22 Eylül 2015, Salı 12:20:18

Corendon bünyesine iki yeni otel daha kattı

2014 sezonu itibariyle otelcilik sektöründe büyük bir atak yaparak adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu, bünyesine 2 yeni otel daha eklediğini açıkladı.
  • İşçinin sırtından kazanılan yatırımlar
  • Sana inanmadigin ahirette bol şans o zaman. Dua et de olmasın yoksa şu dediklerinle imandan çıkmış durumdasin. A ama dua da edemezsin ki sen. Her türlü kaybettin genç. ..
  • Sonu istanbul airlines benzemesinde veya sky otelmi havayolumu hangisi karlı diye bir ikilem olmaz inşallah her ikiside turizm ile doğrudan bağlantılı inşallah ülkemiz iyi yönetilirde turizm coşar bak okulları geç açtık yabancı turist gelmedi tek sebebi komşularımız savaşıyor tabi bizde terörle mücadele ediyoruz açılım saçılım hikaye.
  • Corendon çok güzel bir büyüme gösteriyor. Fakat ikinci Sky havayolu olmak istemiyorsa dikkatli adımlar atmalı.
  • Amsterdam Otel ilanlari hiç yok
  • ben önce gördüğüme inanırım...görmediğim ahirete değil büyük ihtimal burada kafayı kullanan öbür taraf varsa eğer orada da kurtarır emin olabilirsin...zeki insanlar her daim kazanır...vesselam...
  • Neyse Kıbrıs'tan paçayı kurtardınız.
  • Hayat parası olana güzel valla ahiret de imanı olana....

2014 sezonu itibariyle otelcilik sektöründe büyük bir atak yaparak adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu, bünyesine 2 yeni otel daha eklediğini açıkladı.

Antalya Beldibi’ndeki ve Bodrum Turgutreis’teki Yelken otellerinin işletmesini 10 yıllığına devralan Corendon Hotels&Resorts, bu son atılımıyla otel sayısını 11’e çıkardı. Avrupa ve Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Corendon’un kurucu ortağı Yıldıray Karaer, Kemer Beldibi’nde yer alan Yelken otelin adının Grand Park Kemer olacağını ardından Yelken Otel Bodrum’un adının ise Grand Park Bodrum olacağını belirtti. Karaer, “İlkini Antalya’da açtığımız     Grand Park Lara otelimizin hizmet kalitesini ve misafir memnuniyetini bu otellere de taşıyacağız” dedi. Yıldıray Karaer,   “Otel yatırımları için sadece Hollanda ve Türkiye’ de değil; Yunanistan (Girit, Rodos) ve İspanya (Barcelona, İbiza, Mallorca) gibi kendi tur operatörleri ile de destekleyebilecekleri destinasyonlarda projeler geliştirmeye devam ettiklerini” belirtti.

2016 sezonunda bünyesine katacağı bu iki otel ile birlikte toplam oda kapasitesini 2.500’ün üzerine çıkaran  grubun diğer  otelleri   Antalya Kundu’daki Grand Park Lara; Çeşme Alaçatı’daki Premier Solto Hotel; Çeşme Boyalık Beach’teki Miplaya Hotel; Bodrum  Gündoğan’daki  The  Blue  Bosphorus  Hotel;  Bodrum  Güllük’teki  Iassos  Modern  Hotel, Hollanda’daki         Vitality Hotel Amsterdam, The College Hotel Amsterdam, Corendon Village Amsterdam Airport ve Rembrandt Hotel Leiden.

Grand Park Kemer hakkında

Akdeniz’in doğal güzellikler ile çevrili en huzurlu köşelerinden biri olan Kemer Beldibi Mevkii’nde yer alan otelimiz, Kemer merkeze 8 km ve Antalya Havalimanı’na 40 km mesafede konumlanıyor.
Beldibi’nin gözde tesislerinden olan otel, 250 m uzunluğunda kum, çakıl ve ahşap platformdan oluşan plajının yanısıra iddialı SPA merkezi ve su sporları aktiviteleri ile dikkat çekiyor. 20.000 m² alan üzerine kurulu tesisin   305 odası bulunuyor.

Grand Park Bodrum hakkında

Bodrum Yarımadası’nın doğa ile iç içe, sakin ve huzurlu mevkii Turgutreis’te yer alan otelimiz, misafirlerine rüya gibi bir tatil yaşatıyor.
330 metre uzunluğunda kum plajı ve iskelesi bulunan tesiste ayrıca 3 adet yüzme havuzu ve aquapark bulunuyor.

Spa merkezinde bulunan hamam, sauna ve masaj uygulamaları misafirlerin yenilenmelerine yardımcı oluyor. Fitness center, spor tutkunu misafirler için gün boyu hizmet veriyor. Bölgede ayrıca kano, rüzgar sörfü, dalış gibi etkinlikleri gerçekleştirmek mümkün.

Turgutreis’in merkezine 4 km uzaklıkta konumlanan otelimizin, 20.000 m² alana kurulu ve 232 odası bulunuyor.

Otelcilik sektöründe büyümeye, gelişmeye ve söz sahibi olmaya çalışan Corendon Turizm Grubu, hem Türkiye’de hem  de Avrupa’da tecrübeli vizyoner yöneticileri, hizmet ve misafir odaklı kadroları ile konaklama sektöründe çeşitli segmentlerde tercih edilir, misafir memnuniyeti yüksek bir yönetim ve işletmecilik anlayışı ile bu yolda yürümek gayretinde olduklarını açıkladı.







Corendon bünyesine iki yeni otel daha kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Vatandaş ~ 9 yıl önce
İşçinin sırtından kazanılan yatırımlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 9 yıl önce
vallahi ben 10 yıldır bu şirkette işçiyim sırtımdan kazanılmasından bir sıkıntı duymuyorum, yaptığım işin de hakkını alıyorum. Sizi ney rahatsız etti ?
Bana ne bana ne ye ~ 9 yıl önce
Sana inanmadigin ahirette bol şans o zaman. Dua et de olmasın yoksa şu dediklerinle imandan çıkmış durumdasin. A ama dua da edemezsin ki sen. Her türlü kaybettin genç. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonu iyi olsun ~ 9 yıl önce
Sonu istanbul airlines benzemesinde veya sky otelmi havayolumu hangisi karlı diye bir ikilem olmaz inşallah her ikiside turizm ile doğrudan bağlantılı inşallah ülkemiz iyi yönetilirde turizm coşar bak okulları geç açtık yabancı turist gelmedi tek sebebi komşularımız savaşıyor tabi bizde terörle mücadele ediyoruz açılım saçılım hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkinci vaka ~ 9 yıl önce
Corendon çok güzel bir büyüme gösteriyor. Fakat ikinci Sky havayolu olmak istemiyorsa dikkatli adımlar atmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a. ~ 9 yıl önce
Amsterdam Otel ilanlari hiç yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bana ne bana ne ~ 9 yıl önce
ben önce gördüğüme inanırım...görmediğim ahirete değil büyük ihtimal burada kafayı kullanan öbür taraf varsa eğer orada da kurtarır emin olabilirsin...zeki insanlar her daim kazanır...vesselam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gören göz ~ 9 yıl önce
Merhaba kardeş. Diyorlar ki sen de bir akıl beyin varmış görebiliyor musun onları hani gördüğüne inanıyorsun ya göremiyorsun ama inanıyorsun aklın da beynin de olduğuna; değil mi?
Kktc ~ 9 yıl önce
Neyse Kıbrıs'tan paçayı kurtardınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayat ~ 9 yıl önce
Hayat parası olana güzel valla ahiret de imanı olana....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000