28 Mart 2012, Çarşamba 19:41:32

MİLAS'A GELİYORLAR...

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları, gösteri için Milas’a geliyor...
  • Haberde eksiklik var. Türk Yıldızları(F-5 uçakları) ile Solo Türk (Tek F-16) ayrı gösteri timleri olup iki ayrı gösteri olarak yarımşar saatlik şov sunacaklar. Bilginize. Albay Kanbur
  • Tango1NeverDies başlığı ile yazan arkadaş,sen galiba Türk Yıldızlarını hiç takip etmiyorsun.Artık Türk Yıldızları'nda F-16 ile de gösteri yapılıyor.Adı da SOLO TÜRK.İstersen bilmeden konuşma.
  • L.n neye ulaşamayacaklar, adamlar fitneyle fesatla cumhuriyetin tüm değerlerini mevzuatta da işleyişte de yok etmiş, sen halen amacınıza ulaşamayacaksınız triplerindesiniz. Ben de sana sen öyle san diyorum. Uyanın bu saçma uykudan artık, geçmiş ola! Hava ordularının 100. yıl kuruluşunu sulandırmaya çalışan o zavallıya da "Beşiktaş çarşısı erkeğe küfreder, işte sen bu kadar zavallısın bilader" diyorum. (Editörüm yayınla şunu kırpmadan)
  • Bildiğim kadarıyla her gösteri mutlaka önemli bir faaliyet nedeniyle düzenlenir (Milli Bayram, Kurtuluş Günü, Anma Günü gibi...). Resmi açıklamada 100ncü yıl dolayısıyla gösteri yapılacağı bildirilmiyor. Olaya bir de bu yönde bakalım. Merak etmeyin, YILDIZLARIN KIRMIZI BEYAZ İMZASI ASLA SİLİNMEZ
  • Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nde F-16 yoktur. Bilginize...
  • sen yüce TÜRK ordusuna kurban ol terbiyesiz..100ncü yıl geçen seneydi diye polemik yaratacağına vatanına yararlı bir iş yapta belki faydan dokunur..sen ve senin gibiler klavyenize salyalar akıtarak amacınıza ulaşamayacaksınız !
  • Kardeşşş.... Bu yıldızlar klavyeden anlamaz,delikanlısın ya hani..? 100. yıl geçen seneydi üzerinden 365 gün geçti,Aslanlarım hala ayakta,hasetlik var sanırım??
  • Ne 100.ncü Yıl Kutlaması Kardeşim? O geçen sene idi. Unuttunuz herhalde. Bunun başka bir amacı olmalı....Umarım bulursunuz.
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları Milas ve Bodrum’da gösteri yapacak. Türk Hava Kuvvetlerinin 100. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında F-16 ve F-5 gösteri uçaklarından oluşan Türk Yıldızları ekibi 28 Nisan’da Bodrum’da, 29 Nisan Pazar günü Hava Meydan Komutanlığında halka açık gösteri sunacak.
 
Milas Hava Meydan Komutanı Hava Silah Sistem Albay Hasan Hüseyin Kanbur; "Türk Hava Kuvvetlerinin uçak ve pilotlarının performanslarını en uç seviyede sergileyecekleri gösterimize tüm Milas halkını davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

MİLAS'A GELİYORLAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Haberde eksiklik var. Türk Yıldızları(F-5 uçakları) ile Solo Türk (Tek F-16) ayrı gösteri timleri olup iki ayrı gösteri olarak yarımşar saatlik şov sunacaklar. Bilginize. Albay Kanbur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tango1NeverDies başlığı ile yazan arkadaş,sen galiba Türk Yıldızlarını hiç takip etmiyorsun.Artık Türk Yıldızları'nda F-16 ile de gösteri yapılıyor.Adı da SOLO TÜRK.İstersen bilmeden konuşma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
L.n neye ulaşamayacaklar, adamlar fitneyle fesatla cumhuriyetin tüm değerlerini mevzuatta da işleyişte de yok etmiş, sen halen amacınıza ulaşamayacaksınız triplerindesiniz. Ben de sana sen öyle san diyorum. Uyanın bu saçma uykudan artık, geçmiş ola! Hava ordularının 100. yıl kuruluşunu sulandırmaya çalışan o zavallıya da "Beşiktaş çarşısı erkeğe küfreder, işte sen bu kadar zavallısın bilader" diyorum. (Editörüm yayınla şunu kırpmadan)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bildiğim kadarıyla her gösteri mutlaka önemli bir faaliyet nedeniyle düzenlenir (Milli Bayram, Kurtuluş Günü, Anma Günü gibi...). Resmi açıklamada 100ncü yıl dolayısıyla gösteri yapılacağı bildirilmiyor. Olaya bir de bu yönde bakalım. Merak etmeyin, YILDIZLARIN KIRMIZI BEYAZ İMZASI ASLA SİLİNMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nde F-16 yoktur. Bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen yüce TÜRK ordusuna kurban ol terbiyesiz..100ncü yıl geçen seneydi diye polemik yaratacağına vatanına yararlı bir iş yapta belki faydan dokunur..sen ve senin gibiler klavyenize salyalar akıtarak amacınıza ulaşamayacaksınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kardeşşş.... Bu yıldızlar klavyeden anlamaz,delikanlısın ya hani..? 100. yıl geçen seneydi üzerinden 365 gün geçti,Aslanlarım hala ayakta,hasetlik var sanırım??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne 100.ncü Yıl Kutlaması Kardeşim? O geçen sene idi. Unuttunuz herhalde. Bunun başka bir amacı olmalı....Umarım bulursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000