22 Kasım 2008, Cumartesi 08:16:26

Kazazede aileler başsavcılığa dilekçe verdi

Isparta'daki uçak kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları, kazanın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, kusuru bulunanlar hakkında kamu davası açılmaması nedeniyle Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi verdi.
  • lutfen AİHM ye gidin. ve sikayet edeceginiz makam bu raporu cikarmayan makam olsun. yoksa bu rapor cikmaz. sizde cok beklersiniz. rapor ciksinda tazminat davasi acalim. ne hakediyorsak alalim diye. alan alacagini aldi zaten. rapor o yuden cikmiyor.
  • bosuna ugrasmayin kardeslerim ..bura TC.fakirin hakki olmaz.siz gerçek ulkenizde hak arayin burasi 5 000 000 kisini memleketi. basiniz sagolsun

Geçtiğimiz yıl 30 Kasım'da meydana gelen elim kazada hayatını kaybedenlerin aileleri adına Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi verildi.

Dilekçede, kusuru bulunan kişi, kurum ve kuruluşlar hakkında kamu davası açılmasına ve Ulaştırma Bakanlığı'na teslim edildiği ileri sürülen kaza raporunun verilmesi istendi.
 

Kazazede aileler başsavcılığa dilekçe verdi

Yorumlar

wolf ~ 15 yıl önce
lutfen AİHM ye gidin. ve sikayet edeceginiz makam bu raporu cikarmayan makam olsun. yoksa bu rapor cikmaz. sizde cok beklersiniz. rapor ciksinda tazminat davasi acalim. ne hakediyorsak alalim diye. alan alacagini aldi zaten. rapor o yuden cikmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toto1 ~ 15 yıl önce
bosuna ugrasmayin kardeslerim ..bura TC.fakirin hakki olmaz.siz gerçek ulkenizde hak arayin burasi 5 000 000 kisini memleketi. basiniz sagolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000