05 Haziran 2014, Perşembe 07:45:36

RİZE'DE HAVALİMANI NEREYE YAPILACAK?

Rize Havalimanı için başlatılan yer belirleme çalışmaları sürüyor.
  • Rizeye havaalanı gereksiz diyen arkadaşlar eminim çoğu trabzonludur çünkü uçakların yüzde 75i rize ve ilçelere gidiyor buda trabzonluyu düşündürüyor para kazanamayacaz diye kusura bakmayın para kazanma sırası rizede kendi yanınızda kavrulmayi öğrenin artık
  • Bu ülkede akilli adam kalmadi.önce rizenin pisligini aritin .
  • Hayirli olsunda DHMI önce bir K.maras Hv. yeni Terminal Binasi yapsin
  • TRABZON-rize arası 1 saat sürüyor. gereksiz yere rizeye havaalanı yapmayın. Tüm doğu karadenizi TRABZON taşıyor zaten. rizeye gereksizz....!
  • Gereksiz diyenler bence siz daha gereksizsiniz.
  • Rizeli , yapıldıktan sonra sen ucaga bınmezsın olur biter :) Ama sımdı konusanlar zamanı gelınce en onde koşuyorlar, metrobuslere gereksiz dıyenlerde oldugu gıbı. Istemem yan cebıme koy
  • Rizeli olarak, gereksiz yorumunu yapan herkese katılıyorum. Rize’nin havaalanına değil başka şeylere ihtiyacı var. Milletin cebinden çıkan parayla seçimlerde oy gelsin diye gereksiz yatırım yapıp akıbeti Uşak gibi olduğunda yalvarmayın uçağına sahip çık diye.
  • egenin güzelim turistik şehirlerinde havalimanı yokken karadenize niye bukadar alan yapılıyor.Yandaş cebi dolsun
  • Otobüs firmaları eminim ki duydukları her havalimanı projesinde çileden çıkıyordur. :D Havacılık, Türkiye'de en hızlı gelişen sektörlerden biri. Bu sektörle yarışamazsınız, kazanan Havacılık olacak.
  • Gereksiz diyenlerin acaba bu ulkenın vatandaşı değiller mi diye insanın aklından gecmiyor degil ;) büyüyen turkiye seni neden rahatsız ediyor ;) yapılacak dediyse bitti, sen burada gereksiz de dur :)

Rize Havalimanı için başlatılan yer belirleme çalışmaları sürüyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesi Rize mitingi sırasında müjdesini verdiği Rize Havalimanı için yer belirleme çalışmaları sürüyor. Yer belirleme çalışmaları ile ilgili bilgi veren AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, “Yer belirleme çalışmaları sürüyor. Dört farklı nokta üzerinde çalışılıyor. Ulaştırma Bakanlığı uzmanları tarafından sürdürülen çalışmalar neticesinde havalimanının yapılacağı yer kesinleştirilecek. Şu ana kadar kesinlik kazanan bir yer yok. Yer belirleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından havalimanının inşasına hızla başlanılacaktır” dedi.

Öte yandan deniz doldurularak yapılacak olan havalimanının yapılması planlanan yerlerin Ardeşen-Hamidiye, Pazar-Çayeli arası, Gündoğdu-Çayeli arasında ve İyidere sahili olduğu ve bu 4 noktadan birine havalimanı inşa edileceği öğrenildi. 

RİZE'DE HAVALİMANI NEREYE YAPILACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

lazkopat ~ 9 yıl önce
Rizeye havaalanı gereksiz diyen arkadaşlar eminim çoğu trabzonludur çünkü uçakların yüzde 75i rize ve ilçelere gidiyor buda trabzonluyu düşündürüyor para kazanamayacaz diye kusura bakmayın para kazanma sırası rizede kendi yanınızda kavrulmayi öğrenin artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ülkede akilli adam kalmadi.önce rizenin pisligini aritin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Hayirli olsunda DHMI önce bir K.maras Hv. yeni Terminal Binasi yapsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRABZ10'Liiii :) ~ 10 yıl önce
TRABZON-rize arası 1 saat sürüyor. gereksiz yere rizeye havaalanı yapmayın. Tüm doğu karadenizi TRABZON taşıyor zaten. rizeye gereksizz....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rizeli ~ 10 yıl önce
rize merkezden doğuya doğruda yerleşim var. mesela pazardan havaalanına ulaşmak yaklaşık 2 saati buluyor.pazardan daha öteside var.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gereksiz diyenler bence siz daha gereksizsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
ne yani bu yogurdun bollugu nerden geliyor dip dibe iki üç havaalanı bu israfa yazıktır
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rizeli , yapıldıktan sonra sen ucaga bınmezsın olur biter :) Ama sımdı konusanlar zamanı gelınce en onde koşuyorlar, metrobuslere gereksiz dıyenlerde oldugu gıbı. Istemem yan cebıme koy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ezgi ~ 10 yıl önce
Rizeli olarak, gereksiz yorumunu yapan herkese katılıyorum. Rize’nin havaalanına değil başka şeylere ihtiyacı var. Milletin cebinden çıkan parayla seçimlerde oy gelsin diye gereksiz yatırım yapıp akıbeti Uşak gibi olduğunda yalvarmayın uçağına sahip çık diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 10 yıl önce
egenin güzelim turistik şehirlerinde havalimanı yokken karadenize niye bukadar alan yapılıyor.Yandaş cebi dolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydın-cıldır ~ 10 yıl önce
aydın havaalanı kullanılabilir hale getirilebilir . Suanki hali gazipaşanın eski hali gibi bişey. Hiçdeğilse izmire sis nedeniyle inemeyen uçak taaaaa bodruma kadar gitmemiş olur
Okuyucu ~ 10 yıl önce
Otobüs firmaları eminim ki duydukları her havalimanı projesinde çileden çıkıyordur. :D Havacılık, Türkiye'de en hızlı gelişen sektörlerden biri. Bu sektörle yarışamazsınız, kazanan Havacılık olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gereksiz diyenlerin acaba bu ulkenın vatandaşı değiller mi diye insanın aklından gecmiyor degil ;) büyüyen turkiye seni neden rahatsız ediyor ;) yapılacak dediyse bitti, sen burada gereksiz de dur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000