28 Nisan 2012, Cumartesi 15:59:04

AYVACIK HELİKOPTER PİSTİNE KAVUŞTU

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yapımına kısa bir süre önce başlanan helikopter pesti tamamlanarak önce Ulaştırma Bakanlığı’na, ardından da Bakanlık tarafından Ayvacık Belediyesi’ne devredildi.
  • Avrupanin 2.buyuk helikopter pisti bu
  • ya allahaşkına ülkenin heryerinde amerikan askerleri üsleri var sen neyine kalkıpta helikopter pisti yaparsın be adam? diye sorarlar adama birgün...neyine uçak gemi üretirsin araba yaparsın? amerika alıp götürmüş herşey onlarda zaten.sana kim saldıracak? hangi ülke? amerika var zaten topraklarımızda adamlar izin verirmi savaşa sanıyorsunuz.bak suriyede rusya ve çin var.bizdede amerika var.suriyeye girebiliyormu kimse? giremiyor.bizede giremez demekki çünkü amerika var ayrıca nato üyesiyiz.yani kısaca savunmaya para harcamayın boşuna...bukadar generale ve askerede gerek yok ayrıca...rusyada yok bukadar...daha nediyeyim? sözün bittiği yerdeyim...
  • bu fasulyaaa 7.5 liraaaa hem kaynasın hem oynasın...
  • Pistten önce bölgedelki yolları yaptırın derim önce her yer delik deşik bir geldik araba mahvoldu turizm için mükemmel ama yollarınız eksik sayın başkan . Gücünüzü kullanın köy hizmetlerine karayollarına yoksa daha çok pist yaptırırsınız. Genede hayırlı uğurlu olsun .

Devir teslim törenine Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’in yanı sıra, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, Ayvacık İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Menteşe, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Sezgin, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Sabri Tok, Sezginler İnşaat’ın Sahibi Sami Sezgin ve Ulaştırma Bakanlığı heyeti katıldı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, “Ayvacık’ı bir turizm merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bunu her alanda yatırımlarımızla destekliyoruz. Helikopter pistimiz 112 Hava Ambulanslarına, orman müdürlüklerine bağlı yangın söndürme helikopterlerinin yanı sıra özel helikopterlere de hizmet verecek. Bölgemizde yaz aylarında çıkabilecek yangınlarda, ya da bölgemizden acil olarak başka hastanelere nakil edilecek hastalarımızda bu pistimizden kalkacak hava ambulanslarıyla götürülebilecek” dedi. 

Pistin yapım çalışmaları geçtiğimiz 2011 yılının Aralık ayının ilk haftasında başlamıştı.

AYVACIK HELİKOPTER PİSTİNE KAVUŞTU

Yorumlar

2. buyuk ~ 12 yıl önce
Avrupanin 2.buyuk helikopter pisti bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş işler ~ 12 yıl önce
ya allahaşkına ülkenin heryerinde amerikan askerleri üsleri var sen neyine kalkıpta helikopter pisti yaparsın be adam? diye sorarlar adama birgün...neyine uçak gemi üretirsin araba yaparsın? amerika alıp götürmüş herşey onlarda zaten.sana kim saldıracak? hangi ülke? amerika var zaten topraklarımızda adamlar izin verirmi savaşa sanıyorsunuz.bak suriyede rusya ve çin var.bizdede amerika var.suriyeye girebiliyormu kimse? giremiyor.bizede giremez demekki çünkü amerika var ayrıca nato üyesiyiz.yani kısaca savunmaya para harcamayın boşuna...bukadar generale ve askerede gerek yok ayrıca...rusyada yok bukadar...daha nediyeyim? sözün bittiği yerdeyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu fasulyaaa 7.5 liraaaa hem kaynasın hem oynasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pistten önce bölgedelki yolları yaptırın derim önce her yer delik deşik bir geldik araba mahvoldu turizm için mükemmel ama yollarınız eksik sayın başkan . Gücünüzü kullanın köy hizmetlerine karayollarına yoksa daha çok pist yaptırırsınız. Genede hayırlı uğurlu olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000