23 Ağustos 2013, Cuma 09:01:42

İKİ HAVACILIK KAZASI MASAYA YATIRILDI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu, Antalya'da 2011'de meydana gelen uçak kazası ile Kars'ta 2012'de eğitim uçuşunda 1 kişinin hayatını kaybettiği balon kazasını inceledi.
  • bunu bile torpille yaparlar. sonra ölen pilotu suçlarlar
  • Amsterdam kazasından çıkan sonuç: revizyon 5
  • Neden sadece 2 uçak kazası incelemede diğerleri ne oldu son 5 yıllık kazalarıda inceleyin kayırmadan kollamadan insanca vicdanla bu veballer çook büyük biliyormusunuz.
  • Once hukuki zemini olusturmadan cikipta show yapmayin. Yapmayin ki tekrar personelinizi iceri atmasinlar.
  • Hasan Naiboğlu'nun daha önce heaş genel md olarak atandığı tarafınızca ifade edilmişti, Kaza Araştırmaları Kurulu Başkanlığı, kendisine verilen ekstra bir görev olmalı. Üstesinden gelecektir/ en doğru karardır. Sn. Naiboğlu'ndan Heaş'ın daha kaliteli ve kalifiye yönetim tarzına kavuşması, Türkiye'nin gelişen yeni yüzüne ayak uyduran bir yönetim tarzı ve çağın gerektirdiği yönetim anlayışı ile yönetilmesi konusunda da hareket bekliyoruz. Saygılarımla
  • SİZ ÖNCE ETEGINIZDEKI BULASMIS PILIGI TEMIZLEYIN,HALA DEVAM EDEN VE DELILLERIN KARARTILDIGI SU ISPARTA ATLASJET KAZASINI INCELEYIN BAKIN NELER GORECEKSINIZ NELER NELER.OYLE BAKAN VEYA BAKANLIK ISPARTA DAVASINDAKI SORUMLULUGUNU GIZLEDIGINI SANIYOR AMA YANILIYOR..57 CANIN HESABINI VERMEDEN BIR HALT OLMAZ BU BAKAN VE BAKANLIKTAN...NOKTA
  • Amerikan NTSB benzeri bir yapılanma gibi görünüyor. Umarım lafta kalmaz ve donanımlı personel ile ciddi bir kurum oluşturulur.
  • Günaydın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu Başkanı Hasan Naiboğlu, Kurul'un yeni binasında gerçekleştirilen toplantı öncesinde açıklamada bulundu.

Hava, deniz, demiryolu ve karayollarındaki kazaları inceleyen Kurul'un, kararlarında bağımsız olacağını ifade eden Naiboğlu, "Kurul'un görevleri katiyen savcı ya da mahkeme gibi değil. Ulaşım alanındaki kazaların çıkış nedenleri araştırılarak, bu kazaların olmaması için yapılması gerekenler belirlenecek. Yapılması gerekenler tavsiye niteliğinde rapor halinde sunulacak" diye konuştu.

Bir insanın hayatını kurtarmanın önemine değinen Naiboğlu, "Ülkeler ne kadar gelişirse gelişsin, yaşanan kazalar nedeniyle zaman zaman sevincin yerini kederin almasına engel olamamaktadırlar" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın desteğiyle Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu oluşturulduğunu ifade eden Naiboğlu, "Kurulumuzun amacı hesap sormak değil kazalardan edinilen tecrübelerle daha sonraki muhtemel kazaları önlemek olacak" diye konuştu.

İKİ HAVACILIK KAZASI MASAYA YATIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

gein bunları ~ 11 yıl önce
bunu bile torpille yaparlar. sonra ölen pilotu suçlarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Amsterdam kazasından çıkan sonuç: revizyon 5

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lazım degil ~ 11 yıl önce
Neden sadece 2 uçak kazası incelemede diğerleri ne oldu son 5 yıllık kazalarıda inceleyin kayırmadan kollamadan insanca vicdanla bu veballer çook büyük biliyormusunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Once hukuki zemini olusturmadan cikipta show yapmayin. Yapmayin ki tekrar personelinizi iceri atmasinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heaş genel md. ~ 11 yıl önce
Hasan Naiboğlu'nun daha önce heaş genel md olarak atandığı tarafınızca ifade edilmişti, Kaza Araştırmaları Kurulu Başkanlığı, kendisine verilen ekstra bir görev olmalı. Üstesinden gelecektir/ en doğru karardır. Sn. Naiboğlu'ndan Heaş'ın daha kaliteli ve kalifiye yönetim tarzına kavuşması, Türkiye'nin gelişen yeni yüzüne ayak uyduran bir yönetim tarzı ve çağın gerektirdiği yönetim anlayışı ile yönetilmesi konusunda da hareket bekliyoruz. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖNCE ISPARTA ~ 11 yıl önce
SİZ ÖNCE ETEGINIZDEKI BULASMIS PILIGI TEMIZLEYIN,HALA DEVAM EDEN VE DELILLERIN KARARTILDIGI SU ISPARTA ATLASJET KAZASINI INCELEYIN BAKIN NELER GORECEKSINIZ NELER NELER.OYLE BAKAN VEYA BAKANLIK ISPARTA DAVASINDAKI SORUMLULUGUNU GIZLEDIGINI SANIYOR AMA YANILIYOR..57 CANIN HESABINI VERMEDEN BIR HALT OLMAZ BU BAKAN VE BAKANLIKTAN...NOKTA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Amerikan NTSB benzeri bir yapılanma gibi görünüyor. Umarım lafta kalmaz ve donanımlı personel ile ciddi bir kurum oluşturulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adem ~ 11 yıl önce
Günaydın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000