04 Ekim 2012, Perşembe 16:42:41

TÜRK YILDIZLARI NEFESLERİ KESECEK

Dünyanın değişik ülkelerinden 60 akrobasi pilotu, Fethiye'nin dünyaca ünlü Ölüdeniz beldesinde gökyüzünü şenlendirecek...

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 19-23 Ekim tarihleri arasında yapılacak 13. Hava Oyunları Festivali, Ölüdeniz’i şenlendirecek. Dünyanın en ünlü akrobatlarının karılacağı Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’ne Türk Yıldızları da damgasını vuracak.

Ölüdeniz’de yapılacak Hava Oyunları Festivali’nin hazırlıkları devam ederken, Festival Komitesi, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz yönetiminde toplanarak, hazırlıkları gözden geçirdi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, 19-23 Ekim tarihleri arasında yapılacak Hava Oyunları Festivali’nde Türk Yıldızları’nın muhteşem bir gösteri yapacağını söyleyerek, “Festivalimize en büyük desteği ve sponsorluğu Muğla Valiliği MELSA Şirketimiz yapmaktadır. Festivalin hazırlıklarını bu toplantıda gözden geçirdik” dedi.

Festivalin ilk kurucusu ve eksi organizatörü olan Kadri Tuğlu da festival programı hakkında bilgi aktardı. Tuğlu; 19-23 Ekim tarihleri arasındaki festivalde 19 Ekim’de Türk Yıldızlarının Solo Türk Ekibi’nin prova yapacağını, 20 Ekim tarihinde ise gösterisini gerçekleştireceğini ve Türk Yıldızları Ekibi’nin prova yapacağını, 21 Ekim Pazar günü saat 15.00’tede Türk Yıldızları’nın muhteşem bir genel gösteri gerçekleştireceğini, herkesin erken saatten itibaren Ölüdeniz’de yerini almasını istedi. 5 gün boyunca gün batımında Ali İsmet Öztürk’ün pervaneli uçak akrobat gösterilerinin izleneceğini, Türk Hava Kurumu’nun kancalı sıcak hava balonu açacağını, para motor gösterisi gerçekleştireceklerini, hafif havacılık gösterileri içindeki kuş ve yarasa adam akrobatları ile dünyanın en önemli 60 akrobatının bu gösterilerde nefesleri keseceğini söyledi.

TÜRK YILDIZLARI NEFESLERİ KESECEK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000