26 Nisan 2012, Perşembe 08:08:59

SEFER SAYISINI AZALTACAK MI?

Ermenistan, Mokova-Erivan uçuş sayısının her taraftan haftada 2 seferle sınırlandırılması önerisinde bulundu.
  • HEM BAYRAĞIMIZI YAKIYORLAR HEM DE İSTANBUL DA 100.000 ERMENİ KAÇAK OLARAK YAŞIYOR VE BİZİ YÖNETENLER DE BUNU BİLDİKLERİ HALDE SES ÇIKARMIYORLAR..YAKILAN BAYRAĞIMIZIN YANINDA KENDİ RESİMLERİ DE VARDI !!!!!!!
  • Bu haberden bize ne? 24 nisan tarihinde erivanda turk bayragini yaktilar serefsizler. Cok mu lazim bunlarin haber
Rusya Ulaştırma Bakanlığı ve Ermenistan Sivil Havacılık Dairesi arasında gerçekleşen istişare toplantısı protokolünde yer alan belge  ″Rosaviatsia″ web portalında yayımlandı.

Belgeye göre Emeni tarafı ayrıca haftada 42 kez gerçekleştirilen Moskova-Erivan uçuş sıklığının haftada 3 kez gerçekleştirilmek üzere sınırlandırma getirilmesi önerisinde bulunduğu, Rusya tarafının ilgili tutum üzerine anlaşma sağlayamadığı Ermenistan'a, 3 Rus havayolu şirketinin uçtuğunu ve ortalama sefer sayısının 42 olduğunu bu uçuşların haricinde charter uçuşların bile bu sayının üzerinde olduğu ifade edildi.

Taraflar, sunulan tutumların incelenmesi ve önerilerin 30 Mayıs 2012’ye kadar mütekabil tarafa sunulması, ilgili tarihe kadar imzalanan protokoldeki kararlar çerçevesinde hareket edilmesi yönünde mutabakata vardılar.
SEFER SAYISINI AZALTACAK MI?

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
HEM BAYRAĞIMIZI YAKIYORLAR HEM DE İSTANBUL DA 100.000 ERMENİ KAÇAK OLARAK YAŞIYOR VE BİZİ YÖNETENLER DE BUNU BİLDİKLERİ HALDE SES ÇIKARMIYORLAR..YAKILAN BAYRAĞIMIZIN YANINDA KENDİ RESİMLERİ DE VARDI !!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu haberden bize ne? 24 nisan tarihinde erivanda turk bayragini yaktilar serefsizler. Cok mu lazim bunlarin haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000