18 Haziran 2009, Perşembe 12:05:35

Türk Yıldızları büyüleyecek

Uçakların ve pilotların hünerini göstereceği Airpower09 hava gösterileri 26-27 Haziran`da Avusturya`da yapılacak. Gösterilere Türk Yıldızları takımı da katılacak.
  • lutfen Turk Yildizlarinin websitesini modernize edin. Son derece amator yapilmis bir site olarak gorunuyor. Gosterisli bir websitesine ihtiyac oldugunu dusunuyorum. Saygilar.

Avusturya Silahlı Kuvvetleri organizatörlüğünde düzenlenen Airpower09 hava gösterileri bu yıl; Türkiye, Avusturya, Fransa, İsviçre, Hırvatistan Hava Kuvvetleri ve özel firmalara ait uçak ve helikopterlerin iştiraki ile 26-27 Haziran 2009 tarihleri arasında düzenlenecek.

Hava gösterileri Viyana`ya 198 kilometre mesafedeki, Steiermarkt eyaletine bağlı Zeltweg`de gerçekleştirilecek.

Gösteriye, Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi olan Türk Yıldızları da sekiz adet savaş uçağıyla katılacak. Türk Yıldızları, halen dünyada sekiz süpersonik uçak kullanan tek akrotim olma özelliğine sahip.

Halka açık olan hava gösterileri, bu tarihlerde, 09:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Giriş ücretsiz olup, izleyiciler saat 07:00`den itibaren giriş yapabilecekler. Hava gösterileri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.airpower.at, Türk Yıldızları ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise www.turkyildizlari.hvkk.mil.tr web adresinden ulaşmak mümkün.
 

Türk Yıldızları büyüleyecek

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
lutfen Turk Yildizlarinin websitesini modernize edin. Son derece amator yapilmis bir site olarak gorunuyor. Gosterisli bir websitesine ihtiyac oldugunu dusunuyorum. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000