12 Ağustos 2012, Pazar 08:45:33

TÜRK YILDIZLARINA 'YAKIT' ENGELİ

Rusya'da Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de izlediği Rusya Hava Kuvvetleri'nin 100. yıldönümü gösterilerine, katılması beklenen Türk pilotları, "yakıt sorunu nedeni ile" etkinlikte yer alamadı.
  • 2011'de Çiğli'deki gösterilere de ilk başta Russian Knights gelecekti ama sonra vaz geçtiler. Acaba onlarda mı yakıt problemi yüzünden gelmemişti?
  • başlıkla yazı içeriği kel alaka. Neymiş yakıt problemi,bilen varsa anlatsın.Komik duruma düşüyorsunuz.
  • Ne olmuş kardeşim Türk yıldızlarına bu ne biçim haber? la havlee
  • Türk Yıldızları ile ilgili 1 cümle var haberde. Başlık Türk Yıldızları, ama içerik Rus gazıyla dolu... Sitenin Rusya'daki bağlantısından herhalde...
  • emre kızıl adını kullanan şahsiyet muhtemelen beni tanıyor ama ucuz kötüleme numaraları işe yaramaz..gerçek emre kızılın burada abim türk yıldızı yorumu yapmıcagını da herkez bilir..
  • benim adımla abim türk yıldızlarında pilot diye yazan şahsiyet kimmiş acaba???abini de yerim seni de yerim..neyle pirim yapmaya çalışıyosun hadsiz..hadi daha önceden çakma fatih kızılların çıktığını gördük de şimdi sıra kardeşine mi geldi!!
  • '' merhaba abim türk yıldızlarında pilot.belki isim tanıdık gelebilir, simada tanıdık gelebilir .bu sorunu abim hallederdi ona söyleselerdi.'' :))
  • Sevgili editor haberde Turk yildizlarindan biseyler bekleyerek habere girdim ama burda rusyanin haberini vermissin.habercilik bu degil..

Moskova'nın yakınlarındaki Gromov askeri hava üssünde düzenlenen törende konuşan Putin, Rusya Hava Kuvvetleri'ni en yeni teknoloji ve araçlarla donatacaklarını belirtti. Putin, "2020 yılına doğru silahlı birliklerimize 600'dan fazla yeni uçak ve bin helikopter verilecek. Modernize sistemlerini ise hiç saymıyorum" dedi.

Askeri havacılığın her zaman özel önem taşıdığına işaret eden Rusya Devlet Başkanı, "Bugün Hava Kuvvetleri'nin güçlendirilmesi ordu ve donanmanın önemli önceliklerinden biri. Silahlı birliklerimiz içinde Hava Kuvvetleri'nin rolü, Rusya'nın ulusal güvenliğinin sağlanması için artırılacak" şeklinde konuştu.

Putin insansız hava araçları ve keşif uçak tesisleri dahil hava kuvvetlerinde en çağdaş tesis ve araçlarla donatacaklarını da duyurdu. İlk olarak Sovyet yapımı MiG-29M2 tipli savaş uçakları havada gösteri yaptı. Gösteri büyük ilgiyle izlendi. Gösteride Yak-130 tip yeni Rus uçakları da havalandı. 21 çeşit savaş uçağının havada 100 rakamını oluşturması büyük alkış topladı. Gün ortasında başlayan sağanak nedeniyle gösteriye ara verilirken, 30 bin kişinin izlediği gösteriler Pazar günü de devam edecek.

Rus basınına göre, gösteriye katılması beklenen Türk Yıldızları farklı yakıt kullandıkları için gösteriye gelmedi. (Haberler)

TÜRK YILDIZLARINA 'YAKIT' ENGELİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Çiğli ~ 12 yıl önce
2011'de Çiğli'deki gösterilere de ilk başta Russian Knights gelecekti ama sonra vaz geçtiler. Acaba onlarda mı yakıt problemi yüzünden gelmemişti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamsız başlık alakasız yazı ~ 12 yıl önce
başlıkla yazı içeriği kel alaka. Neymiş yakıt problemi,bilen varsa anlatsın.Komik duruma düşüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu ~ 12 yıl önce
Ne olmuş kardeşim Türk yıldızlarına bu ne biçim haber? la havlee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk yıldızları? ~ 12 yıl önce
Türk Yıldızları ile ilgili 1 cümle var haberde. Başlık Türk Yıldızları, ama içerik Rus gazıyla dolu... Sitenin Rusya'daki bağlantısından herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 12 yıl önce
emre kızıl adını kullanan şahsiyet muhtemelen beni tanıyor ama ucuz kötüleme numaraları işe yaramaz..gerçek emre kızılın burada abim türk yıldızı yorumu yapmıcagını da herkez bilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 12 yıl önce
benim adımla abim türk yıldızlarında pilot diye yazan şahsiyet kimmiş acaba???abini de yerim seni de yerim..neyle pirim yapmaya çalışıyosun hadsiz..hadi daha önceden çakma fatih kızılların çıktığını gördük de şimdi sıra kardeşine mi geldi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre kızıl ~ 12 yıl önce
'' merhaba abim türk yıldızlarında pilot.belki isim tanıdık gelebilir, simada tanıdık gelebilir .bu sorunu abim hallederdi ona söyleselerdi.'' :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 12 yıl önce
Sevgili editor haberde Turk yildizlarindan biseyler bekleyerek habere girdim ama burda rusyanin haberini vermissin.habercilik bu degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000