14 Kasım 2012, Çarşamba 08:20:20

KOKPİTE GİRMEK İSTİYORLAR!

Rus havayolu şirketleri uçağa alkolle gelen yolcuyu istemiyor...
  • yasaklamak pek mantıklı değil ancak sınır konulması şart,kokpit ve kabin ekiplerinin yaşadıkları sorunlar bini aştı kimse sarhoş avutmak zorunda değil.
  • he Mr.white crew alkollü he.alkol nedir bilir misin?yasaklansın kabine ellerinde cam şişeyle gelemesinler."ay bu şişeleri nereye koyicam,kırılmasın,arada açıp içicem bana yakın olsun" rahatsızlık verici durumdalar dutyfreeden aldıklarının haddi hesabı yok bunlar kabine girememeli tehlikeli diyorum arkadaşım alkol diyorum,uçuş diyorum,cam şişe diyorum...
  • var yaaaa, böyle bir kararı değil almak düşüncesini ifade etseler ortalık karışır Türkiye'de... Sonra insanlar sokaklarda, alkolüme karışmaaa, Türkiye laiktiiir laik kalacaaaakk. falan
  • Kim varki alkolsuz gezen ? Zaten tum crew allollu oluyor genelde.
  • Bende sakızla girilmesini kesinlikle istemiyorum.Yazık günah ya.O halıları mahvediyorlar bencede sakız yasaklanmalı güzelim halıların üzerinde sakız lekeleri var.

Rus havayolu taşıyıcıları, duty free den alınmış bile olsa uçağa alkol ile girilmesinin yasaklanmasını istiyorlar.

Rossiyskaya gazetede yer alan habere göre Ulaştırma Bakanlığı bu öneriyi desteklemeye hazır ve havayolu kanununda gerekli değişiklik için ilk adımı attı. Buna göre ilk olarak yolcuların duty free mağazalarından aldıkları alkol ürünleri uçağa binilirken yolculardan alınacak, yolculuk sonunda yolcuya iade edilecek.

Öte yandan alkollü yolcular uçuşlar için ciddi sorun oluşturmaya devam ediyor. Ulaştırma bakanlığı verilerine göre yılda 1000'den fazla alkollü yolcu vakası yaşanıyor. Uçakta kavga çıkarmanın cezası ise bin 500 ruble olunca, cezanın caydırıcı etkisi olmadığı belirtiliyor.

Aeroflot verilerine göre kendi uçaklarında üç yılda binden fazla ihlal kaydedildi. Hemen hemen her gün yolcular arasında birilerin çıktığını belirten şirket yetkilileri, kokpite girmek isteyip uçağı kullanmaya kalkışan sarhoşlara dahi rastladıklarını belirtiyorlar. (Gazetem.ru)

KOKPİTE GİRMEK İSTİYORLAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
yasaklamak pek mantıklı değil ancak sınır konulması şart,kokpit ve kabin ekiplerinin yaşadıkları sorunlar bini aştı kimse sarhoş avutmak zorunda değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
he Mr.white crew alkollü he.alkol nedir bilir misin?yasaklansın kabine ellerinde cam şişeyle gelemesinler."ay bu şişeleri nereye koyicam,kırılmasın,arada açıp içicem bana yakın olsun" rahatsızlık verici durumdalar dutyfreeden aldıklarının haddi hesabı yok bunlar kabine girememeli tehlikeli diyorum arkadaşım alkol diyorum,uçuş diyorum,cam şişe diyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vayyy ~ 11 yıl önce
var yaaaa, böyle bir kararı değil almak düşüncesini ifade etseler ortalık karışır Türkiye'de... Sonra insanlar sokaklarda, alkolüme karışmaaa, Türkiye laiktiiir laik kalacaaaakk. falan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. White ~ 11 yıl önce
Kim varki alkolsuz gezen ? Zaten tum crew allollu oluyor genelde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
BU YORUMU YAPMAK HEM YOLCULARA HEM DE EKİPLERE BİR SAYGISIZLIKTIR!!! LÜTFEN HADDINIZI AŞAN YORUMLAR YAPMAYIN.TERBIYESIZLIGIN LUZUMU YOK.
YerHizmeti ~ 11 yıl önce
Bende sakızla girilmesini kesinlikle istemiyorum.Yazık günah ya.O halıları mahvediyorlar bencede sakız yasaklanmalı güzelim halıların üzerinde sakız lekeleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000