20 Mayıs 2012, Pazar 09:04:36

YİNE HARİKAYDILAR...

Türk Yıldızları, Samsun'da nefesleri kesti...
  • Solo türk gösterinin tamamını yaptı ama türk yıldızları kötü hava sebebiyle bir kaç tur dönüp gösteriyi yarım bıraktılar, çok yağış vardı hiç gelmeyebilirlerdi ama gönlümüzüde almak için saolsunlar bir kaç tur atıp bitirdiler. Gösterinin tamamı yapılmadı. Genede çok etkileyiciydi.
  • Boş bıraksan ne olacak? Ateş düştüğü yeri yakar...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri içinde Samsun'da bir gösteri yapan Türk Silahlı Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları Filosu, 2 ay önce Konya'da düşen uçakta şehit olan Türk Yıldızı Pilotu Yüzbaşı Ümit Özer'in yerini boş bıraktı.

Samsun'da yaptıkları gösteri uçuşunda, 13 Mart tarihinde Konya 3. Ana Jet Üssü'nden havalanan ve üs yakınlarında sorti yaptığı esnada düşen NF-5 model uçakta şehit olan Türk Yıldızı Pilotu Yüzbaşı Ümit Özer'in filodaki yeri boş bırakıldı. Doğu Park sahilinde toplanan binlerce Samsunlunun izlediği gösteride ilk olarak Türk Yıldızı solo gösterisi yapıldı. Büyük ilgi ile izlenen solo gösterisinin ardından gelen akrobasi timi, havanın yağışlı olmasına rağmen gösterisini tamamlarken, Samsunlular da yağışlı havaya rağmen gösteriyi sonuna kadar izledi.

Akrobasi timinin gösterisini Şehit Yüzbaşı Ümit Özer'in babası İdris Zer ve kardeşi Murat Özer'in yanı sıra Vali Hüseyin Aksoy, milletvekili Çağatay Kılıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve binlerce Samsunlu izledi.

Gösterinin ardından Türk Yıldızları Filosu'nda görevli pilotlar Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyelerine Türk Yıldızları Filosu'nun fotoğraflarını hediye etti.

YİNE HARİKAYDILAR...

Yorumlar

İlker ~ 12 yıl önce
Solo türk gösterinin tamamını yaptı ama türk yıldızları kötü hava sebebiyle bir kaç tur dönüp gösteriyi yarım bıraktılar, çok yağış vardı hiç gelmeyebilirlerdi ama gönlümüzüde almak için saolsunlar bir kaç tur atıp bitirdiler. Gösterinin tamamı yapılmadı. Genede çok etkileyiciydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Boş bıraksan ne olacak? Ateş düştüğü yeri yakar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000