13 Mart 2012, Salı 15:02:13

YENİ BABA OLMUŞTU...

Konya'da düşen Türk Yıldızları'na ait F-5 uçağında bulunan pilotun Yüzbaşı Ümit Özer olduğu belirlendi.
  • çok yaşadık aynı acıyı.değişen birşey yok.acı aynı içimde.çok üzgünüm başsağlığı ve ailesine sabır diliyorum
  • bazı yayın kuruluşları Türk Yıldızlarının ilk şehidi diyorlar ancak Akgün Sezginer daha önce şehid olmamışmıydı?
  • Allahtan rahmet diliyorum, nurlar icinde yatsin sehidimiz. Esine ailesine allah sabırlar versin..eşimi ve tüm pilotlarimizi korusun allahim..sizlerle gurur duyuyoruz, minnettariz sizlere.. Böyle üzücü olayları insallah yasatmaz allahim bi daha.sabirlar diliyorum tüm sevenlerine.
  • Boğazımdaki düğüm parmaklarımı kilitledi. İzmir'deki gösterinizde sevinçten gururdan ağlamıştım; şimdi de ağlıyorum ama bir farkla. Allah geride bıraktıklarınıza sabır versin. Vatan ve Türk Milleti size minnettar.
  • şehidimize allahtan rahmet dilerim..en başta ailesinin ve türkiyenin başı sağolsun..dilerimki bir daha böyle acılar yaşatmaz yüce rabbim
  • Havaciligin diger yuzude budur iste. Maalesef pilotlar olarak bu aci dolu yuzunude sevmek zorundayiz. Yanliz gene acaip acaip yorumlar yazmadan duramiyor bazi arkadaslar, nereden biliyorsun teknik arizadan dustugunu ne zaman kaza kirimci oldun da 3 tane fotodan teshisi koyuverdin? Ne alakasi var teknoloji ile son model ucak ile ? Konulari bilmeden, kaza kirim raporu aciklamadan yorum YAPMA diye bin defa soylenmedi mi sana ? Hala bastirilmis egolarini klavye arkasindan tatmin ediyorsun evladim yapma bir daha yorum filan sen sadece seyret, oku...
  • pırıl pırıl pilotumuz şehit oldu ne yazık ki. Artık türk yıldızlarının da uçaklarının yenilenmesi zorunlu genel olarak artık ordumuz teknolojinin en üst düzeyinde ekipman ve uçak kullanmalı derim. görüntüden anlaşılıyor ki teknik arızadan kaynaklanan arızadan dolayı düştü bütün ekip iniyor güvenli şekilde ama bir tek kendisi ne olduysa birden düşüyor... teknoloji teknoloji diyorum yeni uçaklar lazım eğitim uçağı da olsa gösteri uçağı da olsa ne olursa olsun..
  • Babamın Dayısının Oğlunun Oğluydu kendisi. Bu gün şehadet haberini aldık. Yarın Samsun Çarşamba'da defnedilecek. Başımız ve vatan sağolsun :(
  • mekanın cennet olsun diyoruz.ama keşke atlasaydın uçağın yenisini yaparız ama sizler geri gelmiyorsunuz.geride kalanlara yıldızlarımıza başsağlığı diliyoruz.
  • Başımız sağ olsun
Konya'da bulunan TÜMOSAN traktör fabrikasının yakınlarında düşen ve şehit olan pilotun kimliği belli oldu.

Türk Yıldızları filosuna yeni katılan ve birkaç hafta önce baba olduğu öğrenilen Yüzbaşı Ümit Özer'in eğitim uçuşu sırasında hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı.

31 yaşındaki pilotun geçirdiği kaza Türk Yıldızları adlı akrobasi timinin ilk kazası olduğu belirtildi.

©AirportHaber.com

İşte Türk Yıldızları'nın şehit pilotu;

YENİ BABA OLMUŞTU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 12 yıl önce
çok yaşadık aynı acıyı.değişen birşey yok.acı aynı içimde.çok üzgünüm başsağlığı ve ailesine sabır diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bazı yayın kuruluşları Türk Yıldızlarının ilk şehidi diyorlar ancak Akgün Sezginer daha önce şehid olmamışmıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allahtan rahmet diliyorum, nurlar icinde yatsin sehidimiz. Esine ailesine allah sabırlar versin..eşimi ve tüm pilotlarimizi korusun allahim..sizlerle gurur duyuyoruz, minnettariz sizlere.. Böyle üzücü olayları insallah yasatmaz allahim bi daha.sabirlar diliyorum tüm sevenlerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Boğazımdaki düğüm parmaklarımı kilitledi. İzmir'deki gösterinizde sevinçten gururdan ağlamıştım; şimdi de ağlıyorum ama bir farkla. Allah geride bıraktıklarınıza sabır versin. Vatan ve Türk Milleti size minnettar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
şehidimize allahtan rahmet dilerim..en başta ailesinin ve türkiyenin başı sağolsun..dilerimki bir daha böyle acılar yaşatmaz yüce rabbim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havaciligin diger yuzude budur iste. Maalesef pilotlar olarak bu aci dolu yuzunude sevmek zorundayiz. Yanliz gene acaip acaip yorumlar yazmadan duramiyor bazi arkadaslar, nereden biliyorsun teknik arizadan dustugunu ne zaman kaza kirimci oldun da 3 tane fotodan teshisi koyuverdin? Ne alakasi var teknoloji ile son model ucak ile ? Konulari bilmeden, kaza kirim raporu aciklamadan yorum YAPMA diye bin defa soylenmedi mi sana ? Hala bastirilmis egolarini klavye arkasindan tatmin ediyorsun evladim yapma bir daha yorum filan sen sadece seyret, oku...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pırıl pırıl pilotumuz şehit oldu ne yazık ki. Artık türk yıldızlarının da uçaklarının yenilenmesi zorunlu genel olarak artık ordumuz teknolojinin en üst düzeyinde ekipman ve uçak kullanmalı derim. görüntüden anlaşılıyor ki teknik arızadan kaynaklanan arızadan dolayı düştü bütün ekip iniyor güvenli şekilde ama bir tek kendisi ne olduysa birden düşüyor... teknoloji teknoloji diyorum yeni uçaklar lazım eğitim uçağı da olsa gösteri uçağı da olsa ne olursa olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Babamın Dayısının Oğlunun Oğluydu kendisi. Bu gün şehadet haberini aldık. Yarın Samsun Çarşamba'da defnedilecek. Başımız ve vatan sağolsun :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mekanın cennet olsun diyoruz.ama keşke atlasaydın uçağın yenisini yaparız ama sizler geri gelmiyorsunuz.geride kalanlara yıldızlarımıza başsağlığı diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Başımız sağ olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000