24 Aralık 2009, Perşembe 07:41:00

Air Comet mağdurlarına müjde!

İspanyol hükümeti, borçlarını ödeyemediği için iflasın eşiğinde olan ve uçuş lisansı geri alınan özel hava yolu şirketi Air Comet'in mağdurlarının yolculuklarını yapabilmesi için 6,3 milyon avroluk ödenek ayırdığını açıkladı...
  • GALATASARAY klübünü IBERIA tasirsa hosuna gidermi arkadas ??????????????? Biraz düsün ??????
  • THY'nin BARCA sponsorlugunu engellemek icin her turlu pisligi yaptiniz ama, allah belanizi veriyor iste. beter olun. THy ile ugrasacaginiza kendi derdinizle ilgilenin.

Ulaştırma Bakanlığı Müşteşarı Concepcion Gutierrez, basına yaptığı açıklamada, 2'si B747, diğerleri A340 ve A330 tipi olan 4 uçağın kiralandığını ve yerel saatle 20.00'den itibaren mağdur yolcuların uçuşlarının başlayacağını duyurdu.

Verilen bilgilere göre, yaklaşık 7 bin olarak belirtilen Air Comet mağduru yolcuların yüzde 90'ının 26 Aralık tarihine uçmalarının sağlanacağı kaydedilirken, dönüş uçuşlarının da garanti edileceği ifade edildi.

Bu arada, Air Comet'in tüm uçuşları Güney Amerika ülkelerine olurken, Noel tatilini aileleriyle geçirmek için işlerinden izin alan, ancak uçamayan mağdurlar haavalanında bugün de gösteriler yapmaya devam etti. Bir grup yolcu yolları kapatırken, bir grup da açlık grevine başladı.

Air Comet mağdurlarına müjde!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
GALATASARAY klübünü IBERIA tasirsa hosuna gidermi arkadas ??????????????? Biraz düsün ??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'nin BARCA sponsorlugunu engellemek icin her turlu pisligi yaptiniz ama, allah belanizi veriyor iste. beter olun. THy ile ugrasacaginiza kendi derdinizle ilgilenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000