16 Temmuz 2011, Cumartesi 17:10:07

"UÇUŞLAR KÖRLEMESİNE YAPILIYOR"

Lefkoşa Rum kesimi uçuş kontrol bölgesinin hava trafik kontrol sisteminin yine arızalandığı ve arıza giderilene kadar, yetersiz olduğu söylenen yedek sistemle neredeyse “körlemesine” uçuşların yapıldığı haber verildi...
  • kimse merak etmesin.Avrupa standartlarında donatılmış ercan Acc her zaman hizmet vermeye hazırdır zaten şu an da vermekteir.Çoğu zaman rumların yapmış olduğu hatalar Burdaki kontrollorler tarafında düzeltiliyor zaten.Keşke daha kesin bir milli politika da izlenip Kuzey Fır sınırları (Ercan Advisory Airspace)olarak bilinen bölge belli bir politika çizgisinde savunulsa.Tabi Bunun için de oradaki kontrollorlerin motive edilmesi lazımdır.Bilinsin ki Ordaki kontrollorlerin %80 i kapıcı maaşına çalıştırılıyor..
  • Yunanistan batiyor, herseyi AB den gizlemis diye. Rum tarafi AB de donem baskanligina soyunuyor, daha ucus kontrol sistemi calismiyor. Avrupa Birligi neyin birligi? kimlerin birligi? Turkiye yi acimasiz ve haksiz elestirenler, burada da yorum yapin lutfen!
  • cok profesyonelce bir baslik secilmis "korlemesine ucus"
  • Onlar uzulmesinler, Ercan ATC devir alabilir hava kontrolunu boyle durumlarda :)
Lefkoşa Rum kesimi uçuş kontrol bölgesinin hava trafik kontrol sisteminin Çarşamba sabahı yine arızalandığı ve arıza giderilene kadar, yetersiz olduğu söylenen yedek sistemle neredeyse “körlemesine” uçuşların yapıldığı haber verildi.
 
Fileleftheros gazetesi, “Hiç Ders Alınmıyor... Bakanlıktan Saklanarak Yine Kör Uçuşlar” başlıkları altında verdiği haberinde, bu tür sorunların, uçakların havada çarpışma riski yarattığını  kaydetti.
 
Haberde ayrıca, yaşanan olayın Rum Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ve Bakandan saklandığı da aktarıldı.
Gündem Kıbrıs
"UÇUŞLAR KÖRLEMESİNE YAPILIYOR"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kimse merak etmesin.Avrupa standartlarında donatılmış ercan Acc her zaman hizmet vermeye hazırdır zaten şu an da vermekteir.Çoğu zaman rumların yapmış olduğu hatalar Burdaki kontrollorler tarafında düzeltiliyor zaten.Keşke daha kesin bir milli politika da izlenip Kuzey Fır sınırları (Ercan Advisory Airspace)olarak bilinen bölge belli bir politika çizgisinde savunulsa.Tabi Bunun için de oradaki kontrollorlerin motive edilmesi lazımdır.Bilinsin ki Ordaki kontrollorlerin %80 i kapıcı maaşına çalıştırılıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yunanistan batiyor, herseyi AB den gizlemis diye. Rum tarafi AB de donem baskanligina soyunuyor, daha ucus kontrol sistemi calismiyor. Avrupa Birligi neyin birligi? kimlerin birligi? Turkiye yi acimasiz ve haksiz elestirenler, burada da yorum yapin lutfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok profesyonelce bir baslik secilmis "korlemesine ucus"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onlar uzulmesinler, Ercan ATC devir alabilir hava kontrolunu boyle durumlarda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000