14 Haziran 2008, Cumartesi 08:43:10

İngilizlerle "Havada İşbirliği"

Türk ve İngiliz Sivil Havacılık yetkilileri İstanbul’da bir araya gelerek, sivil havacılık alanında işbirliği ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla görüşmelerde bulundu.

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri AKA ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru’nun ev sahipliğinde, 13 Haziran 2008 tarihinde İngiltere Sivil Havacılık Genel Müdürü Peter Griffiths ve beraberindeki İngiliz heyet ile yapılan görüşmelerde, karşılıklı diyalogun önemine dikkat çekilerek iki ülke arasındaki işbirliğinin arttırılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Türk sivil havacılık sektöründe son yıllarda yaşanan gelişmelerin İngiltere tarafından yakından takip edildiğini belirten İngiliz Sivil Havacılık Yetkilileri,  işbirliği konularını detaylı olarak görüşmek üzere Türk Sivil Havacılık Yetkililerini Londra’ya davet etti.

Toplantı sonrasında konuk heyet, Ulaştırma Bakanı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen AIREX 2008 Sivil Havacılık ve Havalimanı Fuarı’nı gezdi.

SHGM

İngilizlerle "Havada İşbirliği"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000