22 Şubat 2012, Çarşamba 15:30:51

'BAYRAĞI DEVRETME ZAMANIDIR'

Solotürk'ün birinci gösteri pilotu Binbaşı Murat Keleş bıraktığını açıkladı...
  • Öncelikle genelleme yaparak hata ettim dusünceme katilmayanlardan ozür dilerim . Ben ve tanidigim sivil kökenli arkadaslarim ifadesi daha uygun olacak gibi. Lakin yandaşmisin diyen arkadasi anlayamadim. Malum yandas kelimesi günumüzde cikar amacli kullanilan bir soz. Ben vatan ve havacilik aşkı derken neden cikar saglamis olabilirim ki. Camiamizda asker sivil kavgasi yoktur. Ortak bir amac icin bir araya gelmiş bu ise gönül vermis bir ekibiz. Ben sivilim ama hocalarim asker emeklisi. Ben bildiklerimi onlardan ögrenip sonra askerler soyle kötü böyle kotü diyemem. Her toplulukta kötü örnekler cikabilir ama bunlarla geneli karalamak olsa olsa insafsizliktir. Saygilarimla Yaşasin vatan ve havacılık yandasligi:)))
  • bunlar son çırpınışlar...şapka düştü kel göründü ne dersin :))
  • ne insanlar gördüm üstünde elbise yok,ne elbiseler gördüm içinde inan yok...sen anladın onu :))
  • Ortam çocugu oldugun belli birde amerikalı ve ingilizleri beğenen varmış zenciler diye beğeniyodur kesin
  • Koçum benim. Yolun açık olsun. Tarih yazdın. Türk Hava Kuvvetlerindeki emeklerini yakından biliyorum. Eminim sivil havacılıkta da büyük hizmetlerde bulunacaksın. Orada da düzeltilecek ve geliştirilecek çok konu var. Hayırlı olsun.
  • Keleş Binbaşım, İzmir 100. yıl hava gösterilerinde ki uçuşunda görüşmeler tüm izleyiciler tarafından duyuluyordu. VATAN SAĞOLSUN anonsundan sonra insanların gözlerinden akan yaşlar her şeye değerdi. Gönlüne, yüreğine sağlık. Ben hala araba anahtarımı SOLOTÜRK anahtarlığında taşıyorum...
  • kimin ahlaksız olduğu ortada...silivriye bir iki..hadi kalkıyoorrrrr
  • herkes solotürk olamaz , olana da saygı duymalı..bu adam gösteri yaparken - türk pilotunun ne olduğunu dünyaya gösterirken kıskananlar , şimdi hasetlerinden ağzından çıkanları duymuyorlar.. bu insanlar tespit edilip , (eğer pilotsa acilen ) ruhsal tedavi görmeli..
  • ne oldu doğruları azınca bakıyorum vitesten atmışsın...sen gazla mı çalışıyorsun merak ediyorum....ortam çocuğu diye senin gibi gazla çalışanlara denir....harbiden zavallısınız acıdım sen ve senin gibilere :))
  • murat keles binbasim bende bir pilot olarak sana bundan sonraki yasantinda ve ucus hayatinda basarilar diliyor, su ana kadar yaptiklarin icin tesekkur ediyorum.. biliyorum okuyorsun burayi o yuzden burada sana Airline a kacma zamani geldi diyerek aklinca dalga gecen densize bir cift lafim var.. ''ortam cocugu''
Gösteri uçuşlarında Türkiye'nin önemli temsilcisi Solotürk'ün 15 kişilik ekibinden birinci gösteri pilotu Binbaşı Murat Keleş, Solotürk'ü bıraktığını açıkladı.

Murat Keleş Solotürk'teki görevini Yüzbaşı Fatih Batmaz'a teslim ettiğini ifade etti. Keleş; 'Solotürk gösteri pilotu olarak geçen bir yılın ardından göğüslediğim bayrağın Yzb. Fatih Batmaz’a devir zamanıdır' ifadeleriyle bıraktığını duyurdu.

Bu yolda kendisine destek olan herkese teşekkür ederek açıklamasını yayınlayan Binbaşı Keleş, başta eşi Vildan Keleş olmak üzere 'her zaman arkamda olan aileme, benim bu günlere gelmeme vesile olmuş, üzerimde emeği olan tüm öğretmenlerime, 10 yıllık özlemim F-16 Solo gösteri fikrini ilk paylaştığım ve desteklerini aldığım Erdal Ateş ve Özsev Erkal’a, fikrin gelişmesinde benimle tecrübelerini paylaşan Evren Ayna’ya ve tüm Türk Yıldızları ekibine, fikre inanan, sahip çıkan ve her türlü desteği veren sayın 3. Üs komutanımıza, bu işi yapabileceğimize inanan ve F-16 solo gösteri ekibinin kurulması kararını veren Hava Kuvvetleri Komutanımız (E) Org. Hasan Aksay'a telekkür ediyorum' dedi.

Gösteri pilotluğunda kendisine inandığını ve güvendiğini belirttiği kuvvet komutanlarının yanısıra genel sekreterlik, Üs Komutanlıklarının yanısıra tüm müdürlüklere de ayrıca teşekkür etti.

Beraber görev yaptığı arkadaşlarını da unutmayan Murat Keleş, medya desteği için de ayrıca şükranlarını sundu.

'Solotürk'ün kuruluşundaki coşkunun daim olması ümidiyle' diyerek vedasını noktalayan deneyimli pilot Keleş, bayrağı Yüzbaşı Fatih Batmaz'a teslim etti.
'BAYRAĞI DEVRETME ZAMANIDIR'

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle genelleme yaparak hata ettim dusünceme katilmayanlardan ozür dilerim . Ben ve tanidigim sivil kökenli arkadaslarim ifadesi daha uygun olacak gibi. Lakin yandaşmisin diyen arkadasi anlayamadim. Malum yandas kelimesi günumüzde cikar amacli kullanilan bir soz. Ben vatan ve havacilik aşkı derken neden cikar saglamis olabilirim ki. Camiamizda asker sivil kavgasi yoktur. Ortak bir amac icin bir araya gelmiş bu ise gönül vermis bir ekibiz. Ben sivilim ama hocalarim asker emeklisi. Ben bildiklerimi onlardan ögrenip sonra askerler soyle kötü böyle kotü diyemem. Her toplulukta kötü örnekler cikabilir ama bunlarla geneli karalamak olsa olsa insafsizliktir. Saygilarimla Yaşasin vatan ve havacılık yandasligi:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bunlar son çırpınışlar...şapka düştü kel göründü ne dersin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne insanlar gördüm üstünde elbise yok,ne elbiseler gördüm içinde inan yok...sen anladın onu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ortam çocugu oldugun belli birde amerikalı ve ingilizleri beğenen varmış zenciler diye beğeniyodur kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Koçum benim. Yolun açık olsun. Tarih yazdın. Türk Hava Kuvvetlerindeki emeklerini yakından biliyorum. Eminim sivil havacılıkta da büyük hizmetlerde bulunacaksın. Orada da düzeltilecek ve geliştirilecek çok konu var. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Keleş Binbaşım, İzmir 100. yıl hava gösterilerinde ki uçuşunda görüşmeler tüm izleyiciler tarafından duyuluyordu. VATAN SAĞOLSUN anonsundan sonra insanların gözlerinden akan yaşlar her şeye değerdi. Gönlüne, yüreğine sağlık. Ben hala araba anahtarımı SOLOTÜRK anahtarlığında taşıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kimin ahlaksız olduğu ortada...silivriye bir iki..hadi kalkıyoorrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herkes solotürk olamaz , olana da saygı duymalı..bu adam gösteri yaparken - türk pilotunun ne olduğunu dünyaya gösterirken kıskananlar , şimdi hasetlerinden ağzından çıkanları duymuyorlar.. bu insanlar tespit edilip , (eğer pilotsa acilen ) ruhsal tedavi görmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne oldu doğruları azınca bakıyorum vitesten atmışsın...sen gazla mı çalışıyorsun merak ediyorum....ortam çocuğu diye senin gibi gazla çalışanlara denir....harbiden zavallısınız acıdım sen ve senin gibilere :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
murat keles binbasim bende bir pilot olarak sana bundan sonraki yasantinda ve ucus hayatinda basarilar diliyor, su ana kadar yaptiklarin icin tesekkur ediyorum.. biliyorum okuyorsun burayi o yuzden burada sana Airline a kacma zamani geldi diyerek aklinca dalga gecen densize bir cift lafim var.. ''ortam cocugu''

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000