11 Mayıs 2008, Pazar 08:16:59

Gazipaşa Havaalanı hayal kırıklığı yarattı

Ulaştırma Bakanlığı'nın Gazipaşa Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara açılmasına olanak sağlayacak 2 bin 400 metrelik pist uzunluğuna izin vermeyip 1850 metrelik pisti onaylaması, Gazipaşa ve Alanya ' da hayal kırıklığı yarattı.
  • Antalya Havaalaninin kapasitesi düser diye gazipasanin pistinin uzamasini oaylamiyorlar.Madem öyle idi neden burayi ihaleye cikardilar?OY AVCILIGI ICINMI?Alanyali'lar,Anamur ve Gazipasa'lilar,Demokratik haklarini kullanarak gereken protestolari yapmalidirlar.O bölgenin kalkinmasini istemeyenlere destek olmayiniz.

Ancak her iki ilçede de , ' Bu böyle kalmaz ' görüşü hakim oldu. Bir süredir konuşulan ' Esnaf eylemi ' ile ilgili olarak Alanya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Darı , " Esnaf isterse önde ben yürürüm. Kepenk kapatmak isterlerse kapatırız " dedi. " Bu konuda ilçe birlik oluşturmalı ve tek sesle isteğini, hedefini tek ağızdan açıklamalı " diyen Darı şöyle devam etti : " Havaalanı Alanya'nın ihtiyacı. Şu havaalanına 10 kişilik ilk uçağı indirdikleri gün gerisi gelir. Bizim vatandaşımız uçağın indiğine inansın, herkes bu işe sahip çıkar ve peşinden koşar. Antalya'nın turizm pastasını elinden alacak halimiz yok. " Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Gülçin Güner ise Antalya Havalimanı'nın da yıllar önce belli bir pist uzunluğu ile yola çıktığını hatırlattı. Güner , " Burada bir çalışmanın başlaması bile bizler için önemli. Kararlı olunduğunu açık göstergesidir. İlk uçak öyle veya böyle indikten sonra arkasını kimse kesemez " dedi.

Gazipaşa Havaalanı hayal kırıklığı yarattı

Yorumlar

neredeyiz ~ 16 yıl önce
Antalya Havaalaninin kapasitesi düser diye gazipasanin pistinin uzamasini oaylamiyorlar.Madem öyle idi neden burayi ihaleye cikardilar?OY AVCILIGI ICINMI?Alanyali'lar,Anamur ve Gazipasa'lilar,Demokratik haklarini kullanarak gereken protestolari yapmalidirlar.O bölgenin kalkinmasini istemeyenlere destek olmayiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000