18 Nisan 2012, Çarşamba 13:28:36

FIRTINA TÜRK YILDIZLARINI DA VURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Yıldızları gösterisi, çıkan fırtına nedeniyle iptal edildi
  • Bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı, O bizim kavuşmalarımıza yarim, mahşere kaldı. Mapushanede yata yata yanlarım çürüdü Pencereden baka baka yarim ela gözler süzüldü.
  • Niye 23 Nisan kutlamasını 18 Nisan da yapıyorsunuz acaba?
  • 23 Nisan'a daha 5 gun var.Bu iptal kararı neden şimdiden belirleniyor? Yarını belli olmayan ülkemizin meteorolojisinde 5 gün sonrasını nasıl karar verebiliyoruz?
Bu yıl Konya'da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Yıldızları'nın yapacağı gösteri çıkan fırtına nedeniyle iptal edildi.

Etkinlikler kapsamında Konya Havaalanı'nda düzenlenen Türk Yıldızları gösterisi için, 40 ülkeden Konya'ya gelen çocuklar ile çok sayıda ilköğretim okulu öğrencisi minibüslerle aprona getirildi. Türk Yıldızları'nın gösterisini izlemek için apronda bekleyen çocuklar ve töreni izlemeye gelen vatandaşlar, hızını giderek artıran fırtına nedeniyle zaman zaman yürümekte bile zorlandı.

Fırtınanın dinmemesi üzerine yetkililer, gösterinin iptal edildiğini ancak uçakların pistten seyircilerin bulunduğu alana geleceğini duyurdu. Gösteri uçaklarının aprona gelmesinin ardından çocuklar uçakları inceleyerek pilotlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocuklarla sohbet edip onların yönelttikleri soruları yanıtlayan pilotlar, ''Bugün burada çocuklarımız için uçmak isterdik ancak olumsuz hava şartları nedeniyle uçamadık. Çocuklar için en kısa zamanda bu gösteriyi yapmak istiyoruz'' dedi.
FIRTINA TÜRK YILDIZLARINI DA VURDU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı, O bizim kavuşmalarımıza yarim, mahşere kaldı. Mapushanede yata yata yanlarım çürüdü Pencereden baka baka yarim ela gözler süzüldü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Niye 23 Nisan kutlamasını 18 Nisan da yapıyorsunuz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
23 Nisan'a daha 5 gun var.Bu iptal kararı neden şimdiden belirleniyor? Yarını belli olmayan ülkemizin meteorolojisinde 5 gün sonrasını nasıl karar verebiliyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000