26 Nisan 2012, Perşembe 18:10:04

YİNE NEFESLERİ KESTİLER...

Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı Türk Yıldızları Gösteri Ekibi’nin Milas-Bodrum Havalimanı’nda yaptığı prova nefes kesti. ..
  • Çok çok daha fazladır. Bnm tahminim 1500dolar/saat
  • Medyada bir tane bile haber yok pilotlar gününe dair.... hadi bakalım bundan sonra görüşecez..
  • bu gosterilerin parasini ben vermiyorum ama kaca maloluyor merakta etmiyor degilim. Bu ucaklarin saatlik maliyeti ne acaba? Tanesi 100 dolar/saat varmidir? :))
Türk Hava Kuvvetleri Türk Yıldızları Gösteri Ekibi’nin 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle Milas-Bodrum Havalimanı’nda Pazar günü gerçekleştirilecek uçuşlar öncesi yapılan prova nefesleri kesti. Milas-Bodrum Havalimanı’nda öğrenciler ve protokol için havalanan uçakların gösterisi ilgiyle izlendi. Uçakların provasını Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Garnizon ve Milas Hava Meydan Komutanı Yarbay Hasan Hüseyin Kanbur, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, basın mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.
 
Yaklaşık 50 kişilik kara ve hava ekibi ile gelen Türk Yıldızları, 29 Nisan Pazar günü saat 11.00’de ana gösterisini yapacak. 20 bine yakın vatandaşın katılması beklenen gösteriler, halka açık ve ücretsiz olacak. Gösteriler öncesi, kent merkezinin çeşitli noktalarından ücretsiz servislerle havalimanına ulaşım sağlanacak.Gösteriye Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten ile çok sayıda üst düzey komutanın da katılması bekleniyor. Gösteride ilk Türk savaş uçağı Solo Türk’de uçuş yapacak. Garnizon ve Milas Hava Meydan Komutanı Yarbay Hasan Hüseyin Kanbur, gösterilere tüm Milas halkını davet etti.





YİNE NEFESLERİ KESTİLER...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Çok çok daha fazladır. Bnm tahminim 1500dolar/saat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Medyada bir tane bile haber yok pilotlar gününe dair.... hadi bakalım bundan sonra görüşecez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu gosterilerin parasini ben vermiyorum ama kaca maloluyor merakta etmiyor degilim. Bu ucaklarin saatlik maliyeti ne acaba? Tanesi 100 dolar/saat varmidir? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000