02 Nisan 2009, Perşembe 18:07:32

BBP helikopter kazasına el attı

Büyük Birlik Partisi, Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kaza geçirdiği helikoptere ait enkazın korunması ve kaldırılmaması için İçişleri Bakanlığından talepte bulundu. BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şanverdi, bu talebin olumlu karşılandığını bildirdi.
  • türkiye nin en deneyimli pilotu,helikopter firması yeni denetimden geçmiş=sıfır hata,kalkışta görüş mesafesi 10 km..yani hepsi ok..amma kalktıktan sonrası muamma.. anadolu ajansı "yazıcıoğlu" hayatta ,ok diyor; 112 şarj bitiriyor;aramalar yanlış yerde yapılıyor;elt cihazı kazadan sonra test ediliyor=çalışıyor/yani frekans bloke ediliyor;tam tecrizatlı asker değilde baldırı çıplak köylüler buluyor enkazı; yani bu mudur türkiye nin gücü!!kesin bir bit yeniği var..
  • Ruslar olsa kesin bundan beter olurdu. Ne varsa Türkiye'de var. Ah memleketim toprağım benim. Rusyanın bu çorak topraklarında bir başıma kaldım.
  • RAHMETLI MUHSIN BASKANI YAKINDAN TANIYAN BIRISI VE AYNI ZAMANDA HEMSERISI OLARAK TUM TURKIYEYE VE AILESINE BASSAGLIGI DILIYORUM BENDE HAVACIYIM VE FEVZI ALTUNBULAK KAPTANADA SONUNA KADAR KATILIYORUM HERSEY EN INCE AYRINTISANA KADAR INCELENMELI INCELEMEYE ILK ONCE HELIKOPTERIN ALMIS OLDUGU YAKITTAN BASLANMALI CUNKU YAKIT ICERISINDE FAZLA MIKTARDA SU OLUR ISE UCAGIN MOTORUNUN DAHI DURMASINA SEBEB OLUR KALDIKI HELIKOPTER MOTORU UCAK MOTORUNA GORE DAHA GUCSUSDUR CIKACAK SONUCU MERAKLA BEKLIYORUM BASKANIM MEKANIN CENNET OLSUN

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şanverdi, BBP Genel Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında, gazetecilerin BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasına ilişkin sorularını yanıtladı.

Kazanın neden olduğu noktasında kesin ve resmi bir veri olmadığını söyleyen BBP Genel Başkan Yardımcısı Şanverdi, Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı bir ekip tarafından kaza kırım raporu hazırlandığını, İçişleri Bakanlığı'ndan enkazın korunması ve kaldırılmaması talebinde bulunduklarını ve talebin kabul edildiğini söyledi.

BBP olarak ABD ve Almanya'dan iki uzman heyet getireceklerini ifade eden Şanverdi, bu heyetlerin verecekleri raporlardan sonra kazanın nedeni hakkında bilgi vereceklerini anlattı. Uzman ekiplerin hafta içinde geleceğini söyleyen Şanverdi, “Elimizde henüz kaza ile ilgili rapor yok” dedi.

BBP helikopter kazasına el attı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
türkiye nin en deneyimli pilotu,helikopter firması yeni denetimden geçmiş=sıfır hata,kalkışta görüş mesafesi 10 km..yani hepsi ok..amma kalktıktan sonrası muamma.. anadolu ajansı "yazıcıoğlu" hayatta ,ok diyor; 112 şarj bitiriyor;aramalar yanlış yerde yapılıyor;elt cihazı kazadan sonra test ediliyor=çalışıyor/yani frekans bloke ediliyor;tam tecrizatlı asker değilde baldırı çıplak köylüler buluyor enkazı; yani bu mudur türkiye nin gücü!!kesin bir bit yeniği var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ruslar olsa kesin bundan beter olurdu. Ne varsa Türkiye'de var. Ah memleketim toprağım benim. Rusyanın bu çorak topraklarında bir başıma kaldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
RAHMETLI MUHSIN BASKANI YAKINDAN TANIYAN BIRISI VE AYNI ZAMANDA HEMSERISI OLARAK TUM TURKIYEYE VE AILESINE BASSAGLIGI DILIYORUM BENDE HAVACIYIM VE FEVZI ALTUNBULAK KAPTANADA SONUNA KADAR KATILIYORUM HERSEY EN INCE AYRINTISANA KADAR INCELENMELI INCELEMEYE ILK ONCE HELIKOPTERIN ALMIS OLDUGU YAKITTAN BASLANMALI CUNKU YAKIT ICERISINDE FAZLA MIKTARDA SU OLUR ISE UCAGIN MOTORUNUN DAHI DURMASINA SEBEB OLUR KALDIKI HELIKOPTER MOTORU UCAK MOTORUNA GORE DAHA GUCSUSDUR CIKACAK SONUCU MERAKLA BEKLIYORUM BASKANIM MEKANIN CENNET OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000