03 Eylül 2015, Perşembe 20:32:06

SON DAKİKA | THK eski başkanı Osman Yıldırım tahliye edildi

Türk hava Kurumu eski başkanı Osman Yıldırım, oğlu Emre Yıldırım ile birlikte rüşvet suçundan tutuklu bulunan 4 kişi denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tahliye edildiler.
  • THK teknite bir grup çalışan idik bizi yönetim kurulu kararı ile tek taraflı olarak işten çıkardılar aradan altı ay geçti halen kıdem tazminatı ve ihbar tazminatı paramızı ödemediler. Devam eden duruşmalarda da paramızı ödemedikleri halde parayı ödedik diyerek beyanat verip süreyi uzatıyorlar. THK mağduruyuz paramızı istiyoruz.
  • Bu ulkede adalet kadin adi diyene. Tutuklamalar olurken iste adalet deniliyor da tahliye edilince neden denilmiyor anlamis degilim
  • Para yokki ne verecekler vakıf battı vatana millete hayırlı olsun bu kadar hırsızın olduğu yerde ayakta durabilirmi kurumun malı deniz yemiyen domuz misali kurumu bitirmek için ALLAH razı olsun askerler elinden geleni yaptılar.
  • Halen daha beyni olmayan, et ten ibaret varlıkların yorumu. "Boşuna yatıyordu".yahu hiç allah korkusu yokmu içinizde gözünüzü bu kadar para pul hırsımı bürüdü. Siz de haklısınız.Syn haramzadeler n diyelim Allah bunun hesabını elbet sizlerden de sorar nankörler.
  • Ucuz işgücünde dünya rekoru kiran gökçen çin i solladi.çin de bile en azından50-100 $ uücret veriyorlar.gökçen pilot doktor att hepsibi bedava calistiriyor
  • Yolsuzluklar diz boyu.
  • Maas maaş deyip durmayin maaş filan yok anlayin artik.adamlar beleş calistiruyorlar sizi. Calisin iste parayla pulla ne işiniz var.bu kafayla daha çoook aylar geçer siz hala maaş der durursunuz:))
  • artık hiç bir şeye inancım kalmadı!
  • Tahliyenin amaci cok acik degil mi? Genel kurul yaklasiyor, maksat ortalik karissin...
  • Bence THK üniversitesinde ders versin Osman paşam. Geleceğimizde böyle girişimci ruha sahip hocalara ihtiyaç var. 2015 Sanayi de Gelişim Oscar adayım...

Türk Hava Kurumu eski başkanı Osman Yıldırım, oğlu Emre Yıldırım ile birlikte rüşvet suçundan tutuklu bulunan 4 kişi denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tahliye edildiler.

Yaklaşık 11 ay önce Ankara polisinin yapmış olduğu operasyon kapsamında ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet almak, zimmetine para geçirmek gibi suçlardan gözaltına alınan THK eski başkanı Osman Yıldırım ve diğer tutuklular, bugün Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktılar.

Sabah 10.00'da başlayan mahkeme sorguları, akşam saat 20.00 sularında sona erdi. İddianamede yer alan 41 sanıktan tutuklu olanlar ve denetim kurulu üyeleri ifade verirken diğer sanıklar 13 Ekim'de hakim karşısına çıkacaklar.

Yaklaşık 10 saat süren sorgulama sonrasında mahkeme heyeti tutuklu sanıkların delil karartamayacaklarına ve tutukluluk hallerini göz önünde bulundurarak sanıkların denetimli serbestlik yasasına göre tahliyesine karar verdi.

Sanıklar haftada bir gün bulundukları mahalin polis karakoluna giderek imza atacaklar. Ayrıca Osman Yıldırım, Emre Yıldırım, Hakan Azemoğlu'na yurtdışı çıkış yasağı konuldu. 

©AirportHaber

SON DAKİKA | THK eski başkanı Osman Yıldırım tahliye edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

THK mağduru ~ 8 yıl önce
THK teknite bir grup çalışan idik bizi yönetim kurulu kararı ile tek taraflı olarak işten çıkardılar aradan altı ay geçti halen kıdem tazminatı ve ihbar tazminatı paramızı ödemediler. Devam eden duruşmalarda da paramızı ödemedikleri halde parayı ödedik diyerek beyanat verip süreyi uzatıyorlar. THK mağduruyuz paramızı istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Bu ulkede adalet kadin adi diyene. Tutuklamalar olurken iste adalet deniliyor da tahliye edilince neden denilmiyor anlamis degilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 9 yıl önce
Para yokki ne verecekler vakıf battı vatana millete hayırlı olsun bu kadar hırsızın olduğu yerde ayakta durabilirmi kurumun malı deniz yemiyen domuz misali kurumu bitirmek için ALLAH razı olsun askerler elinden geleni yaptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek Thk lı ~ 9 yıl önce
Halen daha beyni olmayan, et ten ibaret varlıkların yorumu. "Boşuna yatıyordu".yahu hiç allah korkusu yokmu içinizde gözünüzü bu kadar para pul hırsımı bürüdü. Siz de haklısınız.Syn haramzadeler n diyelim Allah bunun hesabını elbet sizlerden de sorar nankörler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk çin i solladi ~ 9 yıl önce
Ucuz işgücünde dünya rekoru kiran gökçen çin i solladi.çin de bile en azından50-100 $ uücret veriyorlar.gökçen pilot doktor att hepsibi bedava calistiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
Yolsuzluklar diz boyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maas mafiss ~ 9 yıl önce
Maas maaş deyip durmayin maaş filan yok anlayin artik.adamlar beleş calistiruyorlar sizi. Calisin iste parayla pulla ne işiniz var.bu kafayla daha çoook aylar geçer siz hala maaş der durursunuz:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vah ~ 9 yıl önce
artık hiç bir şeye inancım kalmadı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 9 yıl önce
Tahliyenin amaci cok acik degil mi? Genel kurul yaklasiyor, maksat ortalik karissin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oskar adayi ~ 9 yıl önce
Bence THK üniversitesinde ders versin Osman paşam. Geleceğimizde böyle girişimci ruha sahip hocalara ihtiyaç var. 2015 Sanayi de Gelişim Oscar adayım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zzzz ~ 9 yıl önce
süper fikir girişimci ruhu...:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000