02 Kasım 2012, Cuma 12:32:53

HAVALİMANI ÜZERİNDEN İSTANBUL SAVAŞI!

3. Havalimanı projesi, Kadir Topbaş tarafından adeta başkanlık savaşına alet edildi. Havalimanının yapılacağı bölgenin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın bilgisi dışında açıklandığı iddia edildi.
  • ooo yagci yalakalar yine isim vererek yikama yaglamaya baslamislar....
  • Sn. Bakanım, Allahın izniyle siz İstanbula cok yakısırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Saygılarımla, Hacı İsmail Susurluk
  • istanbul belediye başkanı safkan istanbullu olmalı...istanbula yakışan bu...
  • kesinlikle çok doğru seçim olur. Bende diğer yorumcular gibi düşünüyorum. Sn. yıldırım türkiyede birçok projeye imza atmıştır. Pozisyonu gereği bu kadar yaptı diyenler geçmiş dönemlerdeki ulaştırma bakanları ile karşılaştırma yapsın lütfen.
  • İstanbul'un en önemli sorunu Ulaşım ve bu işi ancak Binali Bey çözer, Kadir bey de artık dinlenmeli. Eğer Binali bey İzmir'den aday olursa da İzmir artık İhya olur.
  • siyasetten anlamam ama ikisinede oy vermem,hem belediyede hem bakanlikta kendilerinden olmayanlara kiyim yaptilar,adil davranmadilar,cevrelerini zengin ettiler.
  • Sayin YORUMCU,Lar Sacmalamayin... Sayin KADIR TOPBAS,in Yerini Kimse Dolduramaz... Oy Isime Verilir... CHP lilerde TOPBAS diyor... ARTVIN,Liler
  • Bende herkes gibi Sayın Yıldırım'ın başkan olmasını diliyorum. Topbaş iyi ama artık yeni bir taze soluk gerekli.
  • binali yıldırım hukumette hep rant yaratacak işlerin başında oturdu. bu dogrultuda sayet 3.dönem milletvekili olmayacaksa, rant yaratacağı en uygun alan istanbul buyuksehir belediye başkanlığı olur. izmir ufak gelir. en büyük para istanbul'da donuyor. yakışır bakanıma
  • Kişi ne kadar başarılı olsa da mutlaka taze kan gerekiyor.Binali Yıldırım'ın vizyonu çok geniş.Olimpiyatlara hazırlanan İstanbul için ve trafik sorununun çözümünde olmazsa olmaz olan toplu ulaşım için çok faydalı olacağına inanıyorum.

Erdoğan’ın yaptırdığı anketlerde Binali Yıldırım’ın adının ilk sırada, Kadir Topbaş’ın ise 4. sırada yer alması siyaset kulislerini hareketlendirdi. Kadir Topbaş’ın, 3. havalimanı projesini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bilgisi dışında açıklamasının Ankara’da rahatsızlık yarattığı ileri sürüldü.

Denizhaber'in haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, İstanbul’a yapılacak 3. Havaalanı yerini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bilgisi dışında kamuoyuna açıklaması, Ankara’yı rahatsız etti.

Özellikle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın, İstanbul’a yapılacak olan 3. havaalanının yerini kamuoyundan gizli tutarken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Ankara’nın bilgisi dışında havalanı yerinin “Terkos Gölü civarı” olarak kamuoyuna açıklaması, Bakanlıkta rahatsızlık oluşturduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, ihale sürecine kadar bölgede rant oluşmaması için kamuoyundan gizlenen İstanbul’a 3. havaalanı yeri konusunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın hassas olduğu bir konuda, Başkan Topbaş’ın manevra yapması  kafalarda soru işareti oluşturdu.

BİNALİ YILDIRIM İSTANBUL’A ADAY MI?

10 yıllık Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde başarılı projeler ile kamuoyunda göz dolduran Binali Yıldırım’ın ismi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday isimler arasında gezerken, kulislere düşen bir iddia, siyaset sahnesini yeniden hareketlendirecek gibi gözüküyor.

Başbakan Erdoğan’ın yaptırdığı bir ankette, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Binali Yıldırım isminin ön plana çıktığı öğrenilirken, Kadir Topbaş’ın isminin 4. sırada düştüğü kaydedildi.

HAVALİMANI ÜZERİNDEN İSTANBUL SAVAŞI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

itina ile yaglanir... ~ 11 yıl önce
ooo yagci yalakalar yine isim vererek yikama yaglamaya baslamislar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı İsmail Susurluk ~ 11 yıl önce
Sn. Bakanım, Allahın izniyle siz İstanbula cok yakısırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Saygılarımla, Hacı İsmail Susurluk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
istanbul belediye başkanı safkan istanbullu olmalı...istanbula yakışan bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıldırım forever.. ~ 11 yıl önce
kesinlikle çok doğru seçim olur. Bende diğer yorumcular gibi düşünüyorum. Sn. yıldırım türkiyede birçok projeye imza atmıştır. Pozisyonu gereği bu kadar yaptı diyenler geçmiş dönemlerdeki ulaştırma bakanları ile karşılaştırma yapsın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
İstanbul'un en önemli sorunu Ulaşım ve bu işi ancak Binali Bey çözer, Kadir bey de artık dinlenmeli. Eğer Binali bey İzmir'den aday olursa da İzmir artık İhya olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiyim ~ 11 yıl önce
siyasetten anlamam ama ikisinede oy vermem,hem belediyede hem bakanlikta kendilerinden olmayanlara kiyim yaptilar,adil davranmadilar,cevrelerini zengin ettiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1...CI SIRADA...SAYIN KADIR TOPBAS ~ 11 yıl önce
Sayin YORUMCU,Lar Sacmalamayin... Sayin KADIR TOPBAS,in Yerini Kimse Dolduramaz... Oy Isime Verilir... CHP lilerde TOPBAS diyor... ARTVIN,Liler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bende herkes gibi Sayın Yıldırım'ın başkan olmasını diliyorum. Topbaş iyi ama artık yeni bir taze soluk gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
binali yıldırım hukumette hep rant yaratacak işlerin başında oturdu. bu dogrultuda sayet 3.dönem milletvekili olmayacaksa, rant yaratacağı en uygun alan istanbul buyuksehir belediye başkanlığı olur. izmir ufak gelir. en büyük para istanbul'da donuyor. yakışır bakanıma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka İstanbul yok. ~ 11 yıl önce
Kişi ne kadar başarılı olsa da mutlaka taze kan gerekiyor.Binali Yıldırım'ın vizyonu çok geniş.Olimpiyatlara hazırlanan İstanbul için ve trafik sorununun çözümünde olmazsa olmaz olan toplu ulaşım için çok faydalı olacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000