27 Haziran 2009, Cumartesi 15:30:24

Bu kez de Avusturya'yı büyülediler

Avusturya Hava Kuvvetleri’nin davetlisi olarak Air Power havacılık gösterisine katılan Türk Yıldızları, yaptıkları akrobasi gösterisi ile seyircileri büyüledi...
  • Avusturyayi cidden her zamanki gibi büyülediler, ama malesef Sehhhrrr Schönnn, Wunderbaaarrr, Schauen Sie nach Links etc. sekline sürekli konusan mikrofondakiyle herkes de dalga gecti.. ileride showu gereksiz konusup batirmayacak insanlari duymak istiyoruz! Türk Yildizlari Airpower`daki en iyi takimdi, cok gurur duyduk!
  • Süper bi gösteriydi...Helal Olsun
  • atıyorsunuz gibime geliyor...bende orada gösterileri izledim...lütfen gerçekçi olun...fena sayılmazdı gösteri.....hiç seyretmeyenler için dediginiz gibi olabilir
  • hey bre aslanlar be...

Güney Avusturya’da Zeltweg şehrinde beş yılda bir düzenlenen gösteriler, yaklaşık 100 bin seyirci tarafından heyecanla izlendi. Türk Hava Kuvvetleri’ni temsilen organizasyona katılan Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi, kırmızı-beyaz renklere boyalı NF-5 uçakları ile yarım saatlik gösteri yaptı.

Türk Yıldızları’nın, sekiz adet ses hızında uçabilen süpersonik savaş uçağıyla yaptığı gösteriyi nefeslerini tutarak izleyen seyirciler, Türk pilotlarını coşkuyla alkışladı.

Toplam 32 hava kuvvetine ait akrobasi ekipleri, savaş uçakları ve helikopterlerinin yanı sıra tarihi uçakların da sergilendiği Air Power, yarın yapılacak final uçuşlarıyla  sona erecek. Organizasyon, Avrupa’daki en büyük uçuş gösterileri arasında ilk beşte yer alıyor.

Hürriyet

Bu kez de Avusturya'yı büyülediler

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Avusturyayi cidden her zamanki gibi büyülediler, ama malesef Sehhhrrr Schönnn, Wunderbaaarrr, Schauen Sie nach Links etc. sekline sürekli konusan mikrofondakiyle herkes de dalga gecti.. ileride showu gereksiz konusup batirmayacak insanlari duymak istiyoruz! Türk Yildizlari Airpower`daki en iyi takimdi, cok gurur duyduk!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Süper bi gösteriydi...Helal Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
atıyorsunuz gibime geliyor...bende orada gösterileri izledim...lütfen gerçekçi olun...fena sayılmazdı gösteri.....hiç seyretmeyenler için dediginiz gibi olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hey bre aslanlar be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000