12 Mart 2012, Pazartesi 08:48:53

İSRAİLLİ ŞİRKETTEN ŞOKE EDEN İSTEKLER!

Antalya’ya Rusya’dan yolcu taşımak isteyen İsrailli havayolu şirketi Arkia krize neden oldu...
  • havlimanı işletmesini de verelim olsun bitsin daha kolay hem bu şekil :))
  • bu milletten adam olmaz.. su ırkcı, kindar yorumlara bakın. .almanlar aynı şeyi size yapınca çamur atmayı bilin ama..
  • allahın belaleri hiç gelmeyin.
  • kıyamete kadar korku içinde yaşayacaklar... lanetlenmiş halk... peygamper katilleri...
  • Yıllardır zaten yapıyorlar,bu sefer silah istemişler.Ne güzel,ne güzel.İzin çıkar gelirler,sıkmayın kendinizi.
  • Dunya'da gezmedigim,gormedigim ulke Sehir neredeyse kalmadi.Antalya inan bana Dunyanin en guzel sehri.Sehir planı ,temiz Deniz'i taze mis gibi meyve sebze,su,tarih,doga;tesisler.bu liste uzadikca uzar.Yani Antalya'nin sorunlu israillilere inanin ihtiyaci yok.hele bir Kabin ekibine bir sorun ne sorunlular.Antalya'da tek sorun laradaki sorumsuz otel sahipleri,denizi kirletiyorlar.
  • Onlara herşey mübah emredersiniz hemen gelin 4 polisle gelmeyin orduyu getirin zaten memleket yol geçen hanı hepiniz kralsınız burda sizlerinde şakşakcıları bolca var burda
  • musevilerin en büyük ödüllerini alan tayyip ve abdullah abileri israillilere bir kıyak geçerler merak etmesinler!!!
  • Turk guvenligine sonsuz guvenim vardır. Unutmayalım ki dunyada en cok ucak Turkiyede kacırılır. Onlarda Turkiye gibi yıllarca savasın icindedirler. Bu sirketin degil İsrail devletinin politikasıdır. Guney Kıbrıs tan da ayni seyi talep ettile ve şu an rededildikleri icin Guney Kıbrısa ucusları yok.. Yinede isteklerine saygı duymak lazım , kabul etmek ise Turkiye devletine kalmıştır.
  • Ya güvenliği güvenlikçiler saglamıyormuydu
Uçuş öncesi kontroller için silahlı dört güvenlik görevlisi bulundurmak isteyen şirketin istekleri bakanlıklardan tepki aldı.
 
Mavi Marmara gemisine yapılan baskının ardından gerilen Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkiler bir türlü düzelmiyor. Türkiye ile İsrail arasında şimdi de "uçuş" krizi patlak verdi. İsrail'e ait Arkia Havayolu şirketi Antalya ile Tel-Aviv arasında uçak seferleri düzenlemek amacıyla Dışişleri Bakanlığı'na başvurdu.
 
Antalya-Ben Gurion arasında uçuşları içeren başvuru ilk etapta olumlu karşılandı. Ancak, İsrailli şirketin yılda 10 milyon turistin geldiği Antalya Havalimanı'yla ilgili sert güvenlik istekleri Ankara'nın tepkisine yol açtı. Haziran-Ekim döneminde haftada 4-6 sefer yapmayı planlayan Arkıa Havayolları, havaalanında bazı noktalarda güvenliğin İsrailli görevlilerce sağlanmasını talep ediyordu. 
 
HERYERDE SİLAHLI İSRAİL POLİSİ
 
Arkıa Havayolu şirketi Haziran-Ekim 2012 döneminde Antalya üzerinden düzenlemeyi öngördükleri seferler için Antalya havaalanı terminalinde "ilave" güvenlik önlemlerinin teminini rica etti. İsrailli firma yazılı olarak şu isteklerde bulundu:
 
* Uçuş ve yolcu güvenliğinin sağlanabilmesi için silahlı bir İsrail güvenlik müdürü ile üç güvenlik görevlisinin Antalya Havaalanı terminalinde hazır bulunmalarına izin verilsin.
 
* Yolcu ve uçakların güvenlik kontrollerinin yapılabilmesi için İsrail güvenlik görevlilerine 20 adet geçiş izni (free pass) verilsin.
 
* Check-in ve gate (kapı) bölgesinde bagaj ve yolcu güvenlik kontrollerinin yapılacağı ilave bir alan sağlansın
* Şüpheli yolcuların kontrollerinin yapılacağı "özel" bir oda tahsis edilsin.
 
* İsrail güvenlik görevlilerinin beraberinde getireceği "kimyasal patlayıcıları" da tespit edebilecek algılayıcı cihazların kullanılmasına izin verilsin.
 
* Havalimanındaki X-Ray cihazlarının kullanımına ve X-Ray bölgesine erişime imkan tanınsın.
 
* Türk güvenlik görevlileri sözkonusu uçaklar ile yolcuların güvenliğini sağlamasına dönük yardımda bulunsun
 
GÜVENLİĞİ TÜRK POLİSİ SAĞLAR
 
Dışişleri Bakanlığı, İsrail'li firmanın "sıra dışı" taleplerini içeren konuyu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı'na bildirdi. Her iki bakanlıkta, sözkonusu güvenlik tedbirlerinin asla sözkonusu olamayacağını belirterek, "Antalya-Ben Gurion arasında yapılacak uçak seferlerinin tüm güvenliğini Türk polisi sağlar" denildi. 
 
Arkıa Havayolu şirketi bu taleplerinde ısrar ederse Antalya-Tel-Aviv arasında yıllar sonra başlayacak seferlere izin verilmeyecek. Üst düzey bir bürokrat, "THY yıllardır Ben Gurion'a uçuyor. Bize yazılı olarak bildirdikleri isteklerin hiçbirini biz kendilerinden talep etmedik. Milli Sivil Havacılık Güvenlik Kurulu'nun kararları çok net" diye tepki gösterdi. (Bugün)
İSRAİLLİ ŞİRKETTEN ŞOKE EDEN İSTEKLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 12 yıl önce
havlimanı işletmesini de verelim olsun bitsin daha kolay hem bu şekil :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu milletten adam olmaz.. su ırkcı, kindar yorumlara bakın. .almanlar aynı şeyi size yapınca çamur atmayı bilin ama..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
allahın belaleri hiç gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kıyamete kadar korku içinde yaşayacaklar... lanetlenmiş halk... peygamper katilleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yıllardır zaten yapıyorlar,bu sefer silah istemişler.Ne güzel,ne güzel.İzin çıkar gelirler,sıkmayın kendinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dunya'da gezmedigim,gormedigim ulke Sehir neredeyse kalmadi.Antalya inan bana Dunyanin en guzel sehri.Sehir planı ,temiz Deniz'i taze mis gibi meyve sebze,su,tarih,doga;tesisler.bu liste uzadikca uzar.Yani Antalya'nin sorunlu israillilere inanin ihtiyaci yok.hele bir Kabin ekibine bir sorun ne sorunlular.Antalya'da tek sorun laradaki sorumsuz otel sahipleri,denizi kirletiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Onlara herşey mübah emredersiniz hemen gelin 4 polisle gelmeyin orduyu getirin zaten memleket yol geçen hanı hepiniz kralsınız burda sizlerinde şakşakcıları bolca var burda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
musevilerin en büyük ödüllerini alan tayyip ve abdullah abileri israillilere bir kıyak geçerler merak etmesinler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Turk guvenligine sonsuz guvenim vardır. Unutmayalım ki dunyada en cok ucak Turkiyede kacırılır. Onlarda Turkiye gibi yıllarca savasın icindedirler. Bu sirketin degil İsrail devletinin politikasıdır. Guney Kıbrıs tan da ayni seyi talep ettile ve şu an rededildikleri icin Guney Kıbrısa ucusları yok.. Yinede isteklerine saygı duymak lazım , kabul etmek ise Turkiye devletine kalmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya güvenliği güvenlikçiler saglamıyormuydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000