16 Eylül 2012, Pazar 07:56:28

TÜRK YILDIZLARI'NA ALMANLARDAN TAM PUAN

Dünyanın en büyük havacılık fuarlarından biri olan ILA Berlin Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı kapsamında "Turkish Stars" olarak bilinen Türk Yıldızları, ilk gösterisini dün yaptı.
  • Yok bugünkü gösteride alkışladılar bu sefer daha iyi tepki gördüm seyirciden...
  • ...
  • Ben de gösteriyi izleyenler arasındaydım ama pek beğendiler gibi hissetmedim. Çünkü 1-2 hareket dışında pek bir ses çıkmadı. Hatta sunumu yapan subayın alkış isteği üzerine az kişi alkışladı.Ama yine de günün en havalı gösterisini Türk Yıldızları verdi. Bugün de aynı uçui programı olacak yine aynı saatte gösterileri var. İnşallah kazasız belasız bitirirler.

Sekiz jetle ILA'da uçuş gösterisi yapan Türk Yıldızları dünyaca bir üne sahip. Alman ve diğer ülkelerden meraklılar yaklaşık 25 dakika süren gösteriyi büyük bir ilgiyle izlediler.

Türk yıldızlarının adrenalin şovunda ters, burgu, paralel ve çapraz karşılama uçuşları yapıldı.

TÜRK YILDIZLARI'NA ALMANLARDAN TAM PUAN

Yorumlar

Ziyaretçi ~ 12 yıl önce
Yok bugünkü gösteride alkışladılar bu sefer daha iyi tepki gördüm seyirciden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
almanlar türkü alkislamaz ~ 12 yıl önce
...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyaretçi ~ 12 yıl önce
Ben de gösteriyi izleyenler arasındaydım ama pek beğendiler gibi hissetmedim. Çünkü 1-2 hareket dışında pek bir ses çıkmadı. Hatta sunumu yapan subayın alkış isteği üzerine az kişi alkışladı.Ama yine de günün en havalı gösterisini Türk Yıldızları verdi. Bugün de aynı uçui programı olacak yine aynı saatte gösterileri var. İnşallah kazasız belasız bitirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000