17 Eylül 2010, Cuma 09:37:53

MEĞER GÖSTERGE BOZUKMUŞ!

Conviasa Havayolları'na ait Boeing 737-200 tipi uçağın Caracas'a inişi sırasında sol motor arıza lambası yandı. Pilot tek motorla iniş yaptı. Yapılan incelemelerin ardından sorunun motorda değil göstergelerde olduğu anlaşıldı.
  • thy'nin de atlas'ın da uçağı çakıldı ona da mı binmeyelim? trafik kazası oluyor diye otomobil de kullanmayalım. ölüm var diye dünyaya da gelmeyelim...
  • Daha 1 hafta önce bir ATR42 uçaklari çakildi 15 ölü ve 32 yarali vardi bu havayolu kaza bela sakin kimse binmesin.!!!!!!!!!!!!!
  • Barcelona - Generál José Antonio Anzoátegui International Airport Kısaca Barselona Venezuellade bir şehir ismi.İspanyada da var. Bu uçuş okyanus ötesi değil. Ama zamanında B727 lere ABD-Avrupa uçuşu yapılıyordu. 2 motorlu uçakların okyanus aşmasına izin verilmediği dönemde B272 / DC 10 Tristar 3 motor dizaynı ile sertifika alıp okyanusu geçtiler diye biliyorum
  • neden yapamasınki uçağın küçük olması yapamayacağı anlamına gelmezki heralde Boeing firması ona düşünüp üretmiştir bu uçağı kimse ve hiçbir havayolu hiç bir zaman asla limitleri zorlamaz limit dışı sefer yapmaz Boeing in web sayfasına ya da Boeing e email atmayı deneyin :)
  • ben de merak ettim barselona nere venezuela nere 737-200 nere
  • Bu ucagın menzili İspanya Venezuella arasını katedebilecek mesafedemi ????
Barcelona - Caracas(Venezuela) seferini yapan Conviasa Havayolları'na ait Y0-2043 sefer sayılı Boeing 737-200 tipi 97 yolcusuyla uçak inişe geçtiği sırada sol motor arıza lambası yandı. Pilot ikaz nedeniyle sol motoru kapatarak iniş gerçekleştirdi.

İniş ardından yapılan incelemede göstergede arıza olduğu motorda herhangi bir sorun bulunmadığı belirtilirken, Venezuela Ulaştırma Bakanlığı "Yaşanan olayda uçağın göstergelerinde sorun yaşanmış, motorda herhangi bir arızaya rastlanmamıştır" açıklamasında bulundu.

Uçakta incelemelerde bulunan Venezuela Kaza Araştırma Birimi yanlış göstergelerin büyük sorunlara neden olabileceğini, olaya konu olan motorun sorunsuz çalıştığını ifade etti.
MEĞER GÖSTERGE BOZUKMUŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
thy'nin de atlas'ın da uçağı çakıldı ona da mı binmeyelim? trafik kazası oluyor diye otomobil de kullanmayalım. ölüm var diye dünyaya da gelmeyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daha 1 hafta önce bir ATR42 uçaklari çakildi 15 ölü ve 32 yarali vardi bu havayolu kaza bela sakin kimse binmesin.!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Barcelona - Generál José Antonio Anzoátegui International Airport Kısaca Barselona Venezuellade bir şehir ismi.İspanyada da var. Bu uçuş okyanus ötesi değil. Ama zamanında B727 lere ABD-Avrupa uçuşu yapılıyordu. 2 motorlu uçakların okyanus aşmasına izin verilmediği dönemde B272 / DC 10 Tristar 3 motor dizaynı ile sertifika alıp okyanusu geçtiler diye biliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden yapamasınki uçağın küçük olması yapamayacağı anlamına gelmezki heralde Boeing firması ona düşünüp üretmiştir bu uçağı kimse ve hiçbir havayolu hiç bir zaman asla limitleri zorlamaz limit dışı sefer yapmaz Boeing in web sayfasına ya da Boeing e email atmayı deneyin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben de merak ettim barselona nere venezuela nere 737-200 nere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ucagın menzili İspanya Venezuella arasını katedebilecek mesafedemi ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000