24 Ağustos 2010, Salı 08:35:26

"Terminal binası 350 bin metrekare üzerine kurulacak"

Elazığ Valisi Muammer Erol görev süresi boyunca Elazığ için yapmış olduğu çalışmaları anlattı.
  • Tum Elazig'in ayni anda sigabilecegi bir terminal yapmak istemis bakan bey, fena mi yapmis.. Deprem oldugunda hop, tum Elazig dis hatlar terminalinde..
  • elazığ uçuşlarının istatisklerini dileyen rahatlıkla dhmiden öğrenebilir. uçaklarda yer yok .. haberiniz varmı bilmemm. pegasus izair anadolujet thy hambur int gxl airways corendon sırf bu milletvekilllerinin hatrına gelmiyorlardır değilmi!:) gelin bi görün o alanı .. uçakta yer yok .. bu alanı elazığa kazandıran elazığ milletvekilleri değil valimiz SN MUAMMER EROL dur..
  • pist ısışları tek kademe, yeteri kadar güvenlikçinin bulunmadıgı bir havaalanı bunlarıda yazarmısınız.Gece orada bir vukuat olsa kimselerin haberi bile olmaz ancak sabahleyin olay ortaya cıkar. Lütfen bu konuya ilgililer bir el atsınlar.
  • gerçekten vali bey çok iyi bir düzenleme yapıyor.terminal binası çok küçük yolcular sığmıyor,yoğunluk çok oluyor bina yetersiz kalıyor kendimde şahit oldum.en kısa zamanda yapılmasını temenni edrim...
  • 350.000 m2 yaklaşık 600 metreye 600 metre bir alan.büyük bir bina olacak.
  • devletin paraları böyle heba oluyor
  • 350.000metrekarenin ne olduğunu bilen var mı?
  • büyük terminal bakan için yapılıyor .
  • Resmen içine ettiniz haberin Tokatlılar. Yok Sivas'ın terminali, yok Elazığ'ın bakanı var. Kardeşim adam gibi bir açıklama yapacak bir kişi yok mu? Elazığ gibi kapasitesi belli -aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın- en yoğun zamanında bile günde en fazla 10 bilemediniz 20 uçağın ineceği bir alana, dünyanın sayılı limanlarından olan Atatürk Havalimanından bile daha büyük bir terminal yapmanın amacı, mantığı nedir? Kime hizmet edecek?
  • bu haberi okuyan bir malatyalı olarak elazığ adına sevindim böyle bir hizmetin yapılması ülkemiz ve elazığ halkı için güzel birşey. ama şu günlerde büyükşehir olması konuşulan ve bölgenin en çok gelişmiş şehri malatyamızın havaalanı hala askeri pist askeri apron ve birde genişletme çalışmaları adı altında herkes parsayı götürüyor sonra bakıyorsunuz ortada küçücük bir havaalanı var seneye malatya yolcularıda elazığa iner buda malatyalı milletvekillerine kapak olur.

Elazığ Havaalanı bölgenin ihtiyacına cevap veremediği için yeni bir pist inşasına başladığını ancak pistin kalan eksik işleri için kalan işleri kısa zamanda tamamlandığını söyleyen Erol, ` Mart 2010 tarihinde de ilk yurtdışından gelen ilk uçak yeni piste iniş yapmış ve düzenli seferler başlatılmıştır. Ulaştırma Bakanlığı Demiryolları, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık maliyeti 74 milyon 846 bin TL olarak belirlenen ihale için 26 firma teklif vermişti. Havaalanı Yeni İç ve Dış Hatlar Terminal Binası toplam 350 bin metrekare alan üzerine kurulacak` dedi.

 

"Terminal binası 350 bin metrekare üzerine kurulacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tum Elazig'in ayni anda sigabilecegi bir terminal yapmak istemis bakan bey, fena mi yapmis.. Deprem oldugunda hop, tum Elazig dis hatlar terminalinde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
elazığ uçuşlarının istatisklerini dileyen rahatlıkla dhmiden öğrenebilir. uçaklarda yer yok .. haberiniz varmı bilmemm. pegasus izair anadolujet thy hambur int gxl airways corendon sırf bu milletvekilllerinin hatrına gelmiyorlardır değilmi!:) gelin bi görün o alanı .. uçakta yer yok .. bu alanı elazığa kazandıran elazığ milletvekilleri değil valimiz SN MUAMMER EROL dur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pist ısışları tek kademe, yeteri kadar güvenlikçinin bulunmadıgı bir havaalanı bunlarıda yazarmısınız.Gece orada bir vukuat olsa kimselerin haberi bile olmaz ancak sabahleyin olay ortaya cıkar. Lütfen bu konuya ilgililer bir el atsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekten vali bey çok iyi bir düzenleme yapıyor.terminal binası çok küçük yolcular sığmıyor,yoğunluk çok oluyor bina yetersiz kalıyor kendimde şahit oldum.en kısa zamanda yapılmasını temenni edrim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
350.000 m2 yaklaşık 600 metreye 600 metre bir alan.büyük bir bina olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
devletin paraları böyle heba oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
350.000metrekarenin ne olduğunu bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
büyük terminal bakan için yapılıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Resmen içine ettiniz haberin Tokatlılar. Yok Sivas'ın terminali, yok Elazığ'ın bakanı var. Kardeşim adam gibi bir açıklama yapacak bir kişi yok mu? Elazığ gibi kapasitesi belli -aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın- en yoğun zamanında bile günde en fazla 10 bilemediniz 20 uçağın ineceği bir alana, dünyanın sayılı limanlarından olan Atatürk Havalimanından bile daha büyük bir terminal yapmanın amacı, mantığı nedir? Kime hizmet edecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu haberi okuyan bir malatyalı olarak elazığ adına sevindim böyle bir hizmetin yapılması ülkemiz ve elazığ halkı için güzel birşey. ama şu günlerde büyükşehir olması konuşulan ve bölgenin en çok gelişmiş şehri malatyamızın havaalanı hala askeri pist askeri apron ve birde genişletme çalışmaları adı altında herkes parsayı götürüyor sonra bakıyorsunuz ortada küçücük bir havaalanı var seneye malatya yolcularıda elazığa iner buda malatyalı milletvekillerine kapak olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000