26 Ağustos 2012, Pazar 08:35:39

HAVAALANI TAKSİCİLERİNİ KORKU SARDI

Ercan Havaalanı’nın işletme haklarının devredilmesine yönelik ihale 27 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Ercan’daki taksiciler, ihaleyi kazanan firma istemediği takdirde dışarı atılacak...
  • Larnakada ki taksiciler adam gibi insanlar. Ne bağırır ne çağırır. Sizler Ercan havalimanını pazar yerine çevirdiniz.
  • darisi ahl dekilerin basina. sunlari bir duzene sokun artik
  • Önce halkın menfaati ve huzuru. sonra ticaret efendiler.

 

Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

36 TAKSİCİNİN İŞ TEHLİKESİ!

Turizm Bakanlığı ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’yla görüşme yaptıklarını dile getiren Gözay, sorunlarına yönelik somut bir iyileştirme yapılmadığını söyledi.

Gözay, “İhale uzatılmadan önceydi. Ulaştırma Bakanlığı ile görüşme yaptık. ‘Bunu yapmadan önce bizim görüşümüzü de alın’ dedik. 36 taksi var. Dışarıdan gelenlere de ayrılan 40 araçlık park yeri var. Eğer bizi dışarı atarlarsa Ercan’da taksi ihtiyacı olanlar beklemek zorunda kalacak. Bizim amacımız hizmet yapmaktır. Bizim görüşümüzü almadan yapmaları doğru değil” dedi.

“ONLAR ÖZEL SEKTÖRLE ARALARINDA ÇÖZSÜNLER”

Gözay, Ercan’da ki taksilerin dışarı çıkarılmaları halinde kaçak taksi çalıştıranların denetiminin yapılamayacağını ileri sürdü.

Gözay, “Böyle bir şey söz konusu olması halinde Ercan önünde en az 10 araçlık taksi park yeri olmalı. Biz sırayla taksi göndeririz oraya. Ulaşrırma Bakanı müsteşarı ile görüştük. Bize, kendilerininde bizden yana taraf olduklarını ve ‘özel sektörler kendi aralarında çözsünler’ şeklinde cevap verdi.

LARNAKA HAVAALANI’NDA DA SORUN

Larnaka Havaalanı’nda taksiler konusunda problem yaşadıkları ifade eden Gözay, Turizm Bakanlığı’na konuyu bildirdiklerini söyledi.

Gözay, “Larnaka’da dışarıdan gelen taksicilere park yeri ayarlanıyor. Park yerine bir de durağın yanısıra bir de televizyon koydular. Uçak saatlerini görüyorlar. Bu da bizi etkiliyor. Bunun bir an evvel düzeltilmesi gerekiyor” diye konuştu. (Kıbrıs Postası)

HAVAALANI TAKSİCİLERİNİ KORKU SARDI

Yorumlar

Larnaka ~ 12 yıl önce
Larnakada ki taksiciler adam gibi insanlar. Ne bağırır ne çağırır. Sizler Ercan havalimanını pazar yerine çevirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl ~ 12 yıl önce
darisi ahl dekilerin basina. sunlari bir duzene sokun artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce Halk ~ 12 yıl önce
Önce halkın menfaati ve huzuru. sonra ticaret efendiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000