02 Aralık 2011, Cuma 09:07:02

ZİRVEYE TIRMANDI THY FLAMASI AÇTI

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda dünyanın en yüksek yedi dağına tırmanan Ukraynalı cerrah Igor Pohvalin, Türk Hava Yolları'nın bayrağını zirveye taşıyor.
  • yine olayi yabanci pilota baglamissiniz. gelsin yabanci pilotlar tabiki, millet pilotluk ogrensin biraz.
  • thy her daim sporu destekler.özellikle içhatlardan dış hatlara koşturduğu yolcularla spora büyük katkısı oluyor...
  • Bu adam dediginiz kisinin ismiyle ufak bir arastirma yaptim ve Igar'un Everest'e de tirmanmis bir Ukraynali oldugunu ve Kirim'da yasadigini ogrendim. Anladigim kadariyla Simferopol Mudurlugunun destegiyle bu dagcimiz Pico Del Orizaba'ya tırmandi. Bu da THY'nin hem Turkiye de hem yurdisinda Spor'un ve Sporcunun yaninda oldugunu gosteriyor.
  • Hayırlı uğurlu olsun , allah kırmızı beyaz renklerimizin hep layık olduğu yerlerde olmasını nasip etsin inşallah.
  • Global bir büyük şirket ve burada sponsorluk hesaplarını yapan işin uzmanı kişiler var,bakkal dükkanı degil bu ! Onun için bu şirketin sponsorluk kararlarına saygı duymak gerekir ,sizlerde artık THY ve yönetimiyle uğraşmaktan,herşeyi eleştirmekten vazgeçin!!
  • ACABA KOTIL KENDI SIRKETI OLSAYDI THY LARI BU ADAMA sponsor olurmuydu?????????????
  • Bak ne varsa yabancı da var... zaten yabancı pilotlar olmasa THY Filaması yerlerde sürünürdü.. iyi ki varsınız.. hadi bekliyoruz...
Dünyanın en yüksek yedi dağına tırmanan Ukraynalı Cerrah Igor Pohvalin, Türk Hava Yolları'nın desteği ile, Güney Amerika'nın üçüncü ve aktif yanardağı Pico Del Orizaba'ya tırmandı.

Zirveye ulaştıktan sonra Türk Hava Yolları'nın flamasıyla poz veren cerrah bugüne kadar Avrupa ve Amerika kıtasında bulunan en yüksek dağ zirvelerine çıkan önemli isimler arasında yer alıyor.

Pohvalin gittiği her yerde Türk Hava Yolları'nın desteğini ve sevgisini göstermekten çekinmezken, geçtiğimiz ay hala faaliyette olan Cotopaxi yanardağına tırmanmış ve şu açıklamayı yapmıştı. “Dili ve yerli adetleri bilmeden acaba birbirimiz ne kadar anlayabiliriz? Bir başkasının mutluluğunu veya acısını ne kadar anlayıp paylaşabiliriz? Bu soruya cevap ararken bazı insanlar dağa çıkarlar. Ben de dağa çıkanlardanım. Burada kendimi iyi hissediyorum.”

©AirportHaber.com




ZİRVEYE TIRMANDI THY FLAMASI AÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
yine olayi yabanci pilota baglamissiniz. gelsin yabanci pilotlar tabiki, millet pilotluk ogrensin biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy her daim sporu destekler.özellikle içhatlardan dış hatlara koşturduğu yolcularla spora büyük katkısı oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu adam dediginiz kisinin ismiyle ufak bir arastirma yaptim ve Igar'un Everest'e de tirmanmis bir Ukraynali oldugunu ve Kirim'da yasadigini ogrendim. Anladigim kadariyla Simferopol Mudurlugunun destegiyle bu dagcimiz Pico Del Orizaba'ya tırmandi. Bu da THY'nin hem Turkiye de hem yurdisinda Spor'un ve Sporcunun yaninda oldugunu gosteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun , allah kırmızı beyaz renklerimizin hep layık olduğu yerlerde olmasını nasip etsin inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Global bir büyük şirket ve burada sponsorluk hesaplarını yapan işin uzmanı kişiler var,bakkal dükkanı degil bu ! Onun için bu şirketin sponsorluk kararlarına saygı duymak gerekir ,sizlerde artık THY ve yönetimiyle uğraşmaktan,herşeyi eleştirmekten vazgeçin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ACABA KOTIL KENDI SIRKETI OLSAYDI THY LARI BU ADAMA sponsor olurmuydu?????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bak ne varsa yabancı da var... zaten yabancı pilotlar olmasa THY Filaması yerlerde sürünürdü.. iyi ki varsınız.. hadi bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000