13 Ocak 2016, Çarşamba 11:20:46

THK’da ödenmeyen maaş toplu istifa getirdi

Türk Hava Kurumu’nda ödenmeyen maaşlar yüzünden birçok çalışan istifa etti. Yangın uçakları pilotlarından teknisyenlere bir çok isim kurumla yollarını ayırdı. İşte son istifa listesi…
  • Çalışanlar ellerindeki leri avuclarindakileri tüketti.içeriye bile girdiler.muatap yok.faturaları ödemeyi bırakın artık evlerine 1 ekmek bile alamıyorlar.1 yılı aşkın bir süredir evlerinde huzur yok.verilen emellerin karşılığı bumu.başa elenler çözüm bulmaya değil ben nekadar.çalarım ne kazanırım deye bakıyor.sonuç delik dahada büyüyor.ne olur bir çözüm.çözüm illaki intihar mi.pskolasilerimiz berbat.yeter artık.
  • İşi bilenler işi bıraktı yerlerine kimler geldiyse.işler dahada aksadı.kurum bu sekildemi durumunu düzeltecek.yazık.saymanların aldıkları maaş askeri ucretle eşdeğer..ama onlar bile verilmiyor.1 yılıdır insanların psikolojisiyle oynuyolar.ayıp.
  • Bende bu kurumun bir calisaniyim dilime çok küfür geliyor ama söyleyemiyorum çünkü ben onlar kadar şerefsiz haysiyetsiz değilim onlar bizi herkesin yanında derneğimiz haysiyetimiz iki paralık oldu ve baştaki köpekler hiç birşey yapmıyor bir seneyi geçti açıklama yok icraat yok yazık ya perişan olduk allahiniz Yok sizin
  • Vakıf kısmı maaşlarını çatır çatır alıyor üvey evlat dernek için maaş hak getire.
  • maaşlar ödendimi acaba son durum nedir
  • Yazık ettiniz bu kuruma.İçine sı.tınız bu güzide kuruluşun.Bu alt yapı ve halk desteğiyle NASA'dan bile büyük olurdu.Basiretsiz yöneticiler sayesinde oldu bunlar.Bizlerde seyrettik şimdide birbirimize sallıyoruz.Paraşütçü pilota, pilot modelciye ,modelci saymana, sayman teknisyene ,teknisyen müdürüne.Kısır döngü kimse çare üretmiyor.Bekliyoruz yeni seçilenlere birşeyler yaparlarmı diye.Farelerde gemiyi terk etmeye başlamış.Vefa zaten semt ismi.Ama hala umudumuz bitmedi çünkü seviyoruz bu Ata yadigarı mübarek kurumu.
  • Mangal gibi yuregi getirde 4 sis ciger cekelim karnim acikti. Ya sen ne mangalindan bahsediyon paresutcu Hoca ya, ufleyince kul birakmiyorsun. adam kayirmacayi niye yaptiniz? iddaalar dogrumi? sen oraya nasıl gırdın? bu adamin kuyruk acisi oldugunu nereden biliyorsun? kuyruguna senmi bastin? - angarali
  • Çikolata Kekim Bu Alemde Tekim :)
  • HALLEDERİZ KADİR'E atfen Saymanların SGK'sı Ağustos diğer personelin SGK'sı Eylül ayından itibaren yatırılmıyor.Kurumda sadece uçak teknisyenleri çalışmıyor. Lojistik, İnşaat, Destek Hizmetleri personelleri de var millet evine ekmek götüremiyor. Sen bol keseden atmaya devam et. Millet karısının kolundaki bilezikleri satmaya başladı artık . Sana göre davulun sesi uzaktan hoş geliyor. (OĞLUM KURUMDA ÇALIŞIYOR)
  • Aydoğan Koç günay k.oğlu nasıl gidiyor işler.

Türk Hava Kurumu’nda ödenmeyen maaşlar yüzünden birçok çalışan istifa etti. Yangın uçakları pilotlarından teknisyenlere bir çok isim kurumla yollarını ayırdı.

Türk Hava Kurumu’nda uzun süredir devam eden ekonomik kriz istifa furyasını da beraberinde getirdi. İki aydır maaş alamayan bir çok çalışan istifasını sundu. THK yönetimi kuruma kaynak bulabilmek için çaba gösterirken maaş konusunda herhangi bir adım atılamadı. Maaşlar ödenemediği için bazı çalışanlar istifa ederek farklı şirketlere geçti. Krizin devam etmesi halinde istifaların da süreceği kaydedildi.

İşte maaşlar ödenmediği için kurumla yollarını ayıran o isimler:

1- HAKAN ZENGİN, BALON PİLOTU

2- GÖKHAN UÇAROĞLU, BALON PİLOTU

3- BAYEZID YILDIRIM, YELKENKANAT/MICROLIGHT PİLOTU

4- TAYFUN KARATAŞ, YELKENKANAT/MICROLIGHT PİLOTU

5- GÜNAY CİYAVUL, C-208/M-18/C-206 PİLOTU

6- BÜLENT KARADAĞ,  ÜS BAKIM MÜDÜRÜ

7- SALİH UNUK, CL-215 HAT BAKIM MÜDÜRÜ

8- PINAR ASLIM, TEKNİK KALİTE MÜDÜRÜ

9- CAN ÖZGİRESUN, MÜHENDİSLİK MÜDÜRÜ

10- ERDEM ERCÖMERT, TEKNİK KALİTE MÜDÜR YARDIMCISI

11- HAKAN SERMİ, THK TEKNİK MÜHENDİSİ

12- MUZAFFER TUTAL, BAKIM TEKNİSYENİ

13- ŞÜKRÜ BİLGİN, BAKIM TEKNİSYENİ

14- İLHAN ÖZTÜRK, BAKIM TEKNİSYENİ

15- VOLKAN ALPER AYTEN, CL-215 YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI KAPTAN PİLOTU

16- AHMET ÜNÜGÜR, CL-215 YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI KAPTAN PİLOTU

17- TARIK GÖKDEMİR, CL-215 YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI KAPTAN PİLOTU

18- HÜSEYİN ÇABUK, CL-215 YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI PİLOTU

19- İLYAS KINACI, CL-215 YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI PİLOTU

20- GÖKHAN AKTAŞ, CL-215 YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI  PİLOTU

21- ALİ ŞENGÜL, CL-215 YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI PİLOTU

22- ÖZHAN ÇINAR, THK UÇUŞ OKULU PİLOTU/UÇUŞ ÖĞRETMENİ

23- AYDIN CABBAR, THK UÇUŞ OKULU PİLOTU/UÇUŞ ÖĞRETMENİ

24- FERDİ TOMBUL, THK UÇUŞ OKULU PİLOTU/UÇUŞ ÖĞRETMENİ

25- AHMET AS, THK UÇUŞ OKULU PİLOTU/UÇUŞ ÖĞRETMENİ

26- ARDA AKSU, PLANÖR OKULU ÖĞRETMEN ADAYI

27- ŞEMSETTİN ÇİFTÇİ, MODEL UÇAK ÖĞRETMENİ/MODEL UÇAK SATIŞ SORUMLUSU

28- MURAT ÇIRABACAK, THK GENEL BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER MEMURU

29- HAYDAR KURUM, THK GENEL BAŞKANLIĞI ŞOFÖR

30- ERDAL OKUDUCU, THK GENEL BAŞKANLIĞI ŞOFÖR

31- HAKAN YILMAZ, MODEL UÇAK YOLLAMA PERSONELİ

32- ÜNAL GÖKIRMAK, MODEL UÇAK YOLLAMA PERSONELİ

33- OSMAN KAYA, THK GENEL BAŞKANLIĞI HESAP SORUMLUSU

34- AYŞE BULUR BOZAR, THK BAKIM İKMAL ŞEFİ

35- BİLGE SİNOPLU, THK HAVACILIK EĞİTİM PERSONELİ

©AirportHaber

THK’da ödenmeyen maaş toplu istifa getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (180)

Kafayı yedim ~ 7 yıl önce
Çalışanlar ellerindeki leri avuclarindakileri tüketti.içeriye bile girdiler.muatap yok.faturaları ödemeyi bırakın artık evlerine 1 ekmek bile alamıyorlar.1 yılı aşkın bir süredir evlerinde huzur yok.verilen emellerin karşılığı bumu.başa elenler çözüm bulmaya değil ben nekadar.çalarım ne kazanırım deye bakıyor.sonuç delik dahada büyüyor.ne olur bir çözüm.çözüm illaki intihar mi.pskolasilerimiz berbat.yeter artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Robot ~ 7 yıl önce
İşi bilenler işi bıraktı yerlerine kimler geldiyse.işler dahada aksadı.kurum bu sekildemi durumunu düzeltecek.yazık.saymanların aldıkları maaş askeri ucretle eşdeğer..ama onlar bile verilmiyor.1 yılıdır insanların psikolojisiyle oynuyolar.ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çaresiz ~ 7 yıl önce
Bende bu kurumun bir calisaniyim dilime çok küfür geliyor ama söyleyemiyorum çünkü ben onlar kadar şerefsiz haysiyetsiz değilim onlar bizi herkesin yanında derneğimiz haysiyetimiz iki paralık oldu ve baştaki köpekler hiç birşey yapmıyor bir seneyi geçti açıklama yok icraat yok yazık ya perişan olduk allahiniz Yok sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dante78 ~ 7 yıl önce
Vakıf kısmı maaşlarını çatır çatır alıyor üvey evlat dernek için maaş hak getire.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sas ~ 8 yıl önce
maaşlar ödendimi acaba son durum nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORGENCI ~ 8 yıl önce
kursiyerlerden zengin cocuklarini kayiran kadin hoca dan sikayetciyim. o kadin ogretmen fakir ogrencilerini magdur ediyor. nefret ediyorum o kadin hocadan, hic sevmiyorum onu, o kadin egitmenin artik orada durmasini istemiyorum artik
fare düşmanı ~ 8 yıl önce
Yazık ettiniz bu kuruma.İçine sı.tınız bu güzide kuruluşun.Bu alt yapı ve halk desteğiyle NASA'dan bile büyük olurdu.Basiretsiz yöneticiler sayesinde oldu bunlar.Bizlerde seyrettik şimdide birbirimize sallıyoruz.Paraşütçü pilota, pilot modelciye ,modelci saymana, sayman teknisyene ,teknisyen müdürüne.Kısır döngü kimse çare üretmiyor.Bekliyoruz yeni seçilenlere birşeyler yaparlarmı diye.Farelerde gemiyi terk etmeye başlamış.Vefa zaten semt ismi.Ama hala umudumuz bitmedi çünkü seviyoruz bu Ata yadigarı mübarek kurumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARASUTCUYE ~ 8 yıl önce
Mangal gibi yuregi getirde 4 sis ciger cekelim karnim acikti. Ya sen ne mangalindan bahsediyon paresutcu Hoca ya, ufleyince kul birakmiyorsun. adam kayirmacayi niye yaptiniz? iddaalar dogrumi? sen oraya nasıl gırdın? bu adamin kuyruk acisi oldugunu nereden biliyorsun? kuyruguna senmi bastin? - angarali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ctrlaltdelete ~ 8 yıl önce
Çikolata Kekim Bu Alemde Tekim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DIŞARIDAN BİRİ ~ 8 yıl önce
HALLEDERİZ KADİR'E atfen Saymanların SGK'sı Ağustos diğer personelin SGK'sı Eylül ayından itibaren yatırılmıyor.Kurumda sadece uçak teknisyenleri çalışmıyor. Lojistik, İnşaat, Destek Hizmetleri personelleri de var millet evine ekmek götüremiyor. Sen bol keseden atmaya devam et. Millet karısının kolundaki bilezikleri satmaya başladı artık . Sana göre davulun sesi uzaktan hoş geliyor. (OĞLUM KURUMDA ÇALIŞIYOR)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoh hoh ho ~ 8 yıl önce
Aydoğan Koç günay k.oğlu nasıl gidiyor işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000