29 Aralık 2011, Perşembe 12:10:50

BİNALİ YILDIRIM 12. SIRADA...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yaklaşık 6 aylık süreçte 7 bin 222 kez medyada haber oldu...
  • kalite muthis,sen bunu hakediyorsun ey halkim....
  • bu isimlerin hangilerinin devlet yönetmek için yeterli bilgi,birikim,eğitim,görgü,tecrübe sahibi olduklarını çok merak ediyorum...cep telefonunda cari açık son 10 yılda 21 milyar dolar olmuş ve bunu teknolojiye ne kadar meraklı bir millet olduğumuza!!! bağlayan değerli yöneticilerimiz var ve biz hala şöyle büyüdük şöyle geliştik masalları dinliyoruz...
12 Haziran'daki genel seçimlerin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 6 Temmuz 2011'de yeni dönemin kabinesi açıklanmış ve Ulaştırma Bakanlığı koltuğuna bir kez daha Binali Yıldırım oturmuştu.

3. dönem üst üste Ulaştırma yeni adıyla Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevine getirilen Binali Yıldırım, 6 Temmuz'dan bu yana medyada 7 bin 222 kez haber olarak kabinede 12. sırada kendine yer buldu.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte toplam 26 kişiden oluşan kabinede en çok haber olan Erdoğan, bu anlamda adeta rekor kırdı. Başbakan Erdoğan 6 ay içinde medyada tam 73 bin 707 kez haber olarak zirveye yerleşti. Başbakan'ın en yakın rakibi ise Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu. Davutoğlu'nun haber olma sayısı ise 12 bin 731.

Ajanspress tarafından açıklanan rakamlarda 26 bakanlık kabinede 12. sırada kendine yer bulan Binali Yıldırım, özellikle havacılık alanında sık sık gündeme geldi.
 
Bakanlık koltuğuna oturduğu ilk dönemden itibaren havacılık konusunda önemli atılımlar yapan Yıldırım döneminde birçok havaalanı projesi hayata geçirildi, yap-işlet-devlet modeli zirve yaptı. O'nun döneminde yolcu sayısında büyük aşama katedilerek, adeta Türk Havacılığı çağ atladı, kendi deyimiyle 'havayolu halkın yolu' oldu.
 
Yolcu sayısı Bakan Yıldırım döneminde 8.5 milyondan 57 milyona çıkarken, birçok havacılık projesi hayata geçirildi. Özel şirketlerin çalışma alanı genişletilerek Türk vatandaşının ucuza seyahat etme imkânı sağlandı.
 
Bakan Yıldırım özellikle havacılık alanındaki faaliyetleri nedeniyle medyada sıkça kendine yer bularak haber olma sayısında 7 bin 222'ye ulaştı.

BİNALİ YILDIRIM 12. SIRADA...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
kalite muthis,sen bunu hakediyorsun ey halkim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu isimlerin hangilerinin devlet yönetmek için yeterli bilgi,birikim,eğitim,görgü,tecrübe sahibi olduklarını çok merak ediyorum...cep telefonunda cari açık son 10 yılda 21 milyar dolar olmuş ve bunu teknolojiye ne kadar meraklı bir millet olduğumuza!!! bağlayan değerli yöneticilerimiz var ve biz hala şöyle büyüdük şöyle geliştik masalları dinliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000