13 Ağustos 2009, Perşembe 07:58:49

Türk Yıldızları Afyon semalarında

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları Zafer Haftası kutlama programı kapsamında gösteri yapmak üzere Afyon'a gelecek.
  • sizinle gurur duyuyoruz.
  • yazık devletin yakıtına yazık harcanan paralara...
  • 9 Eylül'de İzmir'de yapacağınız gösteriyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Gösteri 26 Ağustos 2009 Çarşamba günü saat 17:30- 18:30 arasında Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı’nda icra edilecek.

Söz konusu gösteri ile ilgili olarak Türk Yıldızları 3’ncü Ana Jet Üs 134’ncü Akrotim Filo Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türk Yıldızları Akrotim Filosu 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı Konya bünyesinde 7 Kasım 1992 tarihinde kurulmuş ve 11 Ocak 1993 tarihinde Türk Yıldızları Çağrı adını almıştır. NF-5 A/B tipi yüksek performanslı on iki 12 adet jet uçağından oluşan Türk Yıldızları gösterileri 8 uçak ile gerçekleştirmektedir. Halen dünyada süpersonik sesten hızlı jet uçakları ile akrobasi gösterileri yapan ender timlerden biridir. Amacı; yurt içinde ve yurt dışında Türk Hava Kuvvetlerini tanıtmak yurtdışında Türkiye Cumhuriyetini temsil etmek Hava Kuvvetlerinin disiplin ve etkinliğinin anlatılmasına katkıda bulunmak Türk halkının Hava Kuvvetlerine olan güven duygusunu pekiştirmek ve gençlerin havacılığa olan sevgisini artırmak olan Türk Yıldızları gösteri timinde 13 Subay 5 Astsubay görev yapmaktadır. Türk Yıldızları bugüne kadar yaptığı gösterileri başarı ile icra etmiş adından ve temsil ettiği Türkiye Cumhuriyetinden kendi bölgesinde ve dünyada barışın güvencesi durumunda olan Türk Hava Kuvvetlerinin etkinliğinden sıkça bahsettirmiştir.”

Türk Yıldızları Afyon semalarında

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sizinle gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazık devletin yakıtına yazık harcanan paralara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
9 Eylül'de İzmir'de yapacağınız gösteriyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000