28 Kasım 2008, Cuma 10:27:43

Turkuaz Havayolları ruhsatını aldı

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi Turkuaz Havayolları, Ulaştırma Bakanlığı tarafından ruhsatlandırıldı. Her türlü hazırlıklarını yapan şirketin ruhsatı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından imzalandı.
  • Hep bu kadar karamsar olan insanların özel hayatlarını,eşleriyle,aileleriyle,astları ve üstleriyle olan ilişkilerini merak etmişimdir..Bunca insana iş sağlayan,bir çok insanın çalıştıkları yeri bırakarak gittiği bir şirket kapanırsa ''Ben Demiştim'' demekmi sizi tatmin edecek olan..Bir de ahmakça ''geçmiş olsun '' demek de neyin nesi şimdi? Hayatta ki tüm adımlar,tüm kararlar bir risk taşıyor elbette..Ama umut etmek,iyi olmasını dilemek,iyi şeyler için yola çıkmak bence alkışlanmayı hak ediyor, bu şekilde yorumlanmayı değil..İnsanların emeklerine ve duygularına saygı lütfen..Medium dizisinin etkisindemi kaldınız nedir... Biz size gene de iyi şeyler dileyelim en azından umduğunuzdan daha da mutlu olup, hayatınızı sevdiklerinle pozitif atmosferde idame edin.. sevgi ve umut içimizde..
  • Bu şekilde açılıp kapanan kaç şirket oldu sayabilen varmı? Golden, İnter vb. İnşallah yanılırım ama malesef bu şirkette çok uzun ömürlü olmadan tarihin tozlu yapraklarına gömülür. Dünyayı yenşden keşfetmeyelim. Diyorum ya inşallah yanılırım.
  • Allah utandırmasın. Hayırlı olsun bu zamanda zor iş. Muaffak olmalarını dilerim.
  • hosteslerin kostümleri çok güzel olmuş.. özellikle ben çok beğendim..
  • Patronların krizi bahane ettikleri bir ortamda 2 senedir çalışanını madur etmemiş bir şirket olarak Turkuazı kutluyorum. İnşallah asansör 2. lig takımları gibi olmazlar ve sektörde daimi olurlar.
  • Hayırlı olsun değerli Turkuaz çalışanları ve sayın yöneticileri
  • KURULUŞ AŞAMASINA KADAR MÜKEMMELLİYET AŞAMASINDA HER TÜRLÜ EĞT.LERİNİ ALDILAR, EKİPLERİ ENFES GÜZEL VE ÇALIŞKAN, HİÇ BİR EKSİĞİ GEDİĞİ OLMAYAN BİR ŞİRKET ÇIKIYOR KARŞIMIZA. NE MUTLU TURKUAZ I TURKUAZ YAPAN ÇALIŞANLARINA. HAVE A NICE FLIGHTS TURKUAZ
  • Hadi hayirlisi cok beklenildi,cok ugrasildi ve coook konusuldu,buyuk umitler baglandi yapacam dedi ve yapti isin basindaki ucak sirketi patronlugu icin genc sayila bilir ama kendini iyi yetistirmis,ekibi iyi kurmus yaninda ve beraber calistigi ucakciligin icinde yetismis fatih bey varki cok isler yapilacagina inaniyoruz.
  • Turkuaz ailesine ve calisanlarina hayirli ugurlu olsun allah yollarini acik etsin .yaliniz meyvesini öger yiyecek cöpleri sayin genc patrona kalacak yazzik oldu ögerin klasik oyunlari ucaklari kullanir ucuz fiyata baska sirketten ucak alir sizi yolda birakir.ne diyelim hayirlisi olsun
  • THY'nin ruhsat skandalından sonra artık bu ruhsat alma veya ruhsat iptali gibi aslında çok önemli gelişmelerden sıtkım sıyrıldı.Turkuaz mutlaka legal ruhsat almıştır ama eksikliğide olsa alabilirdi diye düşünüyor ve artık sisteme ,otoriteye tamamen güvenimin kaybolduğunu net olarak ifade ediyorum

Geçtiğimiz ay iki uçak birden getirerek, “Krize rağmen sözümüzde duracağız” diyerek geri adım atmayıp uçaklarını getiren Turkuaz Havayolları uçmak için artık saatler sayıyor.  İki uçak getirdikten sonra Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün istediği tüm kuralları yerine getirdikten sonra denetim yapılan şirketin herhangi bir kusuru bulunmadı.

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi olan Turkuaz Havayolları'nın ruhsatı dün Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından imzalanarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne gönderildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden ruhsatını alan Turkuaz Havayolları’nın yolcu taşımak ve uçuşlarını gerçekleştirmek için önünde bir engel kalmadı.

Turkuaz Havayolları’nın iki adet Airbus 320 tipi uçağı bulunuyor. Şirketin kısa bir süre içinde uçması bekleniyor.

 

Turkuaz Havayolları ruhsatını aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Flying witch ~ 15 yıl önce
Hep bu kadar karamsar olan insanların özel hayatlarını,eşleriyle,aileleriyle,astları ve üstleriyle olan ilişkilerini merak etmişimdir..Bunca insana iş sağlayan,bir çok insanın çalıştıkları yeri bırakarak gittiği bir şirket kapanırsa ''Ben Demiştim'' demekmi sizi tatmin edecek olan..Bir de ahmakça ''geçmiş olsun '' demek de neyin nesi şimdi? Hayatta ki tüm adımlar,tüm kararlar bir risk taşıyor elbette..Ama umut etmek,iyi olmasını dilemek,iyi şeyler için yola çıkmak bence alkışlanmayı hak ediyor, bu şekilde yorumlanmayı değil..İnsanların emeklerine ve duygularına saygı lütfen..Medium dizisinin etkisindemi kaldınız nedir... Biz size gene de iyi şeyler dileyelim en azından umduğunuzdan daha da mutlu olup, hayatınızı sevdiklerinle pozitif atmosferde idame edin.. sevgi ve umut içimizde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bc ~ 15 yıl önce
Bu şekilde açılıp kapanan kaç şirket oldu sayabilen varmı? Golden, İnter vb. İnşallah yanılırım ama malesef bu şirkette çok uzun ömürlü olmadan tarihin tozlu yapraklarına gömülür. Dünyayı yenşden keşfetmeyelim. Diyorum ya inşallah yanılırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 15 yıl önce
Allah utandırmasın. Hayırlı olsun bu zamanda zor iş. Muaffak olmalarını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karan ~ 15 yıl önce
hosteslerin kostümleri çok güzel olmuş.. özellikle ben çok beğendim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi Hayırlısı ~ 15 yıl önce
Patronların krizi bahane ettikleri bir ortamda 2 senedir çalışanını madur etmemiş bir şirket olarak Turkuazı kutluyorum. İnşallah asansör 2. lig takımları gibi olmazlar ve sektörde daimi olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayareci ~ 15 yıl önce
Hayırlı olsun değerli Turkuaz çalışanları ve sayın yöneticileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGRTRAINER63 ~ 15 yıl önce
KURULUŞ AŞAMASINA KADAR MÜKEMMELLİYET AŞAMASINDA HER TÜRLÜ EĞT.LERİNİ ALDILAR, EKİPLERİ ENFES GÜZEL VE ÇALIŞKAN, HİÇ BİR EKSİĞİ GEDİĞİ OLMAYAN BİR ŞİRKET ÇIKIYOR KARŞIMIZA. NE MUTLU TURKUAZ I TURKUAZ YAPAN ÇALIŞANLARINA. HAVE A NICE FLIGHTS TURKUAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beach ~ 15 yıl önce
Hadi hayirlisi cok beklenildi,cok ugrasildi ve coook konusuldu,buyuk umitler baglandi yapacam dedi ve yapti isin basindaki ucak sirketi patronlugu icin genc sayila bilir ama kendini iyi yetistirmis,ekibi iyi kurmus yaninda ve beraber calistigi ucakciligin icinde yetismis fatih bey varki cok isler yapilacagina inaniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GENC PATRON ~ 15 yıl önce
Turkuaz ailesine ve calisanlarina hayirli ugurlu olsun allah yollarini acik etsin .yaliniz meyvesini öger yiyecek cöpleri sayin genc patrona kalacak yazzik oldu ögerin klasik oyunlari ucaklari kullanir ucuz fiyata baska sirketten ucak alir sizi yolda birakir.ne diyelim hayirlisi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetici ~ 15 yıl önce
THY'nin ruhsat skandalından sonra artık bu ruhsat alma veya ruhsat iptali gibi aslında çok önemli gelişmelerden sıtkım sıyrıldı.Turkuaz mutlaka legal ruhsat almıştır ama eksikliğide olsa alabilirdi diye düşünüyor ve artık sisteme ,otoriteye tamamen güvenimin kaybolduğunu net olarak ifade ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000