28 Ağustos 2011, Pazar 08:10:39

BU KEZ ORADAYDILAR...

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi 'Türk Yıldızları Afyonkarahisar semalarında nefes kesen bir gösteri yaptı...
  • ne diyon sen yaaaa..açıklada görelim
  • Gerçekleri yazdım, editörden geçmedi herhalde müdür yardımcım. Hani "şef oldu yürüyüşü değişti" tipim. Malesef sanal değil gerçeksin, bu gerçeği de açıklatma bana. Beyincik de mi yok bilader, atıp tutuyorsun. Birilerin yanlış yerini yalayarak öğrendiğin İngilizcenin bir deyimi vardır. "Kristal evde oturanlar, komşusunun bahçesine taş atmamalıdırlar" diye. Acı görmemişsin.
  • ne oldu gerçekler acıtıyor değil mi :))
  • eeehh işte bende onu diyorum..demekki o zamanda işbilmezler varki vatan evlatlarının canına mal olmuşlar...bak şimdi iş bilmezler içeride iş öğrenip kafa dinilyorlar demiii..allah kurtarsın mı desem :))
  • Böyle nankör bir millet daha görülmemiştir. "Kendi gemisini bombalayan" diyor.. Cahilsin, bari biraz oku.. Donanma'ya kaç kere soruluyor "burada geminiz var mı?" diye. Adamlar ısrarla "yok" deyince, rum gemisi diye batırılıyor o gemi.
  • merak etmeyin kandilde gösteri yapanda var . türk yıldızları bizim için bir simge olmazsa olmaz.
  • Ucak gormemıs kırsal kesımden gel cep delik sonra Hava harbe git milletin parasıyla pilot ol egon tavan yapsın ıngılızcen yerlerde surunsun sonra burada klavye basında racon kes Sen o abılerınden bıraz ders alda kendını dısarıda gorme sonra bızden tavsıye oyle devrem mevremde hıkaye adamı yerler cok gorduk omurgasızları eller bırbırıne baglı ceketlerı ılıklı cv bırakırken yaprak dokumu bır yerde basladı sanada bulasmadan sus erdem sahıbı olmayı dene bence sıra sanada gelebılır.Veritas / /
  • tabi tabi kıbrıs barış harekatı,körfez krizi,sınır ötesi harekatlar,kandil macerası hepsinde de ne kadarda başarılı olduğunuzu,kendi gemimizi bile batırlığınızı göğsümüz kabara kabara seyretmiştik...masal anlatma artık herkes neyin ne kadar doğru olduğunu çok iyi biliyor...ben o dağları çok iyi bilirim sen afyondan kafanı çıkart bakayım bir kere
  • Bu jetlerde görev yapmayanlar (yapamayanlar) bu gençlerin yaptığını anlayamaz. Dağlarda gezerken tepemizdeki jetlerin sesi daima bize güven verirdi. Afyon'da da seslerini duyunca gözlerimiz tekrar tekrar doldu. Biz onları taklalar atarken değil, gerçek işlerini yaparken de gördük, çok daha heyecan, güven ve gurur vericiydi. Sıkıyorsa söylediğim dağlara git de asıl gösteriyi seyret. Hayat uçak uçurma oparetörlüğünden ibaret değildir.
  • sen merak etme ben başka yerde doldurdum.. sizin gibi devleti sömürmüyorum..işime bakıyorum..sizde oturun yabancı kaptan abilernizden birşeyler öğreninde 2 gün sonra kendinizi kapı önünde bulmayın :))
Zafer Haftası kutlamaları nedeni ile Hava Meydan Komutanlığı'nda yapılan gösteriler, Afyonkarahisarlılar tarafından oldukça ilgi gördü. 7'den 77'ye herkesin ilgiyle izlediği gösteriler bol bol alkış aldı. Türk Yıldızları'nın gösterisi zaman zaman izleyenleri heyecanlandırdı. Timler saatler öncesinden yaptıkları hazırlıkların ardından teker teker piste çıktı. Pist başında uçuş öncesi son hazırlıkları gözden geçirildikten uçuş startı verildi. Havada yapılan bir birinden ilginç gösteriler yaklaşık yarım saat sürdü.

Gösterileri çok sayıda vatandaş izledi. 
 
Türk Yıldızları Akrotim Filosu 3'ncü Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesinde 1922 yılında kuruldu. 8 uçakla gerçekleştirilen ve halen dünyada spersonik(sesten hızlı) jet uçakları ile akrobasi göterileri yapan tek akrotim.
BU KEZ ORADAYDILAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
ne diyon sen yaaaa..açıklada görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçekleri yazdım, editörden geçmedi herhalde müdür yardımcım. Hani "şef oldu yürüyüşü değişti" tipim. Malesef sanal değil gerçeksin, bu gerçeği de açıklatma bana. Beyincik de mi yok bilader, atıp tutuyorsun. Birilerin yanlış yerini yalayarak öğrendiğin İngilizcenin bir deyimi vardır. "Kristal evde oturanlar, komşusunun bahçesine taş atmamalıdırlar" diye. Acı görmemişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne oldu gerçekler acıtıyor değil mi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eeehh işte bende onu diyorum..demekki o zamanda işbilmezler varki vatan evlatlarının canına mal olmuşlar...bak şimdi iş bilmezler içeride iş öğrenip kafa dinilyorlar demiii..allah kurtarsın mı desem :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle nankör bir millet daha görülmemiştir. "Kendi gemisini bombalayan" diyor.. Cahilsin, bari biraz oku.. Donanma'ya kaç kere soruluyor "burada geminiz var mı?" diye. Adamlar ısrarla "yok" deyince, rum gemisi diye batırılıyor o gemi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
merak etmeyin kandilde gösteri yapanda var . türk yıldızları bizim için bir simge olmazsa olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucak gormemıs kırsal kesımden gel cep delik sonra Hava harbe git milletin parasıyla pilot ol egon tavan yapsın ıngılızcen yerlerde surunsun sonra burada klavye basında racon kes Sen o abılerınden bıraz ders alda kendını dısarıda gorme sonra bızden tavsıye oyle devrem mevremde hıkaye adamı yerler cok gorduk omurgasızları eller bırbırıne baglı ceketlerı ılıklı cv bırakırken yaprak dokumu bır yerde basladı sanada bulasmadan sus erdem sahıbı olmayı dene bence sıra sanada gelebılır.Veritas / /

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tabi tabi kıbrıs barış harekatı,körfez krizi,sınır ötesi harekatlar,kandil macerası hepsinde de ne kadarda başarılı olduğunuzu,kendi gemimizi bile batırlığınızı göğsümüz kabara kabara seyretmiştik...masal anlatma artık herkes neyin ne kadar doğru olduğunu çok iyi biliyor...ben o dağları çok iyi bilirim sen afyondan kafanı çıkart bakayım bir kere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu jetlerde görev yapmayanlar (yapamayanlar) bu gençlerin yaptığını anlayamaz. Dağlarda gezerken tepemizdeki jetlerin sesi daima bize güven verirdi. Afyon'da da seslerini duyunca gözlerimiz tekrar tekrar doldu. Biz onları taklalar atarken değil, gerçek işlerini yaparken de gördük, çok daha heyecan, güven ve gurur vericiydi. Sıkıyorsa söylediğim dağlara git de asıl gösteriyi seyret. Hayat uçak uçurma oparetörlüğünden ibaret değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen merak etme ben başka yerde doldurdum.. sizin gibi devleti sömürmüyorum..işime bakıyorum..sizde oturun yabancı kaptan abilernizden birşeyler öğreninde 2 gün sonra kendinizi kapı önünde bulmayın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000