istimlak edemiycek Yer cok musait..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaş in havaalani problemi 1990 dan beri var. Akp geldi her secim oncesi haber saliyo valisiyle millet vekilleriyle ant akp il baskaniyla ant batisina 3 havaalani yapicaz diye.. yaw yapicanizda nezaman siz yatirimi doguya yapin tamam orayada yapinda yapilan yatirimi 1 yveya 2 yilda karsiliycak gerekli yerlere yapin once.. Tabi secim geliyorya simdi yine ayni nutuk ant batisina havaalani yapacaz bende inandim yaparsiniz da heralde bi 10 sene daha bizi oyalarsiniz. Ben kalkandan bize en yakin dalaman havalimanina sabah 08:05 ucagim icin evimden gece 03.00 cikiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çözüm ~ 9 yıl önce
çözüm denize dolgu havaalanı inşa etmek, adı da kaşDem olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos laf ~ 9 yıl önce
Antalya havalimaninda kis sezonunda kc kisi isten cikartiliyor biliyormusunuz Havalimani yapacaginiza kis sezonunda antalyaya gelecek turist bulun yeri geldiginde 1 tane ucak inip klakmiyor antalya ya gazipasa zaten daha beter Ucaklarin inmeyecegi havalimani sadece bosa israfdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence 3. Terminal yapımını da düşünmeliler. 1.terminal resmen dökülüyor. ICF bir çivi çakmak için on dereden su getirtiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dikkat AKP bu konu ile yine para indiriyor büyük proje ile cep doluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murka ~ 9 yıl önce
Sayın Türel zeki başkandır. Bakın birçoğunuz yurtdışına gitmiştir. Birçok ülkenin Havalimanından şehir merkezine metro ile taksi ile otobüs ile ulaşma imkanınız vardır. Antalya Dünyanın en güzel şehirleri arasındadır fakat hala Antalya Alanya aradı tam manasıyla duble yolu bile yoktur. Dümdüz yol bana oy verin ulaştırmadan onaylatır tren bile sokarım bu hatta. Şaka bi tarafa Türel kutlu avcı ofsete verdiği odaklanmayı artık belediyelerin sorunlarına ve çalışanların huzurunada vermeli. Kul hakkıyla ahirete gitmemeli insan. Lüks yaşamlar biftek suşi balık karides güzel ama toprağın altında bizleri yılan ve böcekler bekliyor. 3.havalimanı isteyenler biliyormusunuz arıtmalar yetersiz lara eski felaket durumda. Konyaaltı arıtma kapasitesini doldurdu.sabah işe lc37 ile gidiyorum 60 kişi ile urbanı dolduruyoruz. Türel i bi sabah davet edicem korumalarıyla birlikte binmeye çalışsın kaç durak dayanacak. Akp Chp anlamam ben Allah a ve adaletine inanırım ve sığınırım. Yakındır müdahale etmesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geçen seçimdede aynen seçimden 3 ay evvel Antalyaya yeni havalimanı için yer tespiti yapıldı yakında ihaleye çıkacak dediler. Şimdi tekrar başa döndük. Bu ara oyları alıp duruz tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Başkan saçmalamış. Nereye yapacakmış hava alanını ? Hikaye anlatıyor. Amacı yaklaşan seçimlerde aklı sıra AKP'ye hizmet etmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000