08 Ekim 2012, Pazartesi 08:40:24

İZLEYENLERİ MEST ETTİLER

Gaziantep’te Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi “Türk Yıldızları” tarafından gerçekleştirilen gösteri uçuşu izleyenleri büyüledi.
  • renk körü müsünüz arkadaşlar ışıkla alakalı bir şey azcık araştırmacı olun ya.Türk yıldızların sitesine girip bir boyamaya bakın o açıdan gri renk açık yeşilimsi gibi bir görüntüyü vermiş sizin deyiminizle ki; nasıl yeşile benzettiniz hayret! göz doktoruna gidiniz
  • hakkaten altı güzelde üstü yeşil yeriine kırmızı olmalıydı cok alakasız olmuş
  • Yeşil bir sebebi olmalı illa.. Mantıklı bir açıklması vardır. Buarada Fotoğraf makinasının sensörüne toz gelmiş :)
  • Yeşil ne alaka? Hiç güzel olmamış ama alttan kırmızı- beyaz süper duruyor.
  • Yahu kardeşim,şu uçakların renkleriyle oynamayı bırakın artık.Kırmızı-beyaz güzeldi,bu yeşil renk de neyin nesi?
  • Yeni desenleri çok hoş.

Türk Silahlı Kuvvetleri koordinatörlüğünde, Gaziantep Sanayi Odası'nın desteğiyle 'TSK 4. Malzeme Yerlileştirme Sergisi’ kapsamında Orta Doğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen gösteri uçuşuna, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi "Türk Yıldızları" gösteri öncesinde ilk olarak vatandaşları selamlama uçuşu gerçekleştirdi.

Dünyaca üne sahip olan ‘Türk Yıldızları’ dünyada sekiz süpersonik uçakla gösteri yapan tek takım olarak gösteriliyor. Saatte yaklaşık 900 ile bin 200 kilometre hızla hareket eden Türk Yıldızları, seyir ve estetiği bir arada sunarak adrenalini yükselten hareketlerle Gazianteplilere büyük coşku ve unutulmaz bir gün yaşattı. Birbirinden şık akrobasi hareketlerle adeta nefes kesen yıldızlar, şehitlerimiz için de gökyüzüne kalp çizdi. Yoğun ilgiyle karşılaşan gösteride özellikle çocukların meraklı bakışları dikkatlerden kaçmadı. Gösterileri ilgiyle izlediklerini söyleyen çocuklar, gösterilerde gerçekleştirilen akrobasi hareketlerinin muhteşem olduğunu ifade etti.

Gösteriler sırasında tüylerinin ürperdiğini dile getiren vatandaşlar ise, ‘Türk Yıldızları’nı kutlarken, emeği geçenlere de teşekkür etti.

İZLEYENLERİ MEST ETTİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
renk körü müsünüz arkadaşlar ışıkla alakalı bir şey azcık araştırmacı olun ya.Türk yıldızların sitesine girip bir boyamaya bakın o açıdan gri renk açık yeşilimsi gibi bir görüntüyü vermiş sizin deyiminizle ki; nasıl yeşile benzettiniz hayret! göz doktoruna gidiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bencede ~ 12 yıl önce
hakkaten altı güzelde üstü yeşil yeriine kırmızı olmalıydı cok alakasız olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri ~ 12 yıl önce
Yeşil bir sebebi olmalı illa.. Mantıklı bir açıklması vardır. Buarada Fotoğraf makinasının sensörüne toz gelmiş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TO ~ 12 yıl önce
Yeşil ne alaka? Hiç güzel olmamış ama alttan kırmızı- beyaz süper duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yahu kardeşim,şu uçakların renkleriyle oynamayı bırakın artık.Kırmızı-beyaz güzeldi,bu yeşil renk de neyin nesi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 12 yıl önce
Yeni desenleri çok hoş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000