10 Ekim 2010, Pazar 15:48:05

Ercan Havalimanı yakın markajda!

Kıbrıs Rum Yönetiminin, Ercan Havalimanı’nın özelleştirilmesi yönündeki hareketleri yakından izlediği ve buna karşı hukuki girişimlerde bulunacağı belirtildi.
  • İnşallah özelleşir de, şu freeshopçulardan kurtuluruz. Tüm meydanı kaplayan seval kafeden kurtuluruz. Check in önünde bavul satan dükkanlardan kurtuluruz. Hadi hayırlısı
  • Kendilerini Türk kabul etmeyen Rumlaşan bir toplum uğruna 1974 ü yaşayan bir Türk olarak oraya akıtılan paradaki hakkımı helal etmiyorum.
  • özelleştirilecek tabi. tc ninda amacı buydu. KTHY boş yere batmadı. batmadı zaten batırıldı suçu da bizm üsdümüze atıldı. şimdi KTHY yi aldılar sonra ercanısonra elektrik kurumunu. tamamen işgal altındaki ülke olduk. Rumları seven özleyen yok. poletikalardan bıkan var. boşuna dememişler düşmandan kurtulmak kolay ama kurtarıcıdan kurtulmak imkansızdır diye !!!
  • İnşallah özelleşir ve de TAV alır. Hiç olmazsa adam gibi bir meydan olur.
  • Öncelikle şu biline ki, BM Konsey kararlarına göre Kıbrısta 2 ayrı devlet kurulması engellenmiştir. Yani adada bağımsız 2 ayrı devlet olamaz. Bunun değiştirilmesi için yapılacak adımlar zamanında yapılmadığından, geçmiş TC ve (KK)TC yönetimleri tarafından da atılmadığından durum sabitlenmiştir. İfade incelemesi isteyen arkadaşa: rumcu, sahtekar gibi çarptırmalar yapmak çok yanlış bence... Sayın Erdoğan da Amerikayı desteklediğine göre o da mı Amerikacı, sahtekar ve suçlu...Ya da dönemin başbakanı olan ve gümrük birliğine girmek için Rumların ABye girmesine müsaade eden Tansu Çiller de avrupacı, sahtekar ve suçlu... Doğruya doğru o zaman.... Ayrıca birleşmiş bir kıbrısta yaşamak, hepimizin hayrınadır. Ortak kültür-vatan-temsiliyet-vatand
  • kkkkkkktc isimli yorumcu. sen rummusun? yoksa sahtekarmısın? ne biçim konuşuyorsun? şu anda suç işliyorsun. Resmi makamların, bu ifadelerini incemesi lazım..ağzından çıkanı kulağın duysun!!!!
  • Bu devlete sahte! diyorsanız ve zamanında zulm yapan , soykırım uygulayan rumlarla birleşmek için bu kadar can atıyorsanız buyrun gidin. Giderken Beşparmaklarda ki bayraklara bakmadan Metehan'dan gidin ve rumlarla yaşamaya çalışın. İçinizde 1 damla vatan sevgisi olsa bunları demezdiniz. Rumlar için atlayıp sıçramazdınız. Siz ve sizin gibi düşünen az sayıda ki insanlar hiçbir şeyi hak etmiyor.
  • gardaccıgım unut artık, bu ulke tanınmaycak bu sahte devlet olmaycak , bu ulke bırlesecektir.bu ulkede yapılan hersey sahtedır ,ozellesse ne olacak, ercan yenılendı de ne oldu? her tarafı dokülür , ülke denilen sahte devlet dökülür, insanlar sahte şeyler görmek istemiyor artık gerçek şeyler görmek istiyor.
  • İstedikleri kadar zıplasınlar öylede böylede bu memleket tanınacak, nereye kadar oyalayabileceklerini zannediyorlar. Birşeylerden feci şekilde korkuları var.
  • Kızmamak lazım. Rumlar engellemezse sendikacılar engeller.

Kıbrıs Rum Kesimi'nde yayımlanan Haravgi, “Kıbrıs Hukuki Açıdan Tepki Gösterecek” başlığıyla yansıttığı haberinde, Rum Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müdürü Makis Konstantinidis’in, “Kıbrıs tarafı hukuki açıdan hareket edecek, yasadışı havaalanının ‘özelleştirilmesi’ne ilişkin yazılanlara ve söylenenlere etkin tepki gösterecek” dediğini yazdı.

Gazeteye göre, Konstantinidis, “Örneğin, uluslararası bankanın; yine bankalar için büyük bir risk taşıyan böyle bir girişime yatırım yapmasını anlayamıyorum. Yasadışı olmasının ve yatırımının tehlikede olmasının ötesinde biz de kendilerine karşı hukuki açıdan hareket edebiliriz” ifadesini kullandı.

KKTC’de yapılmakta olan; Ercan Havalimanı ILS sistemiyle ilgili çalışmaları yorumlaması istenen Konstantinidis, “geniş manada Kıbrıs FIR’ını etkilemez. Önemli olan yatırımcıların, ‘kaygan kum’ üzerinde hareket ettiklerini bilmeleridir” dedi.

Ercan Havalimanı yakın markajda!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
İnşallah özelleşir de, şu freeshopçulardan kurtuluruz. Tüm meydanı kaplayan seval kafeden kurtuluruz. Check in önünde bavul satan dükkanlardan kurtuluruz. Hadi hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kendilerini Türk kabul etmeyen Rumlaşan bir toplum uğruna 1974 ü yaşayan bir Türk olarak oraya akıtılan paradaki hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özelleştirilecek tabi. tc ninda amacı buydu. KTHY boş yere batmadı. batmadı zaten batırıldı suçu da bizm üsdümüze atıldı. şimdi KTHY yi aldılar sonra ercanısonra elektrik kurumunu. tamamen işgal altındaki ülke olduk. Rumları seven özleyen yok. poletikalardan bıkan var. boşuna dememişler düşmandan kurtulmak kolay ama kurtarıcıdan kurtulmak imkansızdır diye !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnşallah özelleşir ve de TAV alır. Hiç olmazsa adam gibi bir meydan olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle şu biline ki, BM Konsey kararlarına göre Kıbrısta 2 ayrı devlet kurulması engellenmiştir. Yani adada bağımsız 2 ayrı devlet olamaz. Bunun değiştirilmesi için yapılacak adımlar zamanında yapılmadığından, geçmiş TC ve (KK)TC yönetimleri tarafından da atılmadığından durum sabitlenmiştir. İfade incelemesi isteyen arkadaşa: rumcu, sahtekar gibi çarptırmalar yapmak çok yanlış bence... Sayın Erdoğan da Amerikayı desteklediğine göre o da mı Amerikacı, sahtekar ve suçlu...Ya da dönemin başbakanı olan ve gümrük birliğine girmek için Rumların ABye girmesine müsaade eden Tansu Çiller de avrupacı, sahtekar ve suçlu... Doğruya doğru o zaman.... Ayrıca birleşmiş bir kıbrısta yaşamak, hepimizin hayrınadır. Ortak kültür-vatan-temsiliyet-vatand

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kkkkkkktc isimli yorumcu. sen rummusun? yoksa sahtekarmısın? ne biçim konuşuyorsun? şu anda suç işliyorsun. Resmi makamların, bu ifadelerini incemesi lazım..ağzından çıkanı kulağın duysun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu devlete sahte! diyorsanız ve zamanında zulm yapan , soykırım uygulayan rumlarla birleşmek için bu kadar can atıyorsanız buyrun gidin. Giderken Beşparmaklarda ki bayraklara bakmadan Metehan'dan gidin ve rumlarla yaşamaya çalışın. İçinizde 1 damla vatan sevgisi olsa bunları demezdiniz. Rumlar için atlayıp sıçramazdınız. Siz ve sizin gibi düşünen az sayıda ki insanlar hiçbir şeyi hak etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gardaccıgım unut artık, bu ulke tanınmaycak bu sahte devlet olmaycak , bu ulke bırlesecektir.bu ulkede yapılan hersey sahtedır ,ozellesse ne olacak, ercan yenılendı de ne oldu? her tarafı dokülür , ülke denilen sahte devlet dökülür, insanlar sahte şeyler görmek istemiyor artık gerçek şeyler görmek istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İstedikleri kadar zıplasınlar öylede böylede bu memleket tanınacak, nereye kadar oyalayabileceklerini zannediyorlar. Birşeylerden feci şekilde korkuları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kızmamak lazım. Rumlar engellemezse sendikacılar engeller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000