14 Aralık 2011, Çarşamba 21:31:57

"UÇAĞA BİNMEK MİNİBÜSE BİNMEKTEN KOLAY"

15 milyon insan uçakla tanıştı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, havayollarında, iç ve dış hatlardaki yolcu sayısının 110 milyona çıktığını açıkladı.
  • havayolu halkın yolu olduysa Pegasus sayesinde oldu..TEŞEKKÜRLER PEGASUS.. bir zamanlar bir pegasus çalışanı
  • BIRAK ATIP TUTMAYI..MİNİBÜSTEN UCUZMUŞ...SEN TABİİ UÇAĞA PARA VERMEDİĞİN İÇİN BİLMİYORSUN...BİLET 59 TL VERGİSİ 64 TL TOPLA KAÇ LİRA EDİYOR BİLET SERVİS ÜCRETİ DENEN SOYGUNCULUK DA İÇİNDE TABİİ SANKİ BANA İNSAN HİZMET VERİYOR DA...BİLGİSAYR HİZMETİNDEN BİLE PARA İSTİYOR ŞİRKETLER BUNA NE DİYECEKSİN EY BAKAN? AYRICA ÖLÜ SAATLERDE VEYA AYLAR ÖNCESİNDEN BİLET ALIRSANIZ BU FİYATLAR GEÇERLİ ONUN HARİCİNDE AL BAKALIM YAZIN VEYA HAFTASONLARI UCUZ BİLET DE GÖRELİM...YALANI DOLANI MARİFET GİBİ AÇIKLAMAYIN YALAKALARDA YAĞ KOKAN YORUMLAR YAPMASINLAR...
  • bakin busefer pozitif yorum yapayim. Gurur duyuyorum. Ucaklari alip alip havaciligimiz buyuyor. Bunu kimse yapamazdi. Ancak devletimiz yapar. Binali yapar! tren yurutemez ama bunu yapar kardesim. Git Fransa'ya al ucagi havacilik buyusun gelissin. Harikalar. Yapabilecek baska birileri var mi? Kesin yoktur. Sizin elinize devlet butcesini yapabilirmisiniz? Yapamazsiniz.
  • sen önce beynini bir kontrol ettiriver...laf la peynir gemisi yürümez derler...birde yalancının mumu vardır ama bunlarda mumda kalmadı
  • Eskiden ucaga binmenin bir ağırlığı vardı herkes binemezdi simdi utanmasanız bedavaya ucurcaksınız..ucak bu ucak dolmuş degil.hele bir de anadolujet denen dolmuş firması varki tam dolmuşcu..
  • thy na yaptırdığınız zararların vatandaşın cebinden çıkması çok iyi oluyor demiii?zarar et kapat zarar et kapat
  • ya arkadaş adam rakamları vermiş bir de havayolu halkın yolu oldu demiş. neye istinaden salla diyorsun anlayamadım. bu rakamlar yalansa çıkar yalan kardeşim dersin doğrularını da gösterirsin biz de helal olsun sana deriz. Ama böyle ilkokul çocukları gibi okumadan anlamadan yorum yapıyorsan ben de sana yine sezen aksudan "küçüğüm" büyümen lazım derim.
  • bakın polemiğe gerek bir insanı seversiniz ya da sevmezsiniz ama bizim kültürümüzün de bir özelliği vardır ki atasözü bile olmuştur : "Yiğidi öldür hakkını yeme" denmiştir. Bu adamdan önce ulaştırma bakanlığı görev sürelerine ve bu sürelerde neler yapıldığına bir bakın bir de bu adama bakın. öte yandan 2,5 tl lik minibüs ücretiyle karşılaştırma konusuna da söyleyecek söz bulamadım... adam metafor yapmış ama anlamak için birşeyler lazım tabi.
  • Sayın bakan bir söz vardır. "Atma recep din kardeşiyiz" Havacılığın ilerlemesi sadece yabancının uçağına dövizleri bas ,al ve sonra ben ilerledim demekle olmaz. Biraz Airporthaber e bak.Millet kan kusuyor. Alt apı yok. Pilot-Teknisyen yetiştirilemiyor. Taseron uygulamalar almış başını gitmiş. Kurallara uyulmuyor her an bir tehlike ile baş başayız. Sen para vererek alınan uçaklardan bahsediyorsun. Yapma ne olur sayın bakan yapmaaaaaa. Olmuyor komik olunuyor
  • burada atip tutacaginiza su ulkenin atc telsizlerini 20yil oncesinden beter ve rezil hale getirdiniz.Once bunu duzeltin.Smart sistem diye İtalyanlara 10 yildir halen milyarlar odeniyor.Ayrica bu meslek asil bir meslektir .Nasil olur da minubusle mukayese edilir anlamak mumkun degil.Bu nasil bir dusuncedir...
Seyahatlerde uçak kullanımını anlatırken önceleri "Havayolu halkın yolu oldu" deyimini kullanan Bakan Yıldırım, bu kez yeni kullanmaya başladığı söylemiyle milletvekillerinin karşısına çıktı. Yıldırım, "Şimdi uçağa binmek Vezneciler, Beşyüzevler minübüsüne binmekten daha kolay" diyerek iddiasını bir adım daha ileriye taşımış oldu.

Bütçe Görüşmeleri

Meclis Genel Kurulu'nda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2012 yılı bütçeleri görüşülerek kabul edildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bakanlığının bütçesi üzerinde söz aldı, havayolları, demiryolları ve karayollarında atılan adımları anlattı.

"Havayolu Halkın Yolu Oldu"

Seyahatlerde uçak kullanımını anlatırken daha önceleri "Havayolu halkın yolu oldu" deyimini kullanan Bakan Yıldırım, bu kez yeni yeni kullanmaya başladığı söylemiyle milletvekillerinin karşısına çıktı.

Yıldırım, "Havacılık sektörümüz dünyaya parmak ısırtacak şekilde gelişti. 15 milyon insan uçakla tanıştı. 2003'te iç hatlarda 8,5 milyon insan uçakla seyahat ederken, bu rakam bugün 57 milyona çıktı. İç ve dış hatlardaki yolcu sayısı da 34 milyondan 110 milyona ulaştı. Şimdi uçağa binmek, vezneciler, beşyüz evler minübüsüne binmekten daha kolay'' diye konuştu.

Yıldırım konuşmasında, ulaştırma sektöründe 9 yılda 112 milyar lira yatırım yapıldığını da sözlerine ekledi.
"UÇAĞA BİNMEK MİNİBÜSE BİNMEKTEN KOLAY"

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 12 yıl önce
havayolu halkın yolu olduysa Pegasus sayesinde oldu..TEŞEKKÜRLER PEGASUS.. bir zamanlar bir pegasus çalışanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BIRAK ATIP TUTMAYI..MİNİBÜSTEN UCUZMUŞ...SEN TABİİ UÇAĞA PARA VERMEDİĞİN İÇİN BİLMİYORSUN...BİLET 59 TL VERGİSİ 64 TL TOPLA KAÇ LİRA EDİYOR BİLET SERVİS ÜCRETİ DENEN SOYGUNCULUK DA İÇİNDE TABİİ SANKİ BANA İNSAN HİZMET VERİYOR DA...BİLGİSAYR HİZMETİNDEN BİLE PARA İSTİYOR ŞİRKETLER BUNA NE DİYECEKSİN EY BAKAN? AYRICA ÖLÜ SAATLERDE VEYA AYLAR ÖNCESİNDEN BİLET ALIRSANIZ BU FİYATLAR GEÇERLİ ONUN HARİCİNDE AL BAKALIM YAZIN VEYA HAFTASONLARI UCUZ BİLET DE GÖRELİM...YALANI DOLANI MARİFET GİBİ AÇIKLAMAYIN YALAKALARDA YAĞ KOKAN YORUMLAR YAPMASINLAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bakin busefer pozitif yorum yapayim. Gurur duyuyorum. Ucaklari alip alip havaciligimiz buyuyor. Bunu kimse yapamazdi. Ancak devletimiz yapar. Binali yapar! tren yurutemez ama bunu yapar kardesim. Git Fransa'ya al ucagi havacilik buyusun gelissin. Harikalar. Yapabilecek baska birileri var mi? Kesin yoktur. Sizin elinize devlet butcesini yapabilirmisiniz? Yapamazsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen önce beynini bir kontrol ettiriver...laf la peynir gemisi yürümez derler...birde yalancının mumu vardır ama bunlarda mumda kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eskiden ucaga binmenin bir ağırlığı vardı herkes binemezdi simdi utanmasanız bedavaya ucurcaksınız..ucak bu ucak dolmuş degil.hele bir de anadolujet denen dolmuş firması varki tam dolmuşcu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy na yaptırdığınız zararların vatandaşın cebinden çıkması çok iyi oluyor demiii?zarar et kapat zarar et kapat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ya arkadaş adam rakamları vermiş bir de havayolu halkın yolu oldu demiş. neye istinaden salla diyorsun anlayamadım. bu rakamlar yalansa çıkar yalan kardeşim dersin doğrularını da gösterirsin biz de helal olsun sana deriz. Ama böyle ilkokul çocukları gibi okumadan anlamadan yorum yapıyorsan ben de sana yine sezen aksudan "küçüğüm" büyümen lazım derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bakın polemiğe gerek bir insanı seversiniz ya da sevmezsiniz ama bizim kültürümüzün de bir özelliği vardır ki atasözü bile olmuştur : "Yiğidi öldür hakkını yeme" denmiştir. Bu adamdan önce ulaştırma bakanlığı görev sürelerine ve bu sürelerde neler yapıldığına bir bakın bir de bu adama bakın. öte yandan 2,5 tl lik minibüs ücretiyle karşılaştırma konusuna da söyleyecek söz bulamadım... adam metafor yapmış ama anlamak için birşeyler lazım tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın bakan bir söz vardır. "Atma recep din kardeşiyiz" Havacılığın ilerlemesi sadece yabancının uçağına dövizleri bas ,al ve sonra ben ilerledim demekle olmaz. Biraz Airporthaber e bak.Millet kan kusuyor. Alt apı yok. Pilot-Teknisyen yetiştirilemiyor. Taseron uygulamalar almış başını gitmiş. Kurallara uyulmuyor her an bir tehlike ile baş başayız. Sen para vererek alınan uçaklardan bahsediyorsun. Yapma ne olur sayın bakan yapmaaaaaa. Olmuyor komik olunuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
burada atip tutacaginiza su ulkenin atc telsizlerini 20yil oncesinden beter ve rezil hale getirdiniz.Once bunu duzeltin.Smart sistem diye İtalyanlara 10 yildir halen milyarlar odeniyor.Ayrica bu meslek asil bir meslektir .Nasil olur da minubusle mukayese edilir anlamak mumkun degil.Bu nasil bir dusuncedir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000