16 Nisan 2011, Cumartesi 09:07:52

"PİLOTLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM"

Türk Hava Kuvvetleri'nin 100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen "F-16 SOLOTÜRK" törenine katılan Cumhurbaşkanı Gül, "Pilotlarımızla gurur duyuyorum" dedi.
  • hangi muamele diyen arkadaş. pilot olarak işe başlayıp sağlık probleminden dolayı uçamayacak duruma geldiğinde ve çaresiz kaldığında anlayabilirsin ancak.
  • sana da yediririm....!
  • bunlar ancak clear havada sola şarkı söylerler...sıkışınca vınnnn...o günleride gördük..kıbrıs,körfez daha unutulmadı...hadi sola şarkıya devam sanal kahramanlar :))
  • ingilizce level6, sınavlardaki not oralaması 92, pilotaja diyecek yok adam işsiz?!bu muamele ne?Senin devren kahraman, dünyanın parasını ve zamanını verip terleyen adam sıfır mı?Abeste iştigal adil olmamaktır.Taraflı olmak değil!
  • Lisans kaybı olduğunda başta THY olmak üzere şirketlerin pilotlarına nasıl yaklaştıklarına ve koruduklarına bakarak, devletin de bu özverili ve yıpranan pilotlarını mağdur etmemek için aynı değeri ve özeni gösterici kanun düzenlemelerini yapmaları gerekmez mi? Bir zamanlar gurur duyulan mağdur pilotlar olmasın.
  • Yere göğe sığdıramadığımız, cesaret ve kahramanlık timsali olarak kabul ettiğimiz bu pilotlarımız sağlık durumlarında uçmaya engel bir olumsuzluk olduğu andan itibaren gözden düşmekte, geçmiş özverileri ve yıpranmaları hiçe sayılmakta ve tatmin edici bir sistem bulunmamaktadır. Örneğin bu duruma düşen kahraman piltlarımıza aylık ortalama 15 lira yıpranma tazminatı reva görülmektedir. Bu abesle iştigaldir, haksızlıktır.
  • F16 kodları amerıkadaymıs bız anca gurultu cıkarırmısız pılot ne yapsın ucak mı yapsın anlamadım. bır ogrenmıssınız F16 kodu amerıkada bılmeden etmeden konusuyorsunuz.ellerınıze yuregınıze saglık aslanlarım
  • Sayin Solotürke cevap yazan Kiskandim A,arkadas Ben eminim senden büyügüm Bende, seninle gurur duydum.... Gözlerinden Öperim, Talat Almanya
  • Proje ilk önce 2001 yılı İzmir de 90 ncı yıl için tasarlanmış ama rafa kalkmıştı... Ellerinize sağlık... Bu arada ...Simple gibi GAZI olan kişiler anca GAZ çıkarma işini becerebiliyor galiba? Aşağılık duygusu ve komplekslerinden kurtulamamış, sadece NEGATİF düşünen kişiler...Yazık...
  • Kodlar bizim yazılımımız, ayrıca bu uçakda kod falanda gerekmez, neyse f 16 çok güzeldi, özledim o günleri.

Bugün Türk Hava Kuvvetleri'nin 100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen "F-16 SOLOTÜRK" törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, programa ilişkin twitter hesabından şu açıklamaları yaptı: 

"Türk Hava Kuvvetleri'nin 100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen "F-16 SOLOTÜRK" törenine katıldım."

"Çok büyük fiziki dayanıklılık gerektiren bu gösteri, doğrusunu söylemek gerekirse, göğsümü kabarttı."

"Pilotlarımızla gurur duyuyorum."

Gül, gösteriden kareleri de takipçileriyle paylaştı.

"PİLOTLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
hangi muamele diyen arkadaş. pilot olarak işe başlayıp sağlık probleminden dolayı uçamayacak duruma geldiğinde ve çaresiz kaldığında anlayabilirsin ancak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sana da yediririm....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunlar ancak clear havada sola şarkı söylerler...sıkışınca vınnnn...o günleride gördük..kıbrıs,körfez daha unutulmadı...hadi sola şarkıya devam sanal kahramanlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ingilizce level6, sınavlardaki not oralaması 92, pilotaja diyecek yok adam işsiz?!bu muamele ne?Senin devren kahraman, dünyanın parasını ve zamanını verip terleyen adam sıfır mı?Abeste iştigal adil olmamaktır.Taraflı olmak değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lisans kaybı olduğunda başta THY olmak üzere şirketlerin pilotlarına nasıl yaklaştıklarına ve koruduklarına bakarak, devletin de bu özverili ve yıpranan pilotlarını mağdur etmemek için aynı değeri ve özeni gösterici kanun düzenlemelerini yapmaları gerekmez mi? Bir zamanlar gurur duyulan mağdur pilotlar olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yere göğe sığdıramadığımız, cesaret ve kahramanlık timsali olarak kabul ettiğimiz bu pilotlarımız sağlık durumlarında uçmaya engel bir olumsuzluk olduğu andan itibaren gözden düşmekte, geçmiş özverileri ve yıpranmaları hiçe sayılmakta ve tatmin edici bir sistem bulunmamaktadır. Örneğin bu duruma düşen kahraman piltlarımıza aylık ortalama 15 lira yıpranma tazminatı reva görülmektedir. Bu abesle iştigaldir, haksızlıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
F16 kodları amerıkadaymıs bız anca gurultu cıkarırmısız pılot ne yapsın ucak mı yapsın anlamadım. bır ogrenmıssınız F16 kodu amerıkada bılmeden etmeden konusuyorsunuz.ellerınıze yuregınıze saglık aslanlarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin Solotürke cevap yazan Kiskandim A,arkadas Ben eminim senden büyügüm Bende, seninle gurur duydum.... Gözlerinden Öperim, Talat Almanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Proje ilk önce 2001 yılı İzmir de 90 ncı yıl için tasarlanmış ama rafa kalkmıştı... Ellerinize sağlık... Bu arada ...Simple gibi GAZI olan kişiler anca GAZ çıkarma işini becerebiliyor galiba? Aşağılık duygusu ve komplekslerinden kurtulamamış, sadece NEGATİF düşünen kişiler...Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kodlar bizim yazılımımız, ayrıca bu uçakda kod falanda gerekmez, neyse f 16 çok güzeldi, özledim o günleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000