26 Eylül 2009, Cumartesi 07:43:27

Uçak seferi için ihale açtılar

Norveç Ulaştırma Bakanlığı, ülkenin kuzeyinde yer alan Finnmark ve Nord-Troms bölgelerindeki havaalanlarından tarifeli uçuşların gerçekleşmesi için ihale açtı...
  • Zonguldak sehri ve maden muzesi, Bartin, Filyos vadisi, Caycuma. Tokat ballica yaylasi, kaz golu, selemen yaylasi aklima gelen ilk isimler. Arkadasim kendi memleketinin her kosesinin guzel oldugunu bilmiyorsan kabahat bende degil. Ayrica bu ihale turist cekmenin yaninda yoredeki yolculari tasimak icinde yapilabilinir. Boylece bir tasla iki kus vurmus olursunuz. Anlayana tabiki????
  • Haber dikkatlice bir okursanız Norveçliler turistlere cazip gelecek özelliklerdeki (Yazın güneşin hiç batmaması, kışın gökyüzündeki Kuzey Işıkları v.b.) yerler için ihaleye çıkmışlar. Siz de Tokat ve Zonguldak'ta turistlerin ilgisini çekebilecek şeyleri bir araştırıp yazarsanız yorumunuzun bir manası olur.
  • TC hukumeti mesela Tokat, Zonguldak vs gibi yerler icinde boyle bir ihale yapmiyor?

Bakanlık, Avrupa Ekonomik Bölgesi (EEA) ülkelerinde faaliyet gösteren havayolu şirketlerine ihaleye katılmaları için davetiye gönderdi. Ülkenin kuzeyinde yer alan şehirlerden tarifeli uçuşları içeren teklif önerisinde havayolu şirketleri, 19 Ekim 2009 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Tarfieli uçuşların gerçekleştirileceği şehirler düşük nüfusa sahip olmalarına rağmen, turizm açısından oldukça yüksek potansiyele sahip. Yazları güneşin hiç batmadığı, kışları ise karanlıkta gökyüzünü aydınlatan 'kuzey ışığı' dansına sahne olan bölge, özellikle Uzakdoğulu turistler tarafından rağbet görüyor.

1 Nisan 2010 - 31 Mart 2013 tarihleri arasındaki tarifeli uçuşları kapsayacak olan teklif önerisi şu şehirleri içeriyor: Kirkenes, Vadsoe, Vardoe, Baatsfjord, Berlevaag, Mehamn, Honningsvaag, Hasvik, Soerkjosen, Hammerfest ve Alta.

Uçak seferi için ihale açtılar

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Zonguldak sehri ve maden muzesi, Bartin, Filyos vadisi, Caycuma. Tokat ballica yaylasi, kaz golu, selemen yaylasi aklima gelen ilk isimler. Arkadasim kendi memleketinin her kosesinin guzel oldugunu bilmiyorsan kabahat bende degil. Ayrica bu ihale turist cekmenin yaninda yoredeki yolculari tasimak icinde yapilabilinir. Boylece bir tasla iki kus vurmus olursunuz. Anlayana tabiki????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Haber dikkatlice bir okursanız Norveçliler turistlere cazip gelecek özelliklerdeki (Yazın güneşin hiç batmaması, kışın gökyüzündeki Kuzey Işıkları v.b.) yerler için ihaleye çıkmışlar. Siz de Tokat ve Zonguldak'ta turistlerin ilgisini çekebilecek şeyleri bir araştırıp yazarsanız yorumunuzun bir manası olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TC hukumeti mesela Tokat, Zonguldak vs gibi yerler icinde boyle bir ihale yapmiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000